Nyomtatható magyar PDF formátumMagyar nyelvű MP3 gépi felolvasás
Isten felismerése

Isten felismerése
Oberndorf, Ausztria - 2006. október 14.

( Forrás: http://www.kryon.com/k_chanelaustria06.html )


Hogy segítsük az olvasót, ez a közvetítés át lett dolgozva és kibővítve (Lee és Kryon által), hogy minél tisztább megértést biztosítson. Az élő közvetítéskor bizonyos információk közvetlenül, energia formájában adódnak át, valamint az ott történtek olyan plusz információkat jelentenek, amelyek az írott szövegben nincsenek jelen, Ez az Ausztriában történt közvetítés angolról németre történt szimultán fordítás. Az ilyen fajta fordítás sok rövid mondatot, kifejezést tartalmaz, ezeket illesztettük össze, a jobb olvashatóság és az anyag folyamatossága érdekében. Szolgáljon örömetekre ez a kibővített üzenet.


Üdvözletem kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

Olyan sok éve látogatunk már benneteket, amióta az új energia áramlik a bolygóra. Ezt ti 11:11-nek neveztétek. Azóta jövünk, hogy ellássunk benneteket üzenetekkel. Ezek olyan üzenetek, amelyek már ezelőtt is elhangzottak a bolygón. Az örömről szólnak és az önmegvalósításról. Van, akinek ez az energia egyáltalán nem új. Van köztetek, aki születésétől fogva használja ezt az energiát.

Olyan Emberi Lények gyülekezete előtt ülök, akiknek ismerem a nevét. A nevek, amelyeket "látok", fénnyel vannak beírva az Akasha Krónikába, interdimenziós nevek, amelyeket a fényben énekelünk, amikor találkozunk. Hányan tudják ezt közületek igazán elhinni? Hadd kérdezzem meg egyenként mindenkitől, függetlenül attól, hogy miért jött ide: befelé tudtok-e fordulni egy pillanatra? Igaz lehet az, hogy amikor a halálotok ideje elérkezik, mindennek vége? Őszintén hiszed, hogy ez minden, ami van? Nem rendelkezel az intuíció egy apró szikrájával, amely azt mondja: "nem, egyáltalán nincs vége." Nos, a fátyol vastag, a dualitás jól működik, ezért egyáltalán nem vagytok biztosak, ugye? De érzitek? Hogy létezik valami több? Ezt nevezzük fátyolnak. Ez akadályozza meg, hogy elhiggyétek a történet többi részét, igen. De ti mindannyian ismeritek az igazságot, egy teljesen intuitív szinten.

A föld vallásainak nagy része olyan fajta felekezet, amely hisz a túlvilági életben. Majdnem minden felekezet a földön, még a mitológia is, azt állítja, hogy halálod után eljutsz valahová. Tudjátok, ez az intuíció, bizony! Amit Emberi életnek hívtok, egyáltalán nem az, aminek gondoljátok. És ha nincs ellene kifogásod, ezt kell kérdezned, "Nos, hová megyek?" Mit szólsz ahhoz, hogy haza? Nem ez a föld az, ahová tartozol. Én vagyok Kryon. Olyan helyen ülök, ahonnan látlak benneteket. Olyan képeket juttatok el társamhoz, amilyeneket ezelőtt még sohasem látott. Én olyan helyen ülök, ahonnan láthatom a csillogásod és nagyszerűséged. Pillanatnyilag nem otthon vagy. Itt vagy a Földön. De folyton hazajössz, tudod? Ha most el tudnám énekelni a neved a tested sejtjei visszaemlékezve vibrálnának. De a fátyol vastag.

Azt a tételt tanítottuk mindezen évek folyamán, hogy minden Ember isteni eredetű, hogy belsőtökben egy isteni rendszer működik. Ellentétben azzal, amit legtöbben éreztek, tulajdonképpen felségesek vagytok. Ezzel az intuíció nem tud mit kezdeni. Más szavakkal, ezt nehéz elhinni. És ez a mai üzenetünk témája. Mit fogtok tenni, hogy ezt elhiggyétek.

A tétel folytatódik és azt állítja, hogy hatalmatok van a meglévő sejtszerkezetetek felett. Gyógyítás, félelem, az aggódás és frusztráció irányítható – teljes mértékben. Persze ez nem intuitív, ugye? Hihetetlen, ugye? Sokan érzik úgy, az ittlévők közül, hogy éppen ez az energia szorongatja őket, amiről beszélek. Tudom, kik azok! Tudom, min mentetek keresztül. Egy ilyen méretű csoportban ez nagyon sok! Van köztetek, aki gyászban van, miközben itt ül köztünk.

Hát ez egy gyönyörű pillanat. Ti is így vélekedtek: "Azért jöttem el ide, hogy egy kicsit megpihenjek az élettől. Nyugodtan ülhetek itt és lazíthatok egy kicsit. A Szellem megmossa a lábaim és érezhetem ezt az energiát egy darabig. De ha ennek vége, el kell hogy hagyjam ezt a termet és a nehézségek visszatérnek. Vissza kell mennem, hogy tovább harcoljak a régi szituációkkal, minden elkövetkező nap." Az én válaszom kedveseim, nem kell hogy ez a találkozó legyen a menedék. Ünnepeljétek isteni tulajdonságotokat és ünnepeljétek, hogy hatalmatok van azon dolgok felett is, amelyekről azt gondoltátok, hogy éppen szorongatnak.

Lesz köztetek, aki másként távozik, mint ahogy idejött. Tudok róluk. De ezt nehéz megtanítani. Belenézel a tükörbe és csak egy Emberi Lényt látsz, ugye? Idegesítőnek tűnik, ugye, hogy minden alkalommal, amikor csak belenézel a tükörbe az arcod egy kicsivel mindig öregebb. De hát ennek így kell lenni, gondolod... vagy, szeretnéd ezt megváltoztatni? Mit szólnál egy olyan rendszerhez, amikor belenézel a tükörbe és így szólsz: "Nos, tudjátok, egyáltalán nem úgy néz ki, mintha öregebb lennék." Mit szólsz ehhez? "Kryon, én is meg tudom ezt tenni?" Igen, mindig is rendelkeztél azzal a hatalommal, hogy ezt megtedd. A régi idők Jógijai megmutatták, hogy kell. Mit gondolsz, hogy ők másik bolygóról származtak? Vagy csak túlságosan is különlegesek voltak számodra, hogy elhidd, te is meg tudod azt tenni? Olyan messzire távolodtál volna ezektől, hogy azt hiszed, nem neked való ilyet tenni? Mi az, ami távol tart téged annak a megértésétől, hogy ez lehetséges? Elárulom neked: Mert itt nem működik a megérzés, az intuíció, a feltételezett valóságod pedig arra tanít, hogy te nem tudod azt megtenni.

Hogy tudom elhinni?

A dualitás egy olyan módon takar be benneteket, hogy nektek kell majd megkísérelnetek eltávolítani ezt a hamis igazság takarót, hogy megtaláljátok mi is van itt valóban. Ez a feladat. Nehéz elhinni, ugye? "Kryon, mit tehetek," kérdezheted, "hogy növeljem a hitem? Mutasd meg, hogy fogjak hozzá, mert komoly problémáim vannak a hittel. Olyan jól hangzik, ...akarom! És nem tudom elhinni." Tehát, nekik mondom ezt, - megkapjátok a választ, még ebben az órában.

Az első része ennek a válasznak, hogy el kell hagynod a skatulyát, amely elvárja, hogy Istent is beskatulyázd. Talán nem is tudjátok, hogy ezt teszitek, de a skatulya, amiben vagytok, négy dimenzióra van korlátozva, ahogy azt társam már elmondta. Sokan még úgy gondolják, hogy ez három dimenzió! És, habár te nem látod, hogy ez így van, létezik egy skatulya, amiben vagy és ez valóban korlátoz. Ó igen, az intellektusod ezzel nem egyezik. Az nem egyezik Kryonnal sem. Így beszél: "Mi egy intelligens faj vagyunk. Emberi Lények vagyunk. Ezen a bolygón az egyetlen, akik tervezzük az életünket. Irányítani tudjuk szaporodásunkat. Elmélkedni tudunk a valóságunkról." Ez igaz, hogy mindezekre képesek vagytok, ám egyedül a 3 dimenziós skatulyában, ahová magatokat beraktátok. Csak a skatulyát mérlegelitek. Nem tudtok túljutni a mennyezeten, talán nem így van? Úgy gondoljátok a skatulya tárva nyitva és szabadon elképzelhettek bármit. Hát nem egészen. Amikor elmélkedtek, beleütköztök a valóságotok plafonjába és erről nem is szereztek tudomást. Ez őriz meg benneteket attól, hogy meglássátok kik vagytok és attól hogy feltegyétek azokat a kérdéseket, amelyeket fel kéne tenni. Ez tart távol a hittől és ez így helyénvaló. Ezt nevezik dualitásnak.

Legyél boldog, csak azért mert Itt vagy…

Nos, felhozok néhány példát, ami talán tréfás is lesz számodra. Lesz aztán, akit majd idegesít, különösen azokat az intellektusokat, akik kétségbe vonják állításaimat. A kutyádról szeretnék beszélni.

Nem mindenkinek van kutyája, de most képzeld el, hogy van. Ha van kutyád, valóban birtokolod a kutyát. Te vagy a gazda számára. A kutyának te vagy az Isten, ugye? Elgondolkoztál már ezen? Hogy képzel téged el a kutya? Amikor tél van és a kutya tudja, hogy kint hideg van és te beengeded őt, ahol jó meleg van, mit feltételezel, mit gondol a kutya erről? A kutya tudja, hogy kint valóban hideg van, te mégis valahogy meleget csináltál. Kíváncsi rá a kutya, hogy hogyan? Az agya azt mondja: "Nos, hogy csinálta ezt a gazdám? Valóban kellemetlen kint lenni, de itt benn nagyon kellemes. Hogy csinálta ezt?" A kutya nem gondolkodik ezen. Tudod, a kutya csak boldog, hogy itt lehet.

Akármit teszel, a kutya csak boldog, hogy itt lehet. Beengedheted az autódba és autókázhatsz vele kilométereket. Egy egészen más helyen engeded ki az autóból és azt gondolhatod, hogy mint egy okos teremtmény, esetleg csodálkozik: "Hogy csinálta ezt a gazdám? Hogy lehet az, hogy bementem ebbe a mozgó izébe és amikor kijöttem, olyan messze vagyok attól a helytől, ahol beszálltam?" A kutya soha nem teszi ezt. A kutya csak boldog, hogy itt lehet.

Minden nap élelmet hozol a házba egy titokzatos helyről és odarakod elébe. A csodálatos táplálék állandó bősége mindig elérhető. Néha megvendégeled, megjutalmazod – egész életében, örökké! Feltételeznéd, hogy egy napon rád néz és a szemei ezt kérdezik: "Hogy csinálod ezt?" Persze, soha nem fogja ezt tenni. Tudod, ez meghaladja a kapacitását. Ő csak boldog, hogy itt lehet.

Most azt fogod mondani: "Nos Kryon, ez csak egy kutya, nem egy Emberi Lény. Ne merészeld már összehasonlítani a kettőt."

Bocs! El szeretnék árulni neked valamit. Pont olyan, vagy mint a kutyád! Közületek olyan sokan csak boldogok, hogy itt lehetnek! Elképesztő dolgok történnek körülötted és soha nem kérdezel rájuk.

Isten nagy alapossággal dolgozik és te még soha nem tettél fel neki kérdést. Van egy felső határa annak, ahogy az összes dolgokat érzékeled, de te nem is gondolod, hogy az létezik.

Angyali energia: Csoda, avagy a "normálisnak" egy más fajtája?

Tudod, hogy léteznek angyalok, - igazi angyalok. Olvastál róluk az írásokban és sokszor hallottál róluk. Gondolkozz csak el! Egy angyal néha megjelenik egy Emberi Lény előtt, vagy az Emberi Lények egy csoportja előtt. Ez egy interdimenzionális energia és ezért gyakran a falon, vagy a plafonon keresztül érkezik, - egy nyolc méter átmérőjű, hatalmas, interdimenzionális, színes gömb. Valóban nyolc méteres. Látszólag úszik, mert a gravitáció a ti dimenziótoké.

Ez az élmény olyan erőteljes, hogy akárki is van a helyiségben, ahol ez történik, az Embernek elakad a lélegzete. Az Emberi Lényt leborulva, térdre kényszeríti. Istennek egy része ez, amely úgy jelenik meg az Embernek, mint egy angyal. Amikor ez történik, az ember felkiált félelmében! Ez teljes mértékben túl van a normális valóság keretein, ezért az ember első reakciója a félelem. És az írások szerint, az angyal mindig azzal az üzenettel kezdi, hogy "Ne félj! Ne félj!" Aztán közli veletek az üzenetét és távozik.

És mit tesznek ilyenkor az emberek? Fölkelnek a földről, megvakarják a fejüket és így szólnak, "Hát ezt meg hogy csinálta?" Nem. És megmondom nektek, miért. Mert ti úgy tekintetek Istenre, mint egy olyan entitásra, aki megérinthetetlen és aki mindent meg tud tenni. Mitológiátok sok mindenre megtanít benneteket Istennel kapcsolatban, ugye? Isten teljesen különálló valami, amit imádni kell, ugye? A Föld bizonyos részein ez egy irányító Isten, aki megbüntet, ha nem vagytok jók. Ez a mitológia, amit az Emberiség elfogadott.

Kryon egy angyal. Az én energiám sok Emberi Lényen keresztül jelentkezik, persze nem ilyen módon, hogy csak beszélek. Ehelyett, inkább az üzenettel együtt, ezekben az új időkben, közvetlenül neked. Ha az valóban én vagyok, meg tudod mondani, mert az üzenetnek ugyanaz a lényege, a szeretet. Ez az új energia a Földön majdhogynem követeli, hogy tedd fel a kérdést: "Hát ezt meg hogy csinálják?" És itt van Kryon, hogy segítsen válaszolni. A legegyszerűbb válasz az, hogy rendelkeztek egy beépített DNS segítséggel, csak el kell döntened, hogy aktiválod.

Mondok még valami érdekeset. Hallottad-e már azt a kijelentést, hogy az Univerzum rendelkezik egy teremtő rendszerrel? A tudósok el is nevezték "intelligens dizájn"-nak. A nem spiritualista tudósok ezekkel a szavakkal fejezték ezt ki:, "A teremtés, ahogy azt mi látjuk, nem történhet véletlenszerűen. Bármerre is nézünk az űrben, mindenütt létezik egy intelligens terv. Nyilvánvaló, hogy nem véletlen történik." Te pedig egyszerűen elmész mellette, mintha semmi sem történt volna. Hát nem hallottad őket? Mért nem kelsz fel és az égre nézve, mért nem kérdezed: "Hát ezt meg hogy csinálják?" Nem. Csak boldog vagy, hogy itt lehetsz. (Kryon humor)

Azt mondod, ennek semmi köze hozzád? Mindennek köze van hozzád! Nézz fel a csillagos égre, este, amikor kimész és figyeld hogy ragyognak rád! Ők mind tudják, hogy te ki vagy. A rendszer érted van. A rendszer te VAGY. Íme egy alapos, megbízható, megfigyelhető módja annak, hogy az Univerzum hogy lett teremtve. Még a tudósaitok is azt hirdetik, a csillagokat szemlélve, hogy intelligens tervezés. Te nem akarod kivenni belőle a részed, vagy mégis?

Ezt Isten kell, hogy tegye... mondod, ...az Isten dolga!

Mondok még egyet, ami ott van a szemetek előtt. Szóltunk már erről, de érdemes egy új szemszögből is megvizsgálni. Ha körülnézel a földön, látod az állatok csodálatos sokszínűségét. Ott vannak az emlősök, ezek nagyon hasonlítanak hozzátok és ti figyelitek a fejlődésük eredményét, már hosszú évek óta. Felfigyeltetek a változatosságra? Még azoknál is, amelyek ember formájúak, mint az emberszabású és egyéb majmok? Biztosan voltatok már állatkertben és láttátok, hogy hány féle majom is létezik? Aztán felfigyeltetek-e arra, hogy hogyan is működik a természetes kiválogatódás a földön? Több tucatra tehető a majomfajták száma, - egyiknek van farka, a másiknak nincs, különböző a szőrük színe, a méretük. Aztán, osztályozva vannak aszerint, hogy az új világból valók, vagy az ó-kontinensről, vagy a Föld más tájairól. A természet így működik. Tucatjával teremti a variációkat.

Aztán figyeljük meg az emberiséget. Egyetlen faj létezik! Nos, hányan gyűltetek össze, hogy tüntessetek és követeljétek a tudománytól, hogy mondja meg miért van ez? "Ez nincs rendjén, minden furcsasága ellenére, egyetlen Emberi faj létezik." Lehetséges, hogy ez egy olyan nagyobb valamire utaló jel a számodra, amit észre kellene venni? Mit jelent ez? Na nem, itt nincs mit kérdezni, vagy mégis? Miközben te csak boldog vagy, hogy itt lehetsz.

Egy Emberi faj. Elgondolkodtál valaha ezen? Hát persze, léteznek különböző színű emberek, de csupán egy Emberi faj. A tények mindennek ellentmondanak, amit magad körül látsz. Majdnem hét milliárd erős, a fejlődési létra tetőfokán álló, nagyon haladó, a saját egzisztenciájáról elmélkedni képes Ember, mégis, képtelen különlegesnek és Isten részének látni magát. Igen, kedveseim, ez a gondolkodási folyamatotok plafonja, amit "fátyolnak" nevezünk.

A fátyol mindannyiótokra ránehezedik. És soha meg sem kérdezitek azt a kérdést, amit meg kellene kérdeznetek. Kedves Intellektuális Uram, ön azt gondolja, hogy emelkedett tudatossággal rendelkezik, ugye? Elgondolkodott-e már ezeken a dolgokon? És a többiek, az ön környezetében? Tudja, itt nem működik az intuíció.

Aztán, van itt még egy ismert spirituális rendszer, ami ebben a skatulyában tart benneteket. Ez pedig, kedves Emberi Lény, hogy változik az energia. Ti pedig nagyon ellenállóak vagytok a változásokkal szemben. Még a bizonyítékkal bíró, tudományos változásokkal szemben is! Gyakran inkább akkor vagytok boldogok, ha nem is vesztek róluk tudomást.

Hadd mondjak el nektek egy példabeszédet, hogy megmutassam mennyire ellenálló tud lenni az Emberi Lény azokkal a dolgokkal szemben, amelyek ijesztőek, félelmetesek, vagy csak mások. Hadd vigyelek el benneteket az Égei tengerre. Wo-val, a tengerésszel találkozunk itt. Nos, amint már tudjátok, Wo Kryon példázatainak főszereplője – aki nem is nő de nem is férfi. Általában őt használjuk példának. Ez alkalommal Wo egy férfi tengerész, aki egész életében tengerész volt. Nagyon jól ismeri az óceánt, most viszont egy nagy tengeri vihar közeledik. Köd zárja őket körbe, Wo azt se tudja, hogy hol van. Éjszaka van, lehetetlenség navigálni, mert a csillagok sem láthatóak. Wo aggódik az életéért, de hát sokszor előfordult ez már vele. Az 1500-as években járunk, amikor még nem létezett a modern technika, csak a bátorság.

Hirtelen egy alak jelent meg a fedélzeten és így szólt: "Wo, azért jöttünk, hogy segítsünk."

Wo sehogy sem értette. Ki lehet ez? Egy olyan alak, aki még az imént nem volt itt, biztos, hogy nem Emberi Lény. Wo-nak sürgősen döntenie kellett, vajon ez a jó megnyilvánulása, vagy a rosszé. Tudjátok, ti ugyanezt tettétek volna. A jelen 2006-os évben, ha most megjelenne egy látomás, itt ebben a helyiségben, akár csak a régi időkben, először a félelem jelenne meg bennetek, aztán egy pillanatra a kíváncsiság. Tisztában vagytok ezzel? Ha Isten egy darabkája teljes dicsőségében bejönne ide, az első dolog, amit tennétek, hogy féltek tőle. Hát, ez nem egészen korrekt, mondhatjátok, de hát ezt a dualitás teszi veletek.

És így, a teljesen helyénvaló dualitásban, Wo úgy dönt, ez nem lehet a jó oldal, ez csak az ördög lehet.
- "Ne gyere közelebb! Mit akarsz?" kérdezi Wo.
- "Láttuk, hogy itt vagy és bajban vagy, ajándékaink vannak számodra. Itt egy eszköz a jövőből, radarnak hívják, használd. Látod, itt ez az ernyő, láthatod rajta merre van a szárazföld. Arra kormányozhatod a hajódat." Válaszolt a jelenség.
- Wo egy pillantást vetett az eszközre és így szólt, "Ez csak az ördög szerszáma lehet. Semmi hasonló nem létezhet és nem is fog létezni, ez csak gonosz varázslat. Mit akarsz valójában?"
- És az ember így szólt, "Azért vagyok itt, hogy neked segítsek, Wo! Itt van valami más, GPS-nek hívják. Pontosan tudni fogod, hogy a jelen pillanatban merre jársz a tengeren. Nézd ezt az ernyőt! Olyan információkhoz juthatsz, amelyek biztonságba vezetnek."
- Wo továbbra is csak félt és megparancsolta az embernek, hogy hagyja el a hajót. Úgy döntött, hogy egyedül fogja megoldani a helyzetet. "Akkor van esélyem, ha az ismert dolgokra támaszkodom, olyan módon, ahogy azt megszoktam.", mondta és úgy is tett.
Ez csak egy pillanatfelvétel arról, hogy ki is vagy te modern Ember. Ez egy jó példa a dualitás működésére is, a leghatásosabb formájában. A neki felkínált dolgok tulajdonképpen nem Istentől származó ajándékok voltak. Ezek a mostani kor általános technológiája, Wo mégis félt tőlük. Hányszor megtörtént, hogy az ösvényeden haladva segítségért kiáltottál Istenhez? Mégis, amikor a segítség nem várt módon érkezik, első reakciód a félelem. Így beszélsz, "Nem, ezt mégsem tehetem, félek tőle." Mindannyian így tesztek. Még a társam is ezt tette az elmúlt két napban, közben ő egy égi csatorna! Az Emberek első reakciója a félelem. Nem láthatjátok az ajándékokat, ha nem tudjátok őket kifejezni a 3 dimenzióban. Isteni tulajdonságotokat pedig nem ismeritek fel egyáltalán.

Itt az ideje, hogy megértsétek, hogy ti Isten társai vagytok. Van néhány jó hírem számotokra és néhány pillanaton belül meg is fogjátok hallani. Sokan így beszéltek, "Kryon, hogy tudnék hinni? Hogy tudnék jobban hinni ezekben a dolgokban? Azt mondod, hogy a dualitás azért van belénk építve, hogy távol tartson a hittől, hogy tudok ezen túljutni?" Az Ember, mielőtt hinne valamiben, ki akarja azt fejezni, formát akar neki adni. Hát erre valók az egyházaitok, ők a hit háromdimenziós hídjai. Minden szabályt leírnak számodra, hogy megérthesd azokat és így jól érezd magad. Az egyházak teszik a dolgukat, de ők csak kinyitják neked az ajtót, hogy biztonságban érezd magad mindezzel kapcsolatban.

Egy kérdést szeretnék feltenni. Amikor majd elhagyjátok ezt a termet, sokan közületek autóba szállnak és elhajtanak valamerre. Hányan fogjátok előszedni a sebességváltó használati utasítását és elolvasni, mielőtt beszállnátok az autóba? És akkor még nem is beszéltünk a komplikáltabb motorról. Nem fogtok beszállni a kocsiba, amíg meg nem értitek hogy működik, be fogtok? A válasz pedig, hogy igenis be fogtok szállni. Mindig beszálltok. Tudod miért? Mert ez a szokás és abban bíztok. Hinni akarjátok? Itt az ideje, hogy bízzatok egy olyan valamiben, amit úgy azonosítunk be a számodra, mint Kozmikus Intelligencia. Ez a használati utasítás a hitetekhez. Akarjátok kedveseim? Kozmikus Intelligencia!

Nagyon egyszerű módon fogom ismertetni veletek. Szeretnétek többet megtudni magatokról? Szeretnétek hinni? Minden, amit tennetek kell, hogy tiszta szándékkal belépjetek ezen az ajtón... ennek a nagy dolognak az ajtaján. Foglaljátok szóba: "Édes Istenem, lehetséges, hogy vannak dolgok, amelyek nagyobbak nálam, amelyekről tudnom kéne? Istenem, nem akarok számolgatni. Csak tudni szeretném, hogy ez lehetséges. Ki szeretném nyitni a hitnek ezt az ajtaját."

A mai napon megígérem: Mindenki, aki tiszta szándékkal áll hozzá, kezdheti kinyitni ezt az ajtót. És amikor ezt megteszed, aktiválsz egy isteni részt magadban. Ez az a gomb, amit meg kell nyomnod és ez alkalmassá tesz arra, hogy eljuss a fátyolon túlra. Tiszta szándékkal kezded feltenni a kérdést és akkor minden elkezd változni. Ne egy kíváncsi kérdés legyen ez, inkább egy szívből jövő laza kérdés: "Édes Istenem, mutasd meg, mit kell tudnom, hogy legyőzzem magam és a hitetlenségem." És akkor a fény kigyúl, kedveseim. Elárulom, mi történik: DNS-ed változni kezd! És ez nem tündérmese. Nem fikció. Ez a rendszer hatástalanítja a dualitást, egy olyan dolog, amit a szabad akarat aktivál és a tiszta szándék, egy bizonyos időben, minden Embernél.

Hogy mik a jó hírek? Épp az előbb írtuk le. DNS-ed 10-es rétegének a feladata, hogy segítse a hitedet. Gondold el, saját testednek nagy része alvó állapotban volt egész életedben, de készen állt arra, hogy tegyen érted valamit. "Össze van kapcsolva" isteni mivoltoddal és amikor elkezded nyitni az ajtót, Isteni szenvedéllyel, a test elkezd reagálni. Dolgok kezdenek történni körülötted és a hit kezd kiélesedni és aktiválódni. Lassacskán kezded érteni a kozmikus intelligenciát. Ahhoz hasonló ez, mintha társként becsatlakoznál Isten számítógépébe. Semmit nem kell tenned azért, hogy ezt kiérdemeld! Semmit nem kell tenned, csak kérned és az energia lassan elkezd áramolni mind a két irányba. Elkezded küldeni a fényt a földnek. Nem kell tudnod, hogy hova jut, hogy jut oda és egyáltalán kihez jut. Csak kinyitod a Kozmikus Intelligencia kapuját és hagyod elmenni!

Egyesek ilyen kérdéseket tesznek fel: "Nos, hogy imádkozzunk, Kryon? Kell-e, hogy legyen listánk. Tudnunk kell-e a neveket. Milyen legyen az ima lefolyása? És amikor imádkozunk, legyen-e bekapcsolva a fény, vagy ne legyen? Milyen zene szóljon? Éjjel vagy nappal imádkozzunk inkább? Gyertyákat, vagy kristályokat használjunk?"

Elárulom a módját, ami esetleg sokkolni fog benneteket: Mit szólnál ahhoz, hogy beülsz a gardrób szekrénybe, eloltod a villanyt és imádkozol? Semmi gyertya, semmi zene, semmi kristály. Mivel egy angyal ül abban a szekrényben, aki össze van kapcsolva a forrással és egy angyalnak semmi segédeszközre nincs szüksége. Érezni fogod Isten szeretetét a sötétben és nem fogsz félni. Hagyj fel a cédulák irogatásával, csak küldd a fényt! Tényleg léteznek új, elegáns rendszerek, amelyek ennek az új energiának lettek előlátva, hogy segítsék a tevékenységed. De azért nem kell eldobnod a régi ceremóniákat, mert némelyik tényleg segíthet abban, hogy kinyisd azt az ajtót. Nagyon érdekes, ahogy az új rendszereket szemlélitek, mert úgy találjátok majd, hogy a legtöbbjük csak az utóbbi 15 évben áll a rendelkezésetekre. Nagy figyelemmel kísérjük ezeket. Magas energia-szintű tanítók azok, akik megkapták őket. Kutassatok utánuk. Miattatok vannak itt és tanításaikban éppen azt a dolgot vázolják fel: a kozmikus intelligenciát.

Segíteni nektek, megtalálni isteni mivoltotokat, valahol belül - ez a mi üzenetünk. Felébreszteni a lelketek igazi lényegét, segíteni, hogy meglássátok, hogy örökkévalóak vagytok – ez a mi üzenetünk. Mennyien fogjátok elhagyni ezt a termet boldogan, csak azért mert itt lehettetek? Vagy hányan fogjátok majd azt mondani, "Szeretnék valamit megváltoztatni az életemben. Fáradt vagyok már attól, hogy mindenért aggódjak." Na látod? Tudom, kik azok, akik itt vannak. Tudjátok-e hányan vannak ezen az összejövetelen, akiknek gyógyulásra van szükségük? Egy majdnem 500 fős csoportban, hányan vannak, akik valóban keresik a gyógyulást? Nem kell semmit tenned, kedvesem. Nem kell felemelned a kezed, mert én már tudom. Közületek legalább százan.

Vannak aztán, akiknél hiányzik az egyensúly. Lehet, hogy emiatt jöttetek ide? Nos, ne az emelvényen keressétek az egyensúlyt, mert semmi nem fog ott fenn történni. Inkább, az angyalok között, akik ott ülnek körülötted és te egy vagy ezek közül. Talán itt az ideje, hogy megnyomd azt az ajtót és csatlakozz abba az energiába? Érezd, ahogy a kozmikus intelligencia keresztüláramlik rajtad ezekben a percekben. Honnan tudod, hogy jelen van? Elárulom, miből fogod tudni. Békességet érzel majd, akkor is, amikor semmi okod nem lesz, hogy békés legyél. Békésen fogsz innen távozni. A problémáid ugyanazok maradnak, de te hirtelen már nem vagy boldog, csak azért mert itt lehetsz, hanem kezdesz érdeklődni afelől, hogy "Hát ezt hogy csinálják?" És a válasz átáramlik a fátyol feléd lévő oldalára, egyenesen a te belsődbe. Békeséget érzel az életeddel kapcsolatban. Bizonyosságot a jövővel kapcsolatban, ha nem is ismerheted, vagy láthatod azt. A dolgok elkezdenek változni. Készen állsz erre?

Nem tudom észrevetted-e, hogy mindezek az évek alatt, amióta itt vagyok látogatóban, én semmit nem változtam? És azon sem változtattam, amit nektek beszélek. Hát, így működik a dualitás. Van, aki hallja, amit mondok, van, aki nem. Van, aki csak akkor hallja, ha félelem tör rá, mások pedig kezdik felfogni, hogy ez az információ elérhető, hogy tanulmányozd, de arra is, hogy alkalmazd a hétköznapi életben. Áldott az Ember, aki ezt "normális" állapotnak tekinti.

A kíséret, amely velem érkezett, maradni fog. Amikor visszajössz, holnap reggel, az első dolog, amit érezni fogsz, hogy a helyiség készen áll a fogadásodra. Mi majd szintén készen állunk újra, hogy veled kézenfogva jöjjünk be és megmossuk a lábaid, amíg itt vagy. Szeretünk neked örömöt és boldogságot okozni, nem annyira, hogy menekülnöd kelljen, csak annyira, hogy érezd, milyen is az, amikor saját mesterlétedben üldögélsz. Így fogod majd érezni magad ezután, életed minden napján, halálod napjáig. Akkor pedig hazatérsz. Ilyen a rendszer. Gyönyörű, ugye?

Gyógyulásért jöttél ide? Ó, most alkalmas az időpont erre.

(szünet)

És itt vannak azok, akik fényt fognak küldeni neked és imádkozni érted. Mindegyikőtök egy angyal.

És ez így van.

Kryon