Nyomtatható magyar PDF formátum Magyar nyelvű MP3 gépi felolvasás
Egy összegzés Oroszországnak

Egy összegzés Oroszországnak
Habarovszk, Oroszország - 2013. május 16-17.

( Forrás: http://www.kryon.com/cartprodimages/2013 downloads/download_khabarovsk_13.html )


Üdvözöllek benneteket kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

Ez egy különleges idő. Az az idő, amiről beszéltünk, hogy bekövetkezhet. Ma este és holnap szeretném nektek nagyon lassan megmutatni, hogy mi is történik. Lesznek olyanok, akik nem beszélik a nyelveteket, ezt hallgatva számukra ez csak egy áttekintés lesz. Mikor új dolgokat adunk át, akkor azt soha nem tettük még ilyen módon. Ez egy összefoglalása, összegzése lesz mindannak, ami történt. Néhány dolog, amit az elkövetkezőkben mutatok meg nektek, az különbözhet attól, amit tanítottak a számotokra. Ellentmondhat majd annak is, amit az antropológusok gondolnak arról, hogy tudják.

A tudományt a felfedezések viszik előre és csak azt tudhatjátok, amit tudtok. A mai naptól számított 10 év múlva, meg fogják változtatni azt, amit tudnak. Ezért a tudósok igazsága, csupán annak a pillanatnak a tudása, amit a felfedezéseik alapján tudnak. A tudományos igazság folytatja az elmozdulást - a lélek igazsága ugyanolyan marad. Végül lesznek felfedezések, hogy bebizonyítsák azt, amit most mondok nektek. Tudnotok kell, hogy mi is történt, ezért lassan fogok haladni. Egy gyönyörű bolygóról szóló csodás történetet mesélek el.

A Föld nem véletlenül keletkezett. A Föld, a következő bolygó a sorban a tesztre. A galaxisotokban mindig van egy bolygó, amely az adott szinten a szabad választás spirituális bolygója. Nehéz megmagyarázni azt, hogy ennek miért kell így lennie. Az adott esetben mondjuk azt, hogy ez egy nagyobb rendszer része. Az antropológusok majd elmondják, hogy millió évek kellenek ahhoz, hogy létrejöjjön az emberi lény és ez így is van. Erről szeretnék mesélni nektek.

Millió évekkel ezelőtt... na de valami történt körülbelül 200.000 évvel ezelőtt. Ez nem is olyan régen volt. Ha megnézzük az emberiség és a Föld történetét, akkor ez nem is olyan hosszú időszak. 200.000 évvel ezelőtt, mint minden más emlősnél is, sok fajta ember létezett, de egyik sem volt olyan, mint amilyenek ma ti vagytok. Történt valami. A tervezés által történt valami. Az írásaitok tele vannak azokkal a történetekkel, hogy az emberi lények változáson mentek keresztül, hogy olyan szintre fejlődtek, mint amilyenek ma vagytok. A DNS-ük majdnem olyan, mint a tiétek. Történt is valami abban az időben. Az írásokban megtaláljátok, hogy az emberiség a dualitás tudásával lett felébresztve. Ti ezt a fénynek és sötétségnek nevezitek. A bennszülötteknek megvannak a saját teremtés-történeteik, de ezek valójában mind egyformák. Náluk az olyan emberi lény, mint ti is, egy metaforikus kertben sétált, és egyszer csak megtörtént a kinyilatkoztatás. A kert az a Föld, és megtörténik a kinyilatkoztatás, egy változás.

Számunkra ez jelenti az emberi faj kezdetét. Metafizikusan és ezoterikusan is ez az, amikor megkaptátok Istent magatokba. Annak érdekében, hogy ez megtörténhessen kedveseim, a DNS-eteknek meg kellett változnia és az meg is tette. Ennek a leírását nem találjátok meg a szent iratokban. Az antropológusok mindig ezt a hiányzó láncszemet keresik. Értsétek meg, hogy az olyan emberi lényeknek, mint ti is vagytok, 23 kromoszómája van! Mindannak, amiből állítólag ide fejlődtetek, azoknak 24 kromoszómájuk van. Valamilyen módon ebből 2 kromoszómátok összeolvadt, összeforrt és így lett 23. 200.000 évvel ezelőtt, azok látogattak meg benneteket, akiket lélek-szülőknek is nevezhettek. Ez ellentmondásos, nem igaz? Van egy megvilágosodott bolygó a Hét Nővér csillagképének csoportjában, amely összeköttetésben áll veletek. 200.000 évvel ezelőtt ők változtatták meg a DNS-eteket. Az írásaitokban ennek nyoma sincs, csupán metaforákban beszélnek. Ott van a beszélő kígyó és a kert, a választás a jó és rossz között. Valójában ez nem pontosan így van. Sok időre volt szükség, de 200.000 évvel ezelőtt van az a jelzés, ahol kezdetét vette az Isteni magok elvetése az emberiségben.

Újabb 100.000 évet vett igénybe az, hogy az emberi lények ténylegesen elkezdjenek megváltozni és létrejöjjön az a közösség, amit Lemúriának neveznek. Itt kezdődik a mi történetünk. Ember, tudod-e hogy ez a hiányzó láncszem most egy másik bolygón van? Semmi olyanból nem fejlődtetek ki, ami itt található. 100.000 évvel ezelőtt, csupán egyfajta emberrel népesítettétek be a Földet. 200.000 évvel ezelőtt pedig, még 27 fajta ember élt a Földön. Különben az antropológusok is észrevették ám ezt. Az evolúció ellenére, az embernek hívott állatból csakis egy fajtája létezik. Ha megnézzük az élet szerteágazását a Földön, akkor ennek lineárisan nincs értelme csak lelkileg. Az emberiség készen állt a tesztre. Ekkor kaptátok meg a Felsőbb-Éneteket és ekkor lett az óra bekapcsolva a teszt elkezdésére. 104.000 évvel ezelőtt kezdtük el a megmérettetést. 4.000 évet adtunk nektek a rezgésszint mérésének első ciklusáig. Elmagyarázom ezt pontosan.

26.000 éves ciklusokra állítottuk be az óránkat a Föld rezgésének mérésére. Egy olyan 26.000 éves ciklusra, amit a napéjegyenlőségek precessziójának hívtok. A 26 számmisztikailag egy 8-as. A 8-as a megvalósulás száma és mi 4 teljes ciklust adtunk nektek annak érdekében, hogy megváltoztassátok a bolygót, vagy sem. Minden alkalommal mikor véget ért egy ciklus, megtörtént a Föld rezgésének megmérése. Nem volt sok mérés, és minden alkalommal a szeretetet mértük meg. Valójában az emberiség néhányszor megpróbálta megsemmisíteni önmagát. Nehéz ezt megmagyarázni nektek. Nem fegyverrel tettétek, és nem is voltatok sokan. A tudatossággal tettétek. A falakat az első, a második és a harmadik ciklusban építettétek a városaitok köré. Nem egyesültetek. Ha kifogytak a készleteitek, akkor lerohantatok valaki mást értük. Az ember egy hódító faj volt. Kedveseim, ez nem olyan váratlan dolog. Adtunk erre példákat a múltban, hogy mi van akkor, ha az emberiség sötétségben van. Fél. Ha nem lát, nem láthatja a szomszédját olyannak, amilyen az valójában. El tudjátok képzelni, hogy mennyi időre volt szükség ahhoz, hogy a nyelv, amit beszéltek kialakuljon és, hogy miért is van ennyi nyelv a bolygón? Ennyire tökéletesen kiforrott hangokkal, nyelvezettel, ábécével. Tudjátok mennyi időre volt szükség ahhoz, hogy ez megtörténjen? 10, 20, 30.000 évre. Tudjátok, hogy mi történt? Az emberek falakat építetek maguk köré, nem engedtek senkit se be, se ki és csak féltek. Hát így indult el az emberiség, de ez így is maradt. Az első, második és a harmadik ciklusban minden egyformán történt.

A negyedik ciklus végén elérkezett 2012. december 21-e. Az ősök tudtak erről, és az utolsó cikluson belül, a bolygó bennszülöttjei rájöttek erre. Ezt láthatjátok a tudatos naptáraikban. Rájöttek arra, amit mi időfraktáloknak hívunk és látták, hogy ez van érkezőben. Sokan beszéltek erről, sokan pedig nem értették meg. A Maják látták, hogy ez jön. Azt, hogy olyan változás lesz majd, hogy le kell cseréljék a naptárukat és egy újat kezdeni. Ez mélyenszántó dolog. A bennszülöttek rendelkeztek azzal a jóslattal, hogy ha az emberiség át tud jutni 2012-n, akkor új tudatosság lesz a bolygón. Ez volt a negyedik ciklus.

50 évvel ezelőtt még nem csináltátok meg. Még ugyanabban az irányban haladtatok. Épp most jöttetek ki egy háborúból és minden jel arra mutatott, hogy egy újabbhoz közeledtek. Mindezekhez az évekhez, majdnem 100.000 évre volt szükség. Az emberiség látszólag megrekedt. Az emberi természet jól ismert dolog volt. Még ma is, ha megkérdezitek, hogy: "Mi az az emberi természet?", akkor azt mondanátok, hogy hódítás, féltékenység és gyűlölködés. Igazatok is lenne. Így volt ez, aztán a dolgok elkezdtek megváltozni. Elkezdtek elmozdulni a precesszió utolsó részébe, ahogy az ingadozás a középpontjába kerül annak érdekében, hogy megkezdődjön a következő ciklus. Megtörténik a Napotok hozzáigazodása a Galaxis középpontjához. A 36 éves ablakokban az energiák különbözőek. A mostani ciklus 18 éve kezdődött el, most a felénél járunk és 18 év múlva pedig kilépünk ebből az energiából. Én 23 évvel ezelőtt érkeztem meg. A társamnak 4 évre volt szüksége ahhoz, hogy igazán megértse ki is ő. Még egy évre, hogy egybeolvadjon velem és megkezdődjön az a 18 év, amiről most beszélek. Abban a 18 évben minden megváltozott. A társam ezt célozta meg.

Öreg lélek, te érzed ezt! Létezik egyensúly a fény és a sötétség között. Mikor ezt mondom, tudjátok, hogy igazam van. A sötétség mindig előnyben volt. Az emberi fajban mindig a barbárságról, a széthúzásról szólt. Most ez van változóban. Amikor azt mondom nektek, hogy ez így van, akkor ti most 2013-ban vagytok és a bolygó története megkezdődik. Már sokszor elmondtam, de újra hallanotok kell. Ha a történészek 1000 év múlva visszanéznek, akkor azt mondják majd, hogy: "2013 a megvilágosodott korszak kezdete volt." A 2013 előtti időt pedig "barbár korszaknak" fogják nevezni. Ennyire különbözni fog az, ami jön. Egy óriási változás nemzedékben. Okkal tesszük ezt, mert ez az élet és a halál ciklusának a visszatükröződése. Amikor az emberi lény felnő, akkor egy újabb emberi lényt teremt meg. Mikor az ifjúságnak meg van a lehetősége a változtatásra, megteszi azt. Most minden tovább bonyolódik...

Most egy újabb energia "letisztázást" hozok be a tudatosság mezejére, ez pedig Gaia. A Föld akkor fogadta be a tudatosságát, amely segít nekünk, amikor Istent is magatokba fogadtátok. A bolygó munkája a tudatosság viszonylatában abban nyilvánult meg, hogy tükrözze a tudatosságunkat. Ha az emberiség alacsonyabb tudatosságot választana, akkor Gaia együttműködne. Ha az emberiség megpróbálná elpusztítani önmagát, akkor Gaia együttműködne. Még az utolsó 100 évben is folytattátok ezt, és Gaia együttműködött. Ez ellentmondásos, nem igaz? Azok a dolgok, amik a járvány lejátszódása ellen lettek átadva, csak Gaia együttműködése volt arra, mikor látta, hogy mit is csináltok. A bolygón most nagyobb számú ember él, mint eddig bármikor. Sokkal könnyebb most a betegségeket átvinni az egyik országból a másikba. Ezt megtehetjük egy fél nap alatt is és ennek ellenére az utóbbi 50 évben - habár háromszor röppent fel a hír, hogy járvány lesz - az nem történt meg. Gaia nem támogatta ezt. A biológusok legnagyobb csodálkozására a betegek meghaltak, a baktériumot nem fogták el, de nem tört ki a járvány, nem játszódott le a dolog. Ez az intuitív ellenállása azon társadalmaknak, akik ilyen sok emberrel rendelkeznek és úgy utazgatnak mint ti. Gondoljátok csak meg, hogy milyen gyorsan elterjedhetnének ezek a dolgok. Elgondolkodtatok már valaha ezen? Ez anomália, vagy véletlen? Gondoljátok ez valami magas tudomány? Kérdezzétek csak meg egy biológust! Nagyon is aggódtak emiatt, de semmi sem történt.

Elhozom nektek ezeket a dolgokat, így megláthatjátok, hogyan is zajlanak ezek, mivel az utolsó 18 évben megváltoztattátok ezt, és egyik jóslat sem következett be. Tudjátok, hogy mi a mostan jóslat? Csak egyetlen dolog (Kryon nevet) az egyesülés. Nem szentiratokból származik. Nem jövendőmondóktól. Csakis egyetlen jóslat van most a bolygón, az pedig az egyesülés és ez az ősöktől származik. A bolygó bennszülötteitől származik. Ők látták, hogy érkezőben van a váltásra való nagy lehetőség és ti most benne is vagytok. Tehát, hogy úgy mondjam ezt megváltoztattátok.

Most rólatok beszélek. Az öreg lélek kifejezést arra a lényre használom, akinek minden egyes életében lehetősége volt a Földön tanulni, hogy minél többet megtudjon önmagáról spirituálisan. Metafizikusan értelemben ez egy felébredett fényt teremt meg a bolygón. Minél többet tanulnak az öreg lelkek, annál több ilyen fényenergia, pontosabban megvilágosodott energia lesz felhasználva a bolygó Kristályrácsában. Ez megváltoztatja Gaia tudatát és elkezd együttműködni ezzel. Így is tett. Így kell neki.

A jóslatok bekövetkezésének időpontja ezen történésekre a tesztetekben, az 2012 december 21-e volt. Nézzétek meg, hogy milyen előrejelzések voltak: az emberiség megsemmisítése, apokalipszis, néhányak elragadtatásról beszéltek, tömegesen eltávozó emberek, a bolygó túlnépesedése és ilyenek. A bennszülöttek kivételével, mindezt látták. Kedvesem, itt ültök a 2013-as év ötödik hónapjában és egyik sem történt meg. Csupán emlékeztetni szeretnélek benneteket arra, hogy semmi sem történt meg. Tehát, a félelem jóslata már elmúlt. Óh, figyeljétek csak meg, azért lesznek páran, akik még többet is elhoznak belőle a számotokra. Így lesz ez mindig is. A félelem egy-egy része megmarad, ami meg akarja mutatni magát nektek.

Most az öreg lelkekhez beszélek. Ők azok, akik hallgatják ezt az üzenetet, és ez a terem több mint 90%-a. Azt mondom, hogy a teremben több, mint 90% az öreg lélek. Annyi időt töltöttetek már el ezen a bolygón, annyi karmikus csoportban vettetek már részt kedveseim, és minden ciklusban csak tanultatok, tanultatok és tanultatok. Néhányatoknak bujkálnia kellett, néhányatokat megtaláltak, párakat ördögnek és boszorkánynak hívtak, néhányan cölibátust fogadtatok, néhányan jó kapcsolatban voltatok a Szellemmel, képesek voltatok kézrátételt használni az embereken, tudtatok mágiát végezni. A sötétségnek ez nem tetszett. Öreg lélek, tudod, hogy ki vagy! Ezért is ülsz itt. De én a következőt akarom mondani neked. Azért jöttünk, hogy gratuláljunk neked ahhoz az évhez, amikor is elvetitek a Földön a béke és az együttérzés magvait. Öreg lélek, ezt már korábban is elmondtuk. Ez egy bonyolult időszak. Nem azért, ahogy eddig történt, hanem annak a változásnak köszönhetően, ami a testetekben zajlik. Öreg lelkek, átkalibrálódik a biológiátok. Közületek sokaknak olyan sok egészségügyi problémái vannak ebben az évben az átkalibrálódó test miatt. Ennek át kell váltania. A sejtstruktúrában, a DNS-ben, meg kell változnia a fény és a sötétség egyensúlyának. Elkezdtek felébredni a váratlan energiákra. Öreg lélek, úgy érzed, hogy nincs javulás a számodra, de ez nem így van. Tanácsot szeretnék adni neked, amit már néhányszor meg is tettem ebben az évben. Minden, ami éppen most történik meg a számotokra, az megváltozik. Minden változás félelmetes, ezért szeretném, ha az érettséget kihúznátok az Akashátokból, ránéznétek a bölcsességetekre és megünnepelnétek az átmenetet, a változást. Hiszen tudjátok, hogy a fény és a sötétség átkalibrálása történik. A sötétség kisebbé, a fény pedig nagyobbá válik a bolygón és ennek még lesznek következményei. A félelem és a dráma még ebben az évben szemmel láthatóan megmutatja önmagát. Nem képesek elhinni, hogy elveszítik a fény és a sötétség közötti háborút. Ijesztgetni fognak benneteket, nyújtogatják a kezüket, mivel ti álltok győzelemre.

Kedveseim, ez egy lassú folyamat. Az összeroppanás lassan megy végbe. Nem tudtok nyugodtan ülni és nézni, hogy hogyan is növekszik, de ha egy hét múlva nézitek meg, akkora már látszódni fog a különbség. Ehhez generációkra van szükség. Öreg lélek, te része vagy ennek a nagyszerű kihívásnak, ennek a drámai változásnak. Itt kell maradjatok, hogy megbizonyosodjatok róla, békében és félelem nélkül. Ez az év úgy tűnik a számotokra, mintha telihold lenne. Minden csupán kis mértékben igazodik. Holnap Gaiáról szeretnék beszélni. Néhány dolog átkalibrálódik most a bolygón és közülük a legnagyobb az Istenhez való viszonyotok. Ezek a dolgok csak azért történhetnek, mert átmentetek a jelzésen és én is emiatt vagyok itt. Láttuk, hogy ez van érkezőben, különben nem lennék itt. Kedveseim, jól dolgoztunk. Tartsátok magatokat! Értsétek meg, hogy mi is történik ezen a helyen! Értsétek meg azt a spirituális logikát, amiről beszéltem nektek! Értsétek meg, hogy ti ennek nagy része vagytok, az Isteni részei! Az öreg lélek, hatást tud gyakorolni a bolygóra. Ez a ti időtök. Ez az, amire vártatok. Holnap még többet is elmondok erről.

Ez az üzenet. Jó időszak ez életben lenni, öreg lélek.

És ez így van.

Kryon


Üdvözöllek benneteket kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

Csupán egy pillanattal ezelőtt beszéltem nektek arról, hogy mi is történt a bolygón. Most folytatjuk ezt az eszmecserét, azt, amit összegzésnek nevezünk. A Föld történetével kezdjük és ez lesz a második rész. Annyi mindenről beszéltünk, az átmenet annyi jellemzőjéről. Mondtuk nektek, hogy az öreg lelkek lesznek az elsők a bolygón, akik ezt megérzik. Elkezdtünk informálni benneteket a sötétségről és a fényről is. Az egyik jellemzője az átmenetnek ebben az új energiában, az a sötétség eszenciájának az átkalibrálása fénnyé. Tehát, határozzuk ezt meg.

Először szeretnénk, ha megértenétek, hogy mit értünk a "sötétség" alatt. Az emberi lények szeretnék előírni az emberi sötétség jellemzőjét. Azt akarják hinni, hogy a sötétség élő és tudatossága van. Az igazság az, hogy a sötétség csak a fény hiánya. Ha a gonosznak élő tudatossága lenne, akkor élő lenne az emberben fény nélkül is. Tehát értsétek meg, hogy nem egy sötétségben lévő entitásról beszélünk! Mikor a sötétséggel harcoltok, akkor a fény hiányában vagytok. Nagyon nehéz teljesen megmagyarázni, de közületek mindnyájan megtapasztaltátok már ezt. Amikor sötét helyeken próbáltátok megtartani a fényeteket, akkor az számotokra egy lenyűgöző, nehéz dolog. Úgy tűnik a számotokra, hogy minden nap, minden alkalommal ugyanarra a csatára keltek fel. A sötétség gyorsítja az egyensúlyt, támogatja azt. Ha megnézzük a fény és a sötétség eddig átadott metaforáját - akár még tegnapról is - akkor azt mondjuk, hogy az emberek másként viselkednek, mikor nincs fény. Éppen a fény és a sötétség metaforája beszéli el, hogy mi az, ami a világosban van és mi az, ami nincs. Az olyan emberi lény, akiben nincs világosságban, az nem tud a benne lévő Istenről. Egymaguk vannak, úgy érzik, hogy semmi sincs rajtuk kívül, és minden olyan erővel jön be az életükbe, ami velük történik. Ezek az emberek túlélő üzemmódban vannak. Ez az egész emberi történelemben így volt.

Hirtelen változás állt be a fény és a sötétség egyensúlyában. A félelem el fog tűnni, a bölcsesség növekedni fog és ez már történik is a bolygón. Elkezditek meglátni a nemzetek egyesítésülési folyamatát. Ezek a dolgok, amiket látunk, bizonyítékok a számunkra, hogy az emberiség jó irányba fejlődik, mivel többé már nincs meg a sötétségtől való félelem. A múltban a sötétség az a dolog volt, ami nem látszott - láthatatlan volt. Most az emberi lények szabadabbak, látják egymást a fényben, nem úgy, mint a sötétben. Nem akarjátok automatikusan leigázni a szomszédotokat, de ti ehhez szoktatok még hozzá. Éppen erről volt híres az emberiség, hogy ők mindig is egy túlélési helyzetben voltak.

Tegnap éjjel mondtam, hogy várjátok meg, amíg a sötétség reagálni fog. Ismételten, ez nem egy entitás, csak az emberiségnek az a része, amely nem kíván részesülni a fényből. Még elég sokan vannak. Mondtuk nektek, hogy lesznek dolgok, események, helyzetek - különösen ebben az évben - amelyek rákényszerítenek benneteket arra, hogy feltegyétek a kérdést: "Vajon felnő a Föld?" Ez a sötétség, ami megpróbál túlélni az új fényben. Ez valójában a fény és a sötétség egyensúlyának átkalibrálása a bolygón. Nos, amit fény és sötétség résznek nevezünk, az valójában az emberi lélek belsejében van. Ez az, amit "dualitásnak" hívtok, közületek néhányan pedig az "emberi természetnek" nevezik. Szeretem átadni ezt az információt, mert a saját nyelveteken hangzik el. Olyan sokan vagytok itt olyanok, akik most sokkalta tisztábban vagytok képesek meghallani ezt az információt, mivel ez egy tiszta forrás.

Kedveseim! Az emberi természet változás előtt áll. Az emberi természet a dualitás egyensúlya. Gondoljátok, hogy a dualitás ugyanolyan volt? Hogy érzitek ezt? Úgy érzitek, hogy igazságos volt? Az a válaszom, hogy dualitás azt jelenti, amit csináltok belőle. Az emberiség létrehozta a saját egyensúlyát a fény és a sötétség között. Ez van változóban. Mit jelent ez? Azt, hogy az ember és Isten között lévő a viszony, elkezd elmozdulni. Sokkal mélyebb felébredés lesz az ember belsejében, egy sokkal tisztább kérdésfeltevés a belső Teremtővel kapcsolatban. Kedveseim - ha még nem lennétek a tudatában ennek - Isten rejtőzik előletek. A dualitás teremti meg a fátylat. Az egész emberiség tud a Teremtőről. A bolygó 85%-a hisz a halál utáni életben. Az emberiség többsége a sok közül, egyetlen szervezett hitrendszert képvisel. Ez Isten teljes elismerése. Még mindig harcoltok egymással, azzal kapcsolatban, hogy kinek is volt igaza és kinek nem. Több háború tört ki amiatt, hogy ki a jobb Istenhívő.

Ez nem tűnik helyesnek, nem igaz? Pont erről beszélünk, hogy Isten olyan jól elbújik, hogy sohasem tudjátok, mikor is van igazatok. Ennek a váltáshoz és az átmenethez is köze van. Amikor az emberi lények ezt jobban meg fogják érteni, akkor elmondhatjátok, hogy a fátyol sokkalta vékonyabb. Néhányan még azt is mondjátok, hogy a fátyol kissé megemelkedik, és igazuk is lesz. Ez meg fogja változtatni a hitrendszereket. Figyeljétek csak meg, hogy hogyan fognak megváltozni az évszázados vallási hitrendszerek! Ennek semmi más oka nem lesz csak az, hogy a vezetők elkezdenek tudatában lenni az igazságnak. A világ nem fog ezoterikus gondolkodásúvá válni. Ez az öreg lelkeknek szól. Figyeljétek meg, hogy a szervezett vallások elkezdenek meglágyulni! Figyeljétek meg, ahogyan elfogadják egymást! Nézzétek meg, ahogy a zsidók, a muzulmánok és a keresztények összejönnek, ahogy elismerik a különbségeiket, ahogy együtt imádkoznak az egyetlen teremtő Istenhez! Nézzétek meg, hogyan tisztelik egymást a háborúzás helyett! Nézzétek, ahogy keleten csökkenni kezd a gyűlölet! Nézzétek, ahogy a bölcsesség növekszik! Várjátok a várhatatlant! A fény és a sötétség átkalibrálása történik és az ember viszonya a Szellemhez megváltozik. El tudjátok ezt képzelni?

A felébredés ezen a bolygón annak a tudása, hogy a Teremtő bennetek lakozik. Létezik egy mindennel kapcsolatos tolerancia. Kedveseim, az nem számít, hogy bármelyik emberi lény hogyan is szereti Istent. Hallottátok ezt? Minket nem érdekel, hogy hogyan is szerettek bennünket. Nekünk mindegy, hogy milyen köntösben, ruhában vagytok és milyen a színük. Nekünk mindegy, hogy milyen ételeket esztek, és hogy ezt spirituálisnak tartjátok-e vagy sem. Mindaz, amit mi akarunk, az csupán az otthon elismerése, a felétek nyújtott kezeink felismerése. Ekkor sokkal könnyebben tudjátok majd megfogni azt a kinyújtott kezet. Észreveszitek majd a becsületesség megváltozását az olyan helyeken is, ahol azt nem vártátok. Meg fogjátok ezt látni az üzleti életben és a kormányzatban is. Világszerte észre fogjátok venni a világ vezetőinek lassú megváltozását. Azok a dolgok, amelyek a múltban normálisak voltak, a jövőben nem lesznek azok. Főként, ha hiányzik belőlük a becsületesség. Amikor meglátjátok ezt - még ha csak egy kis mértékben is -, szeretném ha emlékeznétek erre a napra, amikor erről beszéltem nektek. Mert ez van érkezőben, és ez meg fog lepni benneteket. Ez egy lágyabb emberi lényt eredményez.

A bolygó kevésbé sűrű, tudtátok ezt? Háborúkat, gyűlöletet teremtettetek. Az ősök jóslatai a férfi és női egyensúly megteremtéséről szólnak. Ez a férfi és női energiát jelenti. Nem kifejezetten női, hanem szerető energiát. Ez az, amit érezni fogtok. Több is van még. Lesznek sokkal jobb viszonyok is, olyanok dolgok között, amik meg homályosak a számotokra. Ez a Gaiához való viszony. Gaiát úgy ismert, mint a bolygó tudatossága. Tegnap beszéltünk nektek Gaia tudatosságáról, ami az ember természet tudatosságát tükrözi vissza. Ha több életet és fényt teremtetek meg az életetekben, akkor Gaia is ugyanezt teszi. Ha a fény és a sötétség átkalibrálódik az emberi lényeken belül, akkor Gaia is elkezd megváltozni.

Ami most jön az bonyolult, nem egyszerű. Megérteni a köztetek és a Föld között lévő viszonyt, nem éppen az, amit tanultatok volna. Viszont a Föld olyan dolgokat ad nektek, amikre nem számítottatok. Előkészíti a színpadot a felfedezéseknek. Felismertétek, hogy a legnagyobb felfedezések, bolygószerte mind egyszerre lettek átadva az emberiség számára? Az olyan dolgok, mint a rádió, az elektromosság, a repülés - ezek mind egyszerre történtek meg. Viszont csak egy feltaláló kapott lehetőséget arra, hogy ő legyen az első, aki bemutatja, de sokan dolgoztak ezen egyszerre. Elmondtuk már ezt korábban. Nem furcsa az, hogy az emberi repülés elképzelését csak néhány éve, évtizede vagy évszázada ismeritek? Még az ősök is látták, hogy hogyan repülnek a madarak. Az ázsiaiak évezredekkel ezelőtt repültek már. Tudtak róla. A szélről és az emelkedésről. Elgondolkodtatok valaha ezen? Ez csak az utolsó évszázadban történt meg. A találmányok irányítottak. Gaia tudatosságával együtt, egyszerre lettek átadva. Azt is mondhatjuk, hogy a Kristályháló emlékezetébe lettek kézbesítve, majd hirtelen az emberiség valami újon kezd el dolgozni. Mindezek lerövidítették ezt. Döbbenetes mennyiségű olyan felfedezés van érkezőben, amit az emberiség régebben nem kapott meg. Egyesek nagyon mélyenszántóak, mások segítenek nektek felvenni a kapcsolatot másokkal ebben a galaxisban. Lesz, ami felfedi a Merkabát az emberi lények körül. Ez egy olyan találmány, amit soha nem lehetett átadni a régi energiában.

Át kellett kalibrálódnotok ahhoz, hogy ezek a találmányok működjenek. Ez az energia, ami át lesz adva a számotokra, annyira új, hogy még elképzelni sem tudjátok, hogy mi is az. Az őseitek el tudták képzelni az internetet? Nem. Képzeljétek el, hogy megpróbáljátok elmagyarázni nekik. Ha lenne időgépetek és visszamennétek vele, hogy napjainkról beszéljetek. Ahhoz, hogy az internetről beszéljetek nekik, meg kellene érteniük a számítógépet, ismerniük kellene az elektronikát és áramra is szükségetek lenne. Tehát, az internet öt réteggel a fölött van, mint amit valaha is láttak. Nem tudom elmagyarázni nektek, hogy mi van érkezőben. Csak azt mondhatom, hogy ami jön felétek, az melegben fog tartani benneteket, új élelmet teremtetek meg, sohasem lesztek újra az elektromosság hiányában, mikor a levegőből fogjátok tudni azt kivenni. A szabad energia ötlete mindig is vágyálom volt. Nem ingyen van, mindig van valami változás, egy váltás, csere az egyik energiáról a másikra. Mi lenne, ha azt mondanám nektek, hogy sokkal több van annál, mint amit valaha is elérhetőnek gondoltatok volna. Mindaz, amire szükségetek van, az egy találmány, ami kivonja ezt.

Gaia mindebbe bele van vonva. Mi van akkor, ha azt mondom, hogy a tiszta víz mindenütt elérhető az egész bolygón? Mi van akkor, ha azt mondom, hogy az óceánból ki lehet vonni a sót, hogy mindenütt legyen elég édesvíz? Ezt melegítés nélkül is meg tudjátok tenni, ott azonnal. Bármiféle tárolás vagy szárítás nélkül. Ez könnyű volt. Mi lenne, ha azt mondanám nektek, hogy ez még kivitelezhető is lenne? Az mindent megváltoztatna, nem igaz? Mi van akkor, ha azt mondom, hogy egyik városban sincs szükségetek elektromos hálózatra? Akkor azt mondanátok, hogy: "Hogyan? Hogyan fog ez működni?" Erre én azt mondom, hogy le kell vennetek öt rétegét mindannak, amit most még el sem tudtok képzelni. Ugyanúgy, mint az internet az elődök számára. Ez érkezik.

"Kryon, miért vártál ilyen sokáig? Mi az oka annak, hogy ezeket a dolgokat nem kaphattuk meg előbb?" Ez nagyon egyszerű, ezt könnyen el tudom mondani nektek. Mivel olyan bizonyos tudatosság létezett ezelőtt, ami bármelyik fizikai találmányt felhasználhatta, és az első dolog, amire felhasználtátok volna emberi lények, az, hogy fegyvert csináltok belőle. Na de nem így most. Mikor ezeket a dolgokat átadjuk a számotokra, akkor az lesz első gondolat, hogy hogyan tudunk segíteni az emberiségnek. Mi van, ha olyan felfedezések érkeznek, amelyek hasonlóak az internethez? Ami senkinek sem a tulajdona, ingyen van a Föld számára, senki sem irányítja és ráadásul bárhol, bárkivel kommunikálhattok rajta? Nem úgy látszik ez, mint egy többdimenziós találmány a számotokra? Ha megpróbálnátok ezt elmagyarázni bárkinek, akkor azt mondanák, hogy ez lehetetlen. Képzeljetek el egy olyan világszintű rendszert, amit senki nem irányít és senki sem birtokol! Ez egy új elképzelés.

Azok a dolgok amelyek érkezőben vannak, ugyanilyen nagyszerűek. Gaia átkalibrálása segít, hogy megkapjátok azokat a dolgokat, amelyekre szükségetek van. Felfedezitek az erdőben termő új gyógynövényeket, azokat az új gyógyító energiákat, amiről csak álmodtatok, melyet egyetlen gyógyszeripar sem állítja elő azokat, amelyeket közvetlenül a földből vesztek, hogy segítsétek az emberiséget. "Kryon, ez nagyon jól hangzik, mikor látjuk ezt meg?" Hát ez attól függ, hogy milyen hamar engedi meg az emberiség, hogy ez megtörténjen, hogy milyen sokáig fogják magukat tartani a sötét részek, milyen soká tart az ellenállás. Itt az emberek szabad választása dönt, és ez elvezet bennünket az utolsó dologhoz, az emberiség jövőjéhez.

Ti egy lineáris, 3D-s valóságban vagytok. Tehát, minden, amit csak felfogtok, az elfogult ezzel a formával kapcsolatban. Így az emberek, azt adták át nektek, amilyen jövőt szeretnétek. Beszéltek az időjárás változásáról, megjósolták a világvégét, ami eltörli az emberiséget. Óh, ha volna bármilyen elképzelésetek is arról, hogy Gaia hogyan működik együtt veletek! Tudjátok, hogy az időjárás változás valójában miről is szól? Ez egyáltalán nem tradicionális dolog. Nem nagyon fogjátok fel azt, amit mondok, mert elfogultak vagytok vele kapcsolatban. Az előttetek lévő ciklus - ami igazából globális lehűlés - szükségszerű ahhoz, hogy felújítsa az óceánokban lévő életet. Ez régebben is megtörtént és ezt meg is láthatjátok a jégbe fagyva, valamint a fák gyűrűjében. Kihívásnak szánom a tudósoknak, hogy vegyék ezt észre. Ez az életciklusnak, magának a víznek a felfrissítése, ami végül az élet sokszínűségét teremti meg az óceánokban.

Ez már megkezdődött, de mindaz, amit láttok, az a félelem. Amit láttok, az ennek a megújulásnak a kezdete. Vannak, akik azt mondják, hogy: "Az emberiség nem élheti túl, mert túl sok ember van. Túl sok. Elérkezünk ahhoz a ponthoz, amikor a bolygó túlnépesedett." Ennek van értelme a 3D-ben, nem igaz? Annak, amikor emelkedő mértani sorozat szerint születtek meg, és az élet folytatásra törekszik, akkor sok ember lesz jelen. Ki fogtok fogyni az erőforrásokból, nem lesz elég föld, és minden más, amit elmondtam nektek. Tudjátok, hogy mi hiányzik ebből az egyenletből? A bölcsesség. Mi van akkor, ha az új emberi lény körbenéz és azt mondja, hogy: "Nekünk nem lesz gyerekünk", vagy "Úgy döntöttünk, hogy csak egy lesz" Ez már történik. Amit, az első világnak hívtok, ott tényleg vannak olyan országok, ahol a népességnövekedés nulla. Ez már elkezdődött. Az emberek ráébrednek annak az okára, amiért ez történik és irányítani tudják. Szabad választásunk van és érettek vagyunk. A fiatalok elkezdik már ezt meglátni, nézzetek utána!

Mi van akkor, ha azt mondom, hogy a matematika itt helytelen, a mértani sorozat szerinti növekedés a statikus feltételektől függ. De nektek nincsenek ilyen feltételeitek, a matematika helyett, inkább az intelligens bölcsességnek van köze hozzá. Az emberek meg fogják ezt változtatni. Sok oka lehet a világvégének, nem igaz? Nem tudhatjátok azt, amit nem tudtok. Nem tudhattok azon erőforrásokról, amit még nem fedeztetek fel. Nem tudhattok azokról a találmányokról, amelyekkel meg nem rendelkeztek. Mindez együttműködik Gaiával, több fényt teremtve meg a bolygó számára.

Öreg lélek, te látni fogod ezt. Ha nem ebben a körben, akkor a következő alkalomkor. Közel van. Sokkal közelebb, mint gondolnád. Néhány évvel ezelőtt átadtam nektek egy rejtélyesnek tűnő információt, egy előrejelzést a számotokra. Azt mondtam: eljön az a nap, amikor mindenki tud beszélni mindenkivel. Mikor ez megtörténik, nem lesz többé semmilyen összeesküvés. Nem lesznek titkok, ha mindenki beszélhet mindenkivel. Akkoriban sokan voltak, akik a fejüket vakarták: "Ez micsoda? Mit jelent?" Én ezt az internet megjelenése előtt adtam ezt át. Ez azelőtt lett átadva, mielőtt ilyesmi létezett volna, amit "közösségi hálózatnak" hívtok. A fiatalok mindent tudnak erről, ők mindannyian beszélgetnek egymással. Tudjátok, hogy milyen hatással van ez most a Közel-Keletre? Mit gondoltok, milyen hatást vált ki, ha egy izraeli beszélni tud egy palesztinnal vagy irániakkal? Mi történik ha nem látják a határokat? Mikor megértik egymás nyelvét? Akkor elkezdik megkérdőjelezni a szüleik gyűlölködését. Olyan dolgok érkeznek, amit el sem tudtok hinni. Azonban mielőtt ideérnek, szétszakítják a félelmet, a gyűlöletet és a sötétség csomagjait. Azt fogjátok hinni, hogy ellenőrzés alatt tartjátok majd őket, de nem fogjátok. Lehet, hogy nagyon rémisztőek és ijesztőek lesznek.

Így kedveseim, még egyszer elmondom nektek. Öreg lélek, ez az, amire vártál, ez kezd el megtörténni. Azzal a bölcsességgel és spirituális logikával figyeld ezeket az általam ezen összegzésben átadott dolgokat, amivel rendelkezel, mert meg fogod látni! Lásd meg őket tisztán annak, amik. Ezek nem bonyolult, összetett dolgok. A fény és a sötétség közötti harc elkezd összeolvadni és a fény fog győzedelmeskedni. Az ősök itt vannak. Ők mindig is itt voltak. Most rátok néznek, és azt mondják, hogy: "A munka jól el lett végezve!"

Ez a mai nap üzenete.

És ez így van.

Kryon


Fordító - Kristán Katalin
Lektor -
Konrád Bálint

Ha tetszett, amit olvastál és honorálnád a munkámat,
akkor az alábbi logóra kattintva bármikor megteheted:

Jogi nyilatkozat | Kapcsolat