Telegramos Kryon hírek
Keresés a tartalomban


Nyomtatható magyar PDF formátum Magyar nyelvű MP3 gépi felolvasás
Fatima körút - záró közvetítés

Fatima körút - záró közvetítés
Portó, Portugália - 2017. szeptember 15.

( Forrás: http://www.kryon.com/cartprodimages/2017 downloads/download_porto1-17.html )


Üdvözöllek benneteket kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

Ezzel ér véget a 3 napos esemény. Nem véletlen, hogy három. A 3-as gyakran képviseli a katalizátor energiáját. Nos tehát, az egyik energia megváltoztatja a másikat. Jó sok minden került elmondásra és megtekintésre, valamint a találkozó kezdetén beszéltünk nektek Luciáról is (az a kislány, akinek 1917-ben többször is megjelent Mária Fatimában - a ford.).

Elmagyaráztuk, hogy mit látott, és hogy miért is lett kiválasztott. A gyermek ártatlansága és szépsége miatt. A körút ténylegesen bemutatta nektek azokat a helyeket, ahol a dolgok megtörténtek. Bemutatta azokat az épületeket, amiket az iránt való tiszteletből állítottak, amit látott, az információt, amit kapott, és a csodákat, melyek ténylegesen bekövetkeztek. Emlékeztettünk benneteket a Mester energiájára, melynek üzenete az, ami - a szeretet. Arra kérünk benneteket, hogy kezdjétek el újrakeretezni a dolgokat, amiket gondoltok. Beszéltünk nektek a Kristályhálóról, és hogy az hogyan rögzítheti az örömöt. Beszéltünk a múltról, a gyakran bevésődő szenvedésről, és hogy miként is kezdett el ez átváltani. Most valami mást fogok felfedni. Kedveseim, az üzenet nem olyan hosszú, de nem fogjátok elfelejteni, mert mélyenszántó. Az üzenet rólatok szól, Portugáliáról.

Óh kedveseim, ez egy kedves ország, de a földi határok régóta visszatartanak benneteket, öreg lelkeket. Látjátok, hogy nagyon gazdag itt az Akasha amiatt, ami megtörtént - nem csak az elmúlt évszázadokban. Jellemeztem pár kultúrát itt Európában, és ezek rendelkeztek azzal, amit "természetes spirituális Akashának" fogok nevezni. Ezt így sohasem mondtam nektek azelőtt. Azt szeretném, ha visszamennétek velem az időben!

Fatima nagyszerű történet, gyönyörű! Teli energiával. Azt szeretném, ha ennek megtörténte elé mennétek vissza több évszázaddal! Tennem kell egy kijelentést, ám ne értsétek félre Portugália polgárai! Íme az állításom: nem az egyház hozta el a spiritualitást Portugáliának. Jóval az egyház megérkezte előtt, valaha itt fény ömlött kifelé a földből. Éltek itt szelíd emberek, aki ismerték Istent. Akik meglátogatták a csakrákat és az átjárókat, valamint az itt húzódó Ley-vonalakat. Mielőtt bármi is történt, megérezték. Ez egy spirituális kultúra volt. Ennek bizonyítéka pedig az, hogy az Akashátok mindig is bővelkedett az ünneplésben, éneklésben, örömben és nevetésben - még mielőtt a tanítások ideértek volna. Ez az, akik vagytok. A fény kultúrája az, ami az Akashátokban van. Kedveseim, tudni akarjátok, hogy honnan érkezik ez az átalakulás. Talán a bűntudatból, talán a szomorúságból? Az öröm már ott van, mert az benne van a Portugál Akashátokban.

Kedveseim, a régi energiában, amikor még nem élt sok ember a Földön, az elmúlt életek rendszere sokkalta egyszerűbb volt. Az olaszok, olaszokként jöttek vissza - újra és újra a karmikus családjukkal. A portugálok pedig újra meg újra portugálokként tértek vissza. Ti birtokoljátok ezt a földet öreg lelkek, évezredek óta, újra és újra. Ti vagytok itt. Ragadjátok meg az érzést! Ti birtokoljátok itt a fényt, ti birtokoljátok azt. Azt nem egy szervezet hozta létre. Talán megnövelte, talán nem - ezt ti döntitek el -, nem erről beszélek most. Az átjárók már itt voltak. Nem érzitek őket? Az erőhelyek itt voltak. A kultúrátok nyájassága már itt volt. Nem találjátok ezt érdekesnek? Érdekes, nemdebár?

Aztán a királyi hatalom képviselete keresztülhajózott az óceánon egy másik nagyszerű földre. A mai napig a ti nyelveteket beszélik ők is. A ti Akashátokkal rendelkeznek ők is. A zenéről, éneklésről, táncról, szépségről, együttérzésről ismertek. Ez az ti Akashátok, ez az ő Akashájuk. Elkezditek összerakni ezt? Ez az egész találkozósorozat akár egy másik címet is kaphatna - visszatérés az anyaország és az ősök eredeti energiájához. Ezek vagytok ti. Ez az, ahol megkapjátok ezt az átalakulást. Ez nem egy másik forrásból fog származni, hanem közvetlenül az ősi Portugáliából jön. Azt szeretném, ha elkezdenétek tanulmányozni az ősi történelmet! Nézzétek meg, hogy megemlítették-e számotokra az átjárókat, vagy talán azokat a területeket, amik figyelembe veszik a bolygó itt lévő csakráit úgy, mint Olaszországban és Magyarországon, valamint ott, ami valaha Magyarország volt. Ilyen nincs mindenhol, kedveseim. Ez majdnem olyan, mintha ezek kiválasztott helyekként váltak volna határokká, saját nyelvvel és kultúrával. Ami a tiétek azonban, az a kedvesség és a fény, a szépség, az ünneplés és Isten szeretetének megéneklése. Ez a mai nap üzenete.

Fatima egy darabka a történelmetekből, de csupán egy kicsinyke rész. A valódi fény jóval korábban létezett bárminél. Menjetek és találjatok rá! Meg fogjátok látni a történelemben, az ősökben, a tanulmányaitokban. Hallani fogjátok az óceánon túl a fivéreiteket és nővéreiteket, akik tőletek kapták a nyelvüket, az Akashájukat, és talán még a dalaikat is. Azt szeretném, hogy lássátok meg ezt, és ismerjétek fel! Még ha rá is csodálkoztok arra, hogy hogyan is fogjátok újraértelmezni a dolgokat, talán az Akashátokban lévő szenvedést, a háborúkat, és minden olyan negatív dolgot, ami az idők során történt meg. A válasz az, hogy felül fogtok kerekedni mindezen. Kezdjetek el emlékezni az ősi Portugáliára, ahol a fény tiszta volt, mielőtt tanítások kerültek volna ide! Ez hát az üzenet.

Elhagynátok ezt a helyet? Szeretném, ha tudnátok, hogy kik vagytok! Emlékezzetek rá, hogy ha erről a helyről származtok, nagy rá az esély, hogy az Akashátok bővelkedik ebben. Életöltők százait töltöttétek itt, és a föld ismer benneteket, és ti is sokkal régebbről ismeritek azt, mint pár évszázad. A fénytől való származásotok az Akashátokban van. Ez hát Portugália származása.

És ez így van.

Kryon


Átíró - Szanyi Zsolt
Fordító - Konrád Bálint
Lektor - Barczi Bernadett
Stilisztika - Daka Sándor

Ha tetszett, amit olvastál, akkor az alábbiakkal megoszthatod:

Jogi nyilatkozat

Támogatás

Kapcsolat