Nyomtatható magyar PDF formátum Magyar nyelvű MP3 gépi felolvasás
ENSZ-beli közvetítés - 1995

ENSZ-beli közvetítés
New York - 1995

( Forrás: http://kryon.com/k_20.html )


A szerzőtől

1995. november 21.-én, kedden első alkalommal utaztam a Nagy Almába (New York). Ha numerológiai szempontból megnézzük, ez egy 11-es nap (1 + 9 + 9 +5 + 1 + 1 + 2 + 1 = 29, 2 +9 =11). Manhattan szigetének végeláthatatlan beton- és üvegkanyonjain át megtett húszperces vad taxizás után tűnt elő az ismerős ENSZ-épületegyüttes, előtte a sokszínű zászlóerdővel, hívogató látványt nyújtott a magamfajta dél-karolinai fickónak. Úgy tájékoztattak, hogy az egyes nemzetek lobogóit csak akkor húzzák fel, ha képviselőik részt vesznek az aznapi munkában. Megérkezésünkkor minden zászló fenn lobogott.

A taxiban mellettem ült Jan, a társam és Zehra Boccia, a kedves New York-i vendéglátónk, egyben Kryon-munkás, aki befogadott bennünket a West Side felső részében lévő otthonába, arra a négy napra, melyre szükségünk volt munkánk elvégzéséhez. Az ENSZ S.E.A.T. nevű szervezetében (Society for Enlightenment and Transformation - Közösség a Megvilágosodásért és Átalakulásért) készültem beszédet tartani. Eltöprengtem azokon a körülményeken, amelyek ide vezettek, hogy egy ilyen tekintélyes szervezet küldöttei, munkatársai és vendégei előtt képviselhetem Kryont.

A S.E.A.T. besorolása szerint kulturális szervezet és tizenöt éve működik az Egyesült Nemzetek Szervezetén belüli csendes meditációs társaságként. Csak később, Mohammad Ramadan elhivatott vezetése alatt nyílt lehetőség arra, hogy hozzám hasonló közvetítőket is meghívjanak. Kryon volt a harmadik közvetített entitás, aki ebben a kitüntetésben részesült - és most néhány percen belül megkezdődik a közvetítés.

Előzőleg röviden tájékoztattak bennünket az ülés protokolláris részéről, ezért az alkalomhoz illően öltöztünk fel. Jan az egyik divatos selyemruháját viselte a saját maga által tervezett mellénnyel. Mélyzöld színű ruhát választott, hogy ezzel a visszafogott színnel is alkalmazkodjon a nap formaságaihoz. Rajtam hagyományos fekete öltöny volt, melyhez barna selyeming és hozzáillő nyakkendő társult. Soha nem képviseltük még Kryont ilyen hivatalos környezetben, de ez most különleges alkalom volt és érzékeltük az eseményhez kapcsolódó energiát attól a pillanattól kezdve, hogy délelőtt 10 óra 30 perckor megérkeztünk a bejárathoz.

Nyugodtan besétáltunk az épületbe, s a FBI ellenőrzőpontja felé tartottunk, de belül a legkevésbé sem voltunk nyugodtak. Bár nem idegeskedtem, de megérintett annak a nagyszerűsége, ahogy Kryon egy ilyen csodálatos lehetőséget hozott létre. Janre néztem, s láttam, hogy a könnyeivel küszködik. Körülnézve ugyanis ráébredtünk, hogy talán ez az egyetlen alkalom, amikor a világ összes fénymunkásának képviseletében olyan dolgokról beszélgethetünk az országok kormányainak képviselőivel, mint a spirituális megvilágosodás és a földönkívüliek. A pillanat mindkettőnket megérintett. Közben szépen túlestünk a biztonsági ellenőrzésen, bemutattuk hivatalos papírjainkat.

Találkoztunk Mohamaddal, a S.E.A.T. szívélyes vezetőjével, aki gyorsan átkísért bennünket a turisták számára megnyitott helyiségeken keresztül oda, ahol a munka folyik. Eredeti Picasso-képek és bámulatos falfestmények mellett haladtunk el, melyeket a tagországok ajándékoztak az ENSZ-nek. Soha nem fogom elfelejteni a korábbi ENSZ-főtitkárok falon függő arcképeinek sorát. A mintegy másfél méter magas olajfestmények a tisztség betöltésének időbeli sorrendjében követték egymást, a nevek feltüntetése nélkül. Akik ezen a folyosókon jártak, tudták mindegyikük nevét, s hogy milyen hatalmas mértékben járultak hozzá a békés egymás mellett éléshez a bolygón.

Elhaladtunk a Biztonsági Tanács termei és a Közgyűlés hatalmas, jól ismert ülésterme mellett. És ekkor érkezett a hír, hogy Daytonban délelőtt 10 óra 30 perckor, vagyis néhány perccel azelőtt aláírták a békemegállapodást a boszniai válság rendezéséről. Eszembe jutott, hogy pontosan abban a percben léptünk be a épületbe. Beleborzongtam a történelmi pillanat nagyszerűségébe.

Az önkiszolgáló étteremben találkoztunk Mohammad néhány vendégével, s a közösen elfogyasztott ebédet követően megbeszéltük a szabályokat: nem készülhet kereskedelmi célú hang- vagy videofelvétel, de egy kazettás magnó működhet a későbbi átírás érdekében. Étkezés után elindultunk a hatos számú konferenciaterem felé. Elmondták, hogy a termeket folyamatosan használják, beleértve a mi találkozónk helyszínét is. Éppen akkor távozott az előző csoport, amikor mi odaértünk és tudtuk, hogy néhány perccel a miénk után újabb ülés kezdődik.
Az időbeosztás a következő volt: kezdés pontosan 13 óra 15 perckor és 14 óra 45 perckor vagy előbb be kell fejeznünk az összejövetelt. Ebből a 90 percből én egy 30 perces előadást tartok, majd 30 percig kérdésekre válaszolok. Aztán Jan vezetésével 10 perces meditációra és ráhangoló mantrázásra kerül sor és ezt követően jön Kryon közvetítése 20 percig vagy annál rövidebb ideig. Soha nem dolgoztunk még ilyen feszes ütemterv szerint, s tudtuk, hogy nem lesz semmi gond. A Szellem jelenlétét oly intenzíven érzékeltük, mint még soha, s bólintással nyugtáztuk. Jan és én tudtuk, hogy a megfelelő helyen vagyunk a megfelelő időben és hogy minden jól fog sikerülni. Ez volt az a "megfelelő hely", amelyről Kryon oly sokszor beszélt már. Minden más elhomályosult ehhez képest és mindketten éreztük a Szellem szeretetét ebben a pillanatban. Öt percünk volt arra, hogy elfoglaljuk helyünket, de Jan és én megálltunk, hogy melegen átöleljük azt a biztonsági őrt, akinek hónapokkal azelőtt a kezébe került egy Kryon-könyv, s addig nem nyugodott, amíg el nem juttatta a S.E.A.T. egyik fontos tisztségviselőjéhez. Ennek az embernek köszönhetően támadt fel az érdeklődés irántunk, aminek hatására meghívtak bennünket. Ezután meglátogattak és "ellenőriztek" bennünket a S.E.A.T. képviselői egy indianapolisi közvetítés alkalmával. Csak ezután kaptuk a meghívást.

Mialatt körülnéztünk, elmondták, hogy ebben a teremben írta alá Irán és Irak a megállapodását több mint tíz évvel ezelőtt - ismét a világtörténelem áramlatának érzése tört rám. A sárgásbarna asztalok és székek úgy néztek ki, mintha anya ötvenes évekbeli nappalijából kerültek volna elő, de aztán észrevettem, hogy az egész berendezés egy kétségtelenül általánosan bevett konzervatív ízlést követ, s ráadásul meglehetősen régi már. A terem közepén az asztalok lényegében egy téglalapot képezve befelé fordultak és mikrofonok álltak az asztalokon majdnem minden szék előtt. Az asztalok és székek mögött egymáshoz képest enyhén megemelt szinteken színházi székekhez hasonló ülések sorakoztak. Minden ülőhelyhez tartozott fülhallgató, melyet vagy a beszéd hangerejének növelésére vagy a hét hivatalos nyelvre történő fordítások meghallgatására lehetett igénybe venni. Esetünkben nem voltak jelen tolmácsok, de láttuk azt a sötét üvegfalat, ami mögött helyet szoktak foglalni. A téglalap alakú asztalokon belül még kisebb asztalok is álltak, amelyek rendeltetése máig ismeretlen előttem.

Rögtön a fő helyre ültettek bennünket az asztal fő helyére, ahol az előttem lévő állandó névtáblán az Elnök felírat állt. A teremben mindenféle életkorú nők és férfiak foglaltak helyet, láthatóan több kultúra képviseletében. A legtöbb férfi szürke vagy fekete öltönyt viselt és egyikük egy jegyzettömböt vett elő. A terem gyorsan megtelt, az ajtókat bezárták és nagyon nagy csend lett. Minden szem ránk szegeződött és vezetőnk különösebb ceremónia nélkül pontban 13 óra 15 perckor elkezdett beszélni.

"Jó napot kívánok, hölgyeim és uraim! Azok kedvéért, akik nem ismernek, a nevem Mohammad Ramadan. Szeretnék mindenkit üdvözölni abból a ritka alkalomból, hogy Lee Carroll és felesége Jan Tober bemutatót tart nekünk. Mint tudják, Lee szerényen a nagy változások idején jelentkező láthatatlan mester, Kryon "tolmácsának" nevezi magát. Kryon eközben hálával Lee felé fordult, s a "társának" nevezi őt.

Carroll sikeres üzletember volt. Egyáltalán nem volt tudatában új feladatának, melyet azonban Jan, a felesége már hosszú ideje előre látott. Carroll másik társa a 90-es évek metafizikai meglepetése. Bölcsessége gyökeres fordulatot hozott múltunk és jelenünk misztikus tudásában. Áradó szeretettel és reménnyel teli üzenetei kevesebb mint két év alatt bejárták a világot. A felbukkanó titokzatos üstökösökről, gammasugár-kitörésekről és a rádióhullám-kibocsátás megduplázódásáról szóló előrejelzéseit zavartan csodálkozó csillagászok és fizikusok igazolták, így további adalékot szolgáltatott a tudomány, a spiritualitás és a metafizikai elvitathatatlan kapcsolatáról.

Carroll ma rövid áttekintést ad életének Kryonhoz kötődő szakaszáról, majd a kérdések és válaszok ideje következik. Felesége, Jan egy rövid meditációt fog tartani, majd a másik társa, Kryon következik, a jelenlevőknek szóló különleges üzenetével s valószínűleg az ENSZ többi résztvevőjének és az egész világnak szóló üzenettel is.

Kérem, segítsék Kryont és két társát életük legelső New York-i látogatása alkalmával!"

Elkezdődött hát. Bár egy kicsit izgatott voltam a konzervatív társaság miatt, megtettem minden tőlem telhetőt, hogy 30 percben összefoglaljam, mi történt velem és miről is szól Kryonnal folytatott munkám. 1 óra 45 perckor áttértünk a kérdésekre és a válaszokra. Ez a rész is pontosan befejeződött a kiszabott 30 perc végére, majd Jan következett. Csodálatos meditációt vezetett le (mint általában), aztán egy nagyon hagyományos hangsorral elvégeztük a ráhangolódást. Hajszálpontosan 2 óra 20 perckor megéreztem a Kryon jelenlétét jelző melegséget és kiejtettem a szokásos kezdő szavakat...


Az első ENSZ-beli közvetítés

Üdvözöllek benneteket kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

Nem véletlen, hogy itt ülünk ezen a megszentelt helyen. Néhányan meglepődve hallgattok engem társamon keresztül, mivel korábban még nem tapasztaltatok ilyet. Társam tolmácsol engem, miközben ő maga tudatos marad a saját testében, én pedig a szeretet gondolatcsomagjait küldöm neki, hogy továbbíthassa minden egyes itt ülőnek. Még ha nem is hiszed el, amit hallasz, az valóság, azért az mégis igaz, mert ugyanabból a forrásból származik, amely Mózeshez beszélt az égő bokorból. Név szerint ismerünk titeket, s most nem az itteni életetekben viselt nevetekre gondolunk.

Tisztelettel ülünk a lábatoknál! Ti változtattátok meg a bolygót. Pusztán az a tény, hogy itt ültök, azt jelenti, hogy megérintett benneteket az az energia, kedveseim, amely most is jelen van itt, s ez a szeretet energiája! Ne hagyjátok, hogy bárki félrevezessen titeket az Új Korról, melyet ti hoztatok létre, s amely a szeretet erejével ruház fel benneteket. Nincs olyan negatív dolog vagy negatív entitás, melyet ne tudnátok megváltoztatni, mert minden elképzelhető módon a legteljesebb értelemben rendelkeztek a Szellem új adományaival. Nézz körül, hogy mit vittél végbe - te, személy szerint, aki itt ülsz és te, aki olvasod ezeket a szavakat. Esetleg azt gondolod, hogy semmivel sem járultál hozzá az egészhez, de mi azt mondjuk, a te munkád is benne van! Elég, ha egy vagy két megvilágosodott ember egy célra összpontosítja energiáit, s már megváltozik a valóság, mert ilyen hatalmas erő birtokában vagytok. Biológiai testetek rezgésszintjének megváltozása és megvilágosodásotok oly sokat jelent ennek a bolygónak! Sokan és sokat elvégeztetek már és még nagyobb növekedés következik. Amit itt csináltok, befolyásolja a közelben lévő nagyteremben (utalás a Közgyűlés üléstermére) zajló eseményeket.

Prófétáitok azt jósolták, hogy a Közép-Kelet területein véres harcok fognak dúlni ebben az időszakban, ehelyett azonban az állítólagos ellenségek arról tárgyalnak, miként osszák meg egymással vízkészleteiket! Vannak olyan országok, melyek jelenlegi vezetői néhány évvel ezelőtt még saját hazájuk legsötétebb börtönében raboskodtak. Milyen általános tudatváltozásra enged ez következtetni? Ti értétek el ezeket a változásokat. Nézzetek csak körül, s vegyétek észre, hogy az országok egymás elleni háborúskodásának rémképe mára meggyengült az elmúlt években. Azt gondoltátok, mindez véletlen? És amikor a politikai okból emelt falak ledőltek és a változások sora következett be, azt gondoltátok róluk, hogy véletlenül esnek egybe tudatosságotok változásaival, az Új Korbeli üzenetekkel és közvetítésekkel? Nem! Fizikai és politikai történések kéz a kézben járnak az emberiség egyidejű megvilágosodásával. És most elmondjuk nektek, hogy a bolygón jelenleg folyó háborúkban törzsek harcolnak törzsek ellen. A mostani és az elkövetkező harcok is törzsi jellegűek. Ezek az energiák eónokon keresztül halmozódtak a törzsek és embercsoportok között és most érkezett el az idő a rendezésükre, a megállapodásra. Látni fogjátok, mint a harcok elcsitulnak és ti segíteni fogtok ennek elérésében. Talán nem is tudjátok, mihez nyújtjátok a segítséget, ezért elmondom, hogy gyorsan haladtok egy olyan állapot felé, ahol az egységes "földi törzs" megjelenik. Eljön az idő, amikor a szóvivőtök ezen a helyen a földi törzset fogja képviselni azok előtt, akik nem idevalósiak!

Amint már elmondtuk, energiátok összpontosítása döntő fontosságú és ha egypár terem is megtelik megvilágosodott munkásokkal, akik azonos szándékkal és céllal rendelkeznek, az megváltoztathatja bolygótokat. Így most felhívjuk a figyelmeteket néhány dologra, amire érdemes és időszerű összpontosítani az energiáitokat. Nem lennék Kryon, ha nem állnék elő ezekkel a dolgokkal éppen ezen a helyen. Négy felhívás következik most a legnagyobb szeretetben átadva.

1. Nyomatékosan kérünk benneteket, kedveseim, hogy fókuszáljátok energiáitokat egy éppen most zajló dolog megoldására. Jelenleg a földön (és a levegőn) keresztüli energiaátvitelen dolgoznak tudósaitok a bolygótokon. Ez egy működőképes tudományos eljárás, mely nem új, hiszen már csaknem 100 évvel ezelőtt is elvégezték. De oly nagy erő összpontosul jelenlegi gépezeteitekben, hogy azt kérjük, lassítsatok, mert még nem értettétek meg a földkéreg és -köpeny rezonanciatényezőjét! Ha az egyik rezonál, rezonálni fog a másik is! Ezért hacsak le nem lassítjátok kísérleteiteket és nem juttattok kevesebb energiát a földbe, magatok fogjátok előidézni azt a földrengést, amelytől pedig annyira féltek! Hatalmas károkat okozhatnak ezek a kísérletek, s bár nem kérünk arra benneteket, hogy hagyjátok abba őket, azt tanácsoljuk, lassabban haladjatok és vigyázzatok otthonotokra.

2. Egy betegség pusztít bolygótokon, melyet még nem tudtok gyógyítani. Az immunrendszereteket támadja meg és mindnyájan tapasztalhattátok, mennyire virulens, mennyire változékony, mennyire megállíthatatlan és milyen szomorú mindez. Azt kell mondanunk, kedveseim, hogy ez a betegség előfutára a többinek, hacsak nem hagyjátok abba a lombozat pusztítását bolygótokon. Mert a szóban forgó betegség az erdőből ered, onnan került az emberekhez, akik felborították az erdő egyensúlyát, biológiai kiegyensúlyozatlanságot okozva egy olyan rendszerben, amely egyébként az ellenőrzése alatt tartotta volna ezt a betegséget. Más betegségek is találhatók az erdőkben, ahonnan csak akkor kerülnek elő, ha a rendszer egyensúlya felborul! Hallgassatok rám, tartsátok ott őket! Fókuszáljátok energiátokat ennek érdekében meditációitok során és azok az emberek, akik a döntéseket hozzák, meg fogják ezt érezni. Igen, érezni fogják!

3. Küldjetek energiát kormányaitoknak, hogy hozzák nyilvánosságra az igazságot azokról, akik máshonnan jöttek bolygótokra. Ezek az események tényleg lejátszódtak, sőt most is zajlanak és végül eljön az idő, amikor látogatóitokat név szerint fogjátok ismerni és személyesen beszélgettek majd velük. Figyelmeztetjük a bolygó kormányait, mielőtt még túl késő lenne, mielőtt még bolondnak tartanák őket és elvesztenék ellenőrzésüket a dolgok felett: hozzátok nyilvánosságra, amit tudtok! Osszátok meg a híreket az emberekkel, ne félelemkeltően, hanem a valóságnak megfelelően és világosan. Adjátok közre a kapott információkat, hogy az emberiség tudomást szerezzen róluk. Elérkezett az ideje!

4. A teremben ülőkhöz és a szervezet megvilágosodott tagjaihoz szólunk. Itt az ideje, hogy elmondjátok a bolygó metafizikai munkásainak szerte a világon, hogy létezik az ENSZ-ben egy terem, ahol meditálhattok, közvetíthettek és érezhetitek a Szellem szeretetét! Ha azt akarjátok, hogy ez az energia szárnyaljon és változást idézzen elő ebben a nagy szervezetben, többet kell elmondanotok róla az embereknek, nem azért, hogy ide jöjjenek és nem úgy, hogy bármiféle negatív reakciót váltsatok ki, hanem hogy azon a helyen, ahol élnek, leüljenek és kiejtve ennek a szervezetnek a nevét, energiát küldjenek neki! Ezért kérjük, hogy oldjátok fel a korlátozásokat. Ne titkoljátok el, hogy létezik egy ilyen csoport. Legyetek bátrak, s az események benneteket fognak igazolni!

Kedveseim! A következő kis példatörténet megjelent már a Kryon-írásokban, közvetítés során azonban még nem hangzott el nyilvánosan. Ezzel megvártuk a mai alkalmat, melynek lehetőségét már évekkel ezelőtt láttuk és most itt az ideje, hogy elmondjuk a rövid, de erőtől sugárzó történetet a kátrányos gödörről.

Történt egyszer, hogy az emberek egy kátrányos gödörbe ragadtak úgy, hogy még lépni is nehezükre esett. Bármerre mentek mindenütt kátrány ragadt rájuk. Ilyen volt a világuk, minden ember ugyanúgy élt. A kátrány összekente a ruhájukat, összekoszolta őket és sokszor olyan sűrű és vastag volt, hogy megálltak, mert képtelenek voltak továbbhaladni. Máskor csak lelassította őket a kátrány, de bárhogy is volt, minden ember elfogadta, hogy ez a világ rendje.

Aztán egy ember megvilágosodásában felfedezett egy isteni ajándékot. Kifejezte szándékát, hogy meg akar változni az Új Korban és az adományért folyamodott. Amikor így tett, a kátrány visszahúzódott róla. Akármerre is járt, a kátrány elvonult az útjából, nem ragadt rá többé! A ruhája mindig tiszta volt és mindenhová könnyedén eljutott. Megszűntek az akadályok és nehézségek.

Nem hirdette fennen az adomány létét, mert úgy gondolta, hogy noha mindenki számára elérhető, mégis nagyon személyes. Ezért úgy döntött, hogy nem helyénvaló beszélnie róla. A környezetében élők azonban nemsokára észrevették, hogy őrá nem ragad többé a kátrány, úgyhogy kis idő múlva elkezdték kérdezgetni: "Mi történt? Hogy lehet az, hogy szabadnak, olyan békésnek látszol? A ruháid mindig tiszták és sokkal gyorsabban mozogsz, mint mi!"

És ekkor ez az ember örömmel mesélt a többieknek az ő személyes isteni adományáról és a többiek közül is sokan kifejezték szándékukat az adomány elfogadására. Mindenki megkapta az adományt olyan mértékben, ahogy kérte és kisvártatva már sokan jártak-keltek anélkül, hogy a kátrány rájuk ragadt volna. Így történt, hogy egy idő múlva megvilágosodott emberek egész csoportja változtatta meg magát, bár az egész úgy indult, hogy egy ember a saját fejlődésével kezdett törődni. Ezért az mondjuk, hogy az, aki megváltoztatja magát, megváltoztatja a többieket is - még ha nem is tesz tudatos erőfeszítéseket ennek érdekében.

Ugyanez a helyzet veletek is, akik itt ültök ezekben a székekben. Amit éppen most tesztek és személyesen jelen vagytok, a jövőben hatással lesz sok másik emberre is, köztük a közeli nagyteremben lévőkre is. A te személyes szándékod, mely a saját megváltozásodra irányul, megváltoztathatja az egész bolygó valóságát!

Szeretettel jöttünk el hozzátok lineáris időkeretetekbe, hogy megtöltsük szeretettel ezt a termet. És bár vannak, akik ebben a percben nem éreznek még semmilyen változást, vagy el sem hiszik, hogy igaz lehet, ami itt lejátszódott, meg fognak változni, mert az igazság magjai bekerültek minden jelenlévő elméjébe és emlékezni fognak rájuk, amikor eljön az ideje.

És most búcsúzom.

Kryon


A szerzőtől

2 óra 43 perc volt. Kryon két perccel korábban fejezte be. Olyan gyorsan lezajlott az egész és úgy tűnt, olyan sok mindent el kellene még mondani. Mindenkivel találkozni szerettünk volna és néhány öltönyös embert meg is öleltünk (ami furcsa érzés volt számomra, hiszen a mi kultúránk csak pálmafa mintás ingben lévő férfiaknak nézi ezt el.) Aztán gyorsan elhagytuk a termet és visszamentünk az étterembe, ahol sok kérdésre válaszoltam még.

A nap további részében a nagyon fontos protokollvendégek számára rendezett találkozón vettünk részt az ENSZ-központ területén, majd az ENSZ-palotától öt háztömbnyire lévő 32 emeletes épület 11. emeletén lévő lakásban rendezett vacsorán, ahol az előadás hallgatóinak egy részével találkoztunk. További kérdések hangzottak el, s végül nagyon szép este kerekedett.

Furcsa, ahogy visszatekintve eszembe jut néhány dolog. Éjjel néhány percre felmentünk a 32 emeletes ház tetejére. Soha nem tárult elém még hasonló látvány! Manhattan belvárosa úgy nézett ki abból a magasságból, mint milliónyi villódzó kristály a sötétség tengerében. Nem lehetett látni az utcákat, mivel körülöttünk is épületek tornyosultak. Az a valószerűtlen érzés fogott el, hogy egy üvegből és kőből készült függőleges helyzetű űrhajón lebegek. Ettől valahogy feltámadt bennem egy emlék. Korábban is voltam már itt? Talán volt valami, ami ehhez hasonlóan nézett ki és sejtszinten magamban hordozom a képét? Miért érintett meg ennyire ez a látvány? A nap számos eseménye közül miért éppen ez ragadta meg ennyire a figyelmemet? Kryonhoz fordultam válaszért és mint már annyiszor, éreztem szeretetének melegét, mely oly ismerős volt mostanra... és mintha egy nagyot kacsintott volna. Kryonra vallott a válasz: "Egy napon megismered ezeket a dolgokat. Most maradj nyugton és végezd a munkádat." Beértem ezzel a válasszal és csendben elidőztem ott fenn még egy darabig. Sem Jan, sem én nem aludtunk túl sokat aznap éjjel.

Egy hét múlva, Del Marba való visszatérésünk után, a következő levelet kaptuk Mohammadtól:

"Legmélyebb hálánkat fejezzük ki az ENSZ-ben tartott fényhozó és felemelő bemutatójukért. A hatás nem is annyira a szóbeli reagálásokban mérhető le, mint inkább az áradó energiában, a békében és az egység érzetében. Bár az is igaz, hogy az előadás - spanyol sajtófőnökünk megfogalmazásában - földrengésként hatott, mások szerint ugyanakkor a "család újraegyesülésének" gyengédségét hozta magával."

Köszönet ezért a mérhetetlen energiáért, melyet oly sokan küldtetek Jannek és nekem ezen a napon.

Szeretettel:
Lee Carroll


Fordító - Ma-Sáry Mária