Nyomtatható magyar PDF formátum Magyar nyelvű MP3 gépi felolvasás
A tudatosság hídja

A tudatosság hídja
Krakkó, Lengyelország - 2016. május 11.

( Forrás: http://www.kryon.com/cartprodimages/2016 downloads/download_Krakow_16.html )


Üdvözöllek benneteket kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

Egy olyan közvetítést szeretnék átadni nektek, ami tudományosnak tűnik, ám mégsem az. A mai napon a társam átadta a "Hazatérés" történetét. Ez egy sok évvel ezelőtt közvetített könyvet képvisel. Ez a könyv egy Michael Thomas nevű emberről szól, akit minden kalandján át mindvégig üldöz valami, és ez a valami az Alsóbb-Énje. Tehát a történetben a férfi két részre szakad, az alacsonyabb és a magasabb tudatosságára. Ez fizika, és én a tőlem telhető legjobban szeretném elmagyarázni ezt nektek. Át szeretnék adni számotokra néhány információt arról, hogy mi következik.

Ha azt mondom, hogy "elektromosság", akkor mit gondoltok róla? Azt, hogy valami olyasmi, ami nyers formájában, - ahogy az a vezetékekből jön - ártana nektek? Mit gondoltok a fényről, ami az elektromosság eredménye? Egy szónak sokféle jelentése lehet egy létező energiával kapcsolatban. Az energia ilyen, sokféle lehet. Nos, az elektromosság az egyik közülük. Milyen erős? Mennyi halad át a vezetéken belőle? Milyen fajta az áram? Milyen fajta elektromosság az? Mi a fázisa? Visszafelé vagy előre megy? Egyenáram? Sok-sok variáció létezik. Tehát, nem lehet csak azt mondani, hogy elektromosság. Ha igazán meg kívánjátok határozni azt, akkor mindent tudnotok kell arról, amiről beszéltek!

Ha azt mondjátok: "emberi tudatosság", akkor ugyanez a helyzet. Mindenekelőtt sokan még az energia tulajdonságaival sem ruházzák fel, de a bolygón egyre többen és többen kezdik el felismerni, hogy valójában ez is energia. Itt jön az, amit nem tudtok. Meg fogjuk ezt beszélni, mert a tudatosság fizika. Sokfajta tudatosság létezik, és eljön majd a nap, amikor ezt műszerekkel is tudjátok mérni. Beszéltünk erről korábban. Még azt is elmondtuk nektek, hogy milyennek látszódhatnak a mintázatok. Amikor meglátjátok a tudatosságot, akkor ott fraktálok mutatkoznak meg, valamint mintázatok. Azt is lehet mondani, hogy erőtérrel és mezővel rendelkezik maga körül. Tehát, sokfajta tudatosság van, nemcsak alacsony és magas szintű. Hibát követtetek el a múltban, mert nem értettétek a tudatosságot. Azt gondolhattátok, hogy az alacsony tudatosság energiája nem bír nagy erővel, elvégre az a sötétségben van. Azt is gondolhattátok, hogy a fény tudatossága roppant nagy mennyiségű energiát hordoz. Ehhez a talányhoz hozzáadtuk még azt is, hogy elmondtuk: a fény aktív, a sötétség passzív. Ezért a fénynek több energiája lesz, mint a sötétségnek. De kedveseim, a sötétségnek is sok energiája van ám. Ha elegendő ember gyűlik össze, akik az alacsony tudatosságba fektettek bele, akkor az is nagy erővel bír. Az alacsony tudatosság, ami olyan régóta jelen van ezen a bolygón, irányította azt. A fény lehet, hogy erőteljesebb, de ha a másikból több van, akkor a sötétség fog nyerni. Az alacsony tudatosságnak van egy másik tulajdonsága is - és ez az, amiről beszélni akarok, mert sohasem beszéltünk ilyen részletességgel róla korábban.

Lehet hallottátok azt a mondást, hogy: az alacsony tudatosság nem lát önmaga fölé. Tehát, ez a fajta tudatosság egy egyszámjegyű dimenziós valóságban létezik, és nem lát túl azon. Ha az emberi lények 4D-ben élnek, akkor nem tudnak semmi többet elképzelni ennél. Ezért akarunk hát erről beszélni, mert ez mind körülöttetek van. Amikor a "Hazatérést" magyaráztuk, akkor Michael Thomas tudatosságának alacsonyabb részével rendelkeztetek, és ez a fajta tudatosság nem látja azt, amit Michael valójában tesz. Mert igazából Michael Thomas a többdimenziós valóság megismerésébe fektette bele az energiáit. Mivel az Alsóbb-Énje egy teljesen más valóságban van, így az nem tudhatja ezt. Hadd mondjam el, hogy milyen is ez! Az Alsóbb-Énje egy fekete-fehér, a Felsőbb-Énje pedig egy színes világban van. Ha egy ember sohasem látott színeket, akkor nehéz meghatározni a vöröset, kéket és a zöldet, nem igaz? De ez valójában lényegtelen. Egy szabályt, egy folyamatot, egy alapigazságot akarok átadni nektek. Ez olyan, amiről nem beszéltünk azelőtt.

Mégpedig, hogy a tudatosság növekedése elkezdi áthidalni a szakadékot az alacsony és a magas dimenzionalitás között. Olyan eddig hiányzó darabja ez egy érdekes kirakósnak, amire aligha gondolt bárki is. Figyeljetek ide! A Földön itt 4D-ben vagytok. Nagyon okos az elmétek és a tudományotok. Brilliáns emberi lényekkel rendelkeztek. Kinéznek a galaxisba, és a többdimenziós fizika eredményét látják. De a Föld fekete-fehér, 4D-s. Sokkal többre tekintenek rá, amikor a világűrt kutatják. Tehát, mit kezdenek a tudósok ezzel? Azt mondhatnátok, hogy belenéznének a többdimenziós valóságba, és így kiáltanának: "Hűha, ezt nézzétek!" De nem ezt teszik, mert igazából nem tudják megérteni azt, még meglátni sem - a tudatosságuk fekete-fehér. Hosszú ideje mondjuk ezt már. A színek érkezőben vannak. Ez azt jelenti, hogy az emberi tudatosság növekszik. Nos, mi történik, ha rendelkeztek a színekkel? Belenéztek a galaxisba, és megláthatjátok annak többdimenziósságát! De csak úgy, ha a mostaninál magasabb tudatossággal rendelkeztek.

Itt van a lényeg, amit most mondok nektek. Amikor a galaxist vizsgáljátok, nem számít, hogy milyen magas a tudatosságotok, csak azt fogjátok meglátni, amit a tudatosságotok megenged a számotokra. Ez egy hiányzó darab. Miért nem képes a tudományotok azon túllátni, mint amire számít? Most át fogok adni nektek valami olyat, amiről beszéltem korábban, ami bizonyítja az álláspontomat. A tudósok hosszú ideje kutatják már a világűrt. Néhány évvel ezelőtt, egy női csillagász felfedezett valami olyat, aminek egyáltalán nem volt semmi értelme sem. Vera Rubinnak hívták. Egy közeli galaxis középpontja körüli csillagok sebességét vizsgálta, és valami mélyenszántó dolgot fedezett fel. Valamit, ami nem illeszkedett a Föld semelyik fizikai szabályába sem. Tehát, mielőtt elmondom nektek, hogy mit is fedezett fel, tekintsük át egy kicsit a 4D-s fizikát!

Ezt a Newton és Kepler nevezetű emberek hozták el a számotokra. A tömeghez, gravitációhoz és a távolsághoz van köze. Ez az, ahogyan a Naprendszeretek működik. Ez alapvető elemi fizika. A tömegnek és a Naptól való távolságnak a függvényében, a bolygók lassabban mozognak, amikor távolabb vannak. Amikor megkerülik a Napot, akkor azok a bolygók, amelyek közelebb vannak hozzá, gyorsabban haladnak. Az a dolog, ami meghatározza, hogy egy bolygó hol helyezkedik el, az a tömege. Ez hát az, ahogyan a Naprendszer működik. Tehát, a Nap körüli utazás a Föld számára is kicsit másabb, mint a többi bolygóé. Nos, Vera Rubin valami elképesztő dolgot fedezett fel.

Egy galaxis felezőpontja körül keringő csillagok sebességét tanulmányozta. Észrevettétek, hogy nem azt mondtuk, hogy a középpontja vagy a fekete lyuk körül? Mert jelen pillanatban nem tudjátok, hogy ott mi is van igazából. Arra jött rá, hogy a középpont körül keringő csillagok mindegyikének ugyanaz a sebessége. Ez egyáltalán nem olyan, mint ahogyan a ti Naprendszeretek működik. Ez nem az, amit Newton vagy Kepler mondott. Ez a fizika egy totálisan és teljesen más szabálya, mint amit valaha is láttatok. Tehát, hadd mondjam el nektek, hogy mit is kezdtek ezzel a 4D-s csillagászok! Most emlékezzetek arra, hogy az alacsony tudatosság nem lát önmaga fölé, és hogy a fizika szabályai abszolútak! Tehát, napjaink csillagászai rátekintettek a felfedező bizonyítékaira, és azt mondták: "Felfedeztünk egy új energiát!" Ennek olyan "sötét" energiának kell lennie, amit nem látunk, nem értünk, és ami hatással van a Newtoni és Kepleri szabályokra. Más szavakkal: színeket láttak, és a sok fekete-fehér szabályt alkalmazták rá, hogy az működőképesnek tűnjön. A mai napig abban hisznek, hogy egy 4D-s epizódot látnak, extra energiával. Hiába látták, nem értik meg. Amikor a teremtmény üldözte Michael Thomast, akkor az Michael Thomas Alsóbb-Énje volt. Az csak az alacsony energiát látta, a fekete-fehérben létezett. A történetben Michael Thomas volt a színes. Hadd mondjam el nektek, hogy mi is történik a bolygón! A tudatosság evolúciója zajlik. Ez azt jelenti, hogy konkrétan a mintázat van változóban. A mágneses hálónak is el kellett mozdulnia miatta, hogy ez megtörténjen. Az emberi lény elkezd fejlődni.

Elhiszitek azt, hogy a tudatosság meg tud változtatni valami fizikai dolgot? Beszéljünk erről! Az általatok imádva tisztelt mesterek át tudnak változtatni egy dolgot egy másikká csupán azáltal, hogy nézik azt. Át tudták változtatni az egyik dolgot egy másikká. Az emberek leborulnak előttük, és azt mondják: "Ez csoda!" Soha nem ismerték fel, hogy mit is láttak. Látjátok, a mesterek színesek voltak. A magas tudatosság összehangolódik az anyaggal. Mivel a tudatosság fizika, a nagyon magas tudatosság más fizikai tulajdonságokat képes irányítani. Most azt mondhatjátok, hogy: "Igen, de ez évezredekkel ezelőtt volt." Hadd mondjak nektek valamit! Jelen pillanatban is vannak olyan mesterek a bolygón, akik pontosan ugyanezt a dolgot tudják megtenni. Valójában volt egy olyan, aki épp most hagyott el minket. Ő most a fátyol felénk első oldalán van - Indiában Sai Babának hívták. Egy olyan emberi lény, aki dolgokat tudott létrehozni a kezében. Az akaratával tudta irányítani az anyagot.

Kedveseim, valamit el akarok mondani nektek. Ez a színekben létező emberi lénynek egy példája. A többdimenziósság nem titok, és nem is csoda. Ez az, ahová tartotok. Az, ami fokozatosan megtörténik ezen a bolygón.

Vannak anyák ebben a teremben? Vannak-e anyák a teremben? A válasz: igen! Minden rendben van? Láttok valami olyan különbséget az unokáitokban, amivel a gyerekeitek nem rendelkeztek? A legtöbbetek azt fogja mondani, hogy: "Igen! Nagyon mások." Sokszor csak egyetlen nemzedék. Ebben az új energiában azok a gyerekek nagyon különlegesek. Olyan bölcsességgel rendelkeznek, amivel a gyerekeitek ugyanabban a korban nem. Elkezdjük áthidalni a fizika azon szakadékát, amit nem ismertetek fel. Ez a magasabb tudatosság automatikusan igazodni fog a magasabb fizika megértéséhez, ahogy a tudósaitok jobban önmaguk tudatára ébrednek, valamint az általunk alternatív fizikának nevezett irányra. Új elképzeléseik vannak, és az új ötletek elkezdik megmagyarázni a kvantumeseményeket.

Nem tartjátok furcsának azt, hogy állítólag többdimenziós világegyetemben éltek, de nem látjátok azt? Mert az alacsony tudatosság nem lát önmaga fölé. Tehát, álljatok készen az új felfedezésekre! Nem azért, mert az emberek okosabbak, hanem mert a tudatosság több fénnyel rendelkezik. A váltás okozza ezt.

Sok közvetítést adtunk át nektek a fény és a sötétség közötti különbségről, a bolygón lévő fény és sötétség hányadosáról. Több a fény, mint valaha. A Föld népessége lassan egyre együttérzőbbé válik. Ez másfajta, önálló problémákat teremt meg. A váltás folyamatban van kedveseim, a színek pedig érkezőben. Eljön az idő, amikor új és jobb megoldásokkal fogtok rendelkezni az életetek fennálló zavaraira. Több békével, jobb egészséggel fogtok rendelkezni. Még azok is, akik most ezt a közvetítést hallgatják, el tudják kezdeni építeni a tudatosságot, ami magasabb annál, mint amivel leszülettek, mert a váltás megteremti azt. Beszéltünk nektek azokról az új eszközökről, amik elérhetőek, a bolygón lévő azon csomópontokról és a nullpontokról, amik megnyílnak a számotokra. Mindegyik egyetlen okból teszi ezt: hogy a tudatosságotok elkezdje megemelni a rezgését. Több fény lesz annál, mint korábban valaha. Ez a legjobb hír, amit átadhatunk nektek arról, ami itt zajlik, és ez jelentőségteljesen tudományos.

És ez így van.

Kryon


Átíró - Gazdag László
Fordító - Konrád Bálint
Lektor - Barczi Bernadett
Stilisztika - Daka Sándor

Ha tetszett, amit olvastál és támogatnád a munkámat,
akkor az alábbi logóra kattintva bármikor megteheted:

Jogi nyilatkozat | Kapcsolat