Telegramos Kryon hírek
Keresés a tartalomban


Nyomtatható magyar PDF formátum Magyar nyelvű MP3 gépi felolvasás
Az arany vonal

Az arany vonal
Montreál, Kanada - 2019. március 16.
( Forrás: http://audio.kryon.com/en/LEE%26MON-MONTREAL-SAT-PM.mp3 )


Üdvözöllek benneteket kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

Olyan sok mondanivalóm van a számotokra, amikről sohasem beszéltem korábban, és itt az ideje annak, hogy tudjatok róla. Társam, lassan és óvatosan haladj az információval! Amit most mondok el, az korábban még nem került átadásra.

Az emberi lényeket izgatja, hogy vonalakat húzzanak a dolgok között. Valami módon ez jól is van így, mert sok esetben tényleg vannak lerajzolni való vonalak. Mik a dolgokat összekötő legkorábban meghúzott energia vonalak? Ezek az eredeti csomópontok és nullpontok. Korábban már közvetítettem, hogy léteznek olyan befolyásoló vonalak, amik a csomópontok és nullpontok között haladnak. Van egy olyan vonal, ami keresztülhalad a csomóponton és nullponton - az egyik pozitív, a másik negatív. A társam szerette volna látni, hogy mi is történne, ha bolygószerte megrajzolnátok ezeket a vonalakat. Vajon mintázatot alkotnak? Mindenekelőtt, még meg sincs mindegyik pontnak az összekötendő párja, és mégis - máris vétettetek egy hibát. Ti azt feltételezitek, hogy ezen mélyenszántó dolgok közötti vonalak a felszínen haladnak - ám ezek keresztülhatolnak a földön. Nostehát, még a vonalak megrajzolásának módjában is jelen van egyfajta elfogultság. A másik dolog, hogy azt feltételezitek, hogy ezek a vonalak egyenesek. Nem azok. Más dolgok is befolyásolják őket és néha egy kicsit elhajlanak - csakúgy, ahogyan a mágnesesség is elhajlik kissé. Tehát rögtön elmondjuk nektek azt, hogy a befolyásoló spirituális dolgok között megrajzolt vonalak, közismertnek számítanak az ember számára. Mi egy másik ősi vonal? Mellesleg ez. Elég egyenes. Tudtátok, hogy volt egy megrajzolt vonal a Titikaka tó és Tibet között? Ez egy olyan ősi vonal, amit a lakoták előre jeleztek a szárnyas kígyó útjának jóslataiban.

Most gondolkodjatok el ezen, mivel ez egy olyan vonal, ami hozzákapcsolja önmagát ahhoz a váltáshoz, amin éppen most mentetek keresztül! Nos, megértitek azt az elképzelést, hogy a vonalak néha erősek, máskor pedig nem. Néha eltűnhetnek, majd visszajöhetnek. Mi okozza ezt? Nos, gondoltatok valaha a bolygó ezen két területére? Mi volt közös bennük a mélyenszántó tanításokon és megszenteltségen kívül? A válasz az, hogy mindkettő nagyon magas szintű. Mit tudtok a plejádiak leszállásairól, és, hogy hol töltötték a legtöbb időt? Nagy magasságban. Vannak olyan dolgok, amik rejtve vannak, még azokon a területeken is, melyekről nem beszéltünk a csillagokbéli szülőket illetően.

Szerte egész Európában van valami, amit Ley-vonalaknak hívnak. Szóltunk már korábban a Ley-vonalakról. Olyat fogok most elmondani nektek kedveseim, amire talán nem is számítottatok. Sok közülük természetes. Néhányukat olyan befolyásoló vonalak okozzák, amik a víztartó rétegeket követik - talán a korábbi folyókat és patakokat. Ez az, ahol a kastélyok megépültek, sokkal azután, hogy a víztartó rétegek ott voltak, és a patakok is felszáradtak már. Az emberek meglátogatják ezeket, és le vannak nyűgözve, hogy a kastélyok ezen a vonalon helyezkednek el. Azt mondják, hogy: "Ennek megszenteltnek kell lennie." Nem, csupán a víznek köszönhető. Ezek azok a dolgok, amik rejtettek. Aztán vannak a tényleg megszentelt vonalak, amiket azokban az országokban találhattok meg, ahol jártunk és amikről beszéltünk. Az egyik ilyen országot jelenleg Magyarországnak nevezik. Elidőztünk Dobogókőn, amiről egyesek azt mondják, hogy a terület szívcsakrája. Ez valami olyasmi, amit látnotok kell. Tényleg vannak ott többdimenziós átjárók és van pár vonal is. Tehát, amit most mondok nektek - az, hogy nem minden az, aminek gondoljátok, amikor a történelemről van szó. Vannak befolyásoló vonalak és dolgok, melyek az egyik helyről tartanak a másikra.

Nos, ez most nem fog tetszeni nektek. Azt mondják, hogy a Nazca vonalakat az űrből kellett, hogy létrehozzák. Még Föld körüli pályáról is valóban láthatjátok őket. Nemcsak ez, hanem a környező területek némelyike is valójában kifutópályáknak tűnik. Csakugyan talán az ősök kifutói a járműveiknek. Pont úgy néznek ki. Van valami mondanivalóm a számotokra. Egy napon találkozni fogtok azok szépségével, akik a csillagokból származnak, és aztán nevetni fogtok. Egyiküknek sincs szüksége kifutópályára. Kivetítettétek a repüléseteket a földönkívüliekre. Nektek olyan repülőgépeitek vannak, amik kifutóval működnek, így amikor látjátok ezeket a dolgokat a hegyoldalon, azt mondjátok: "Aha! Ezek a földönkívüliek számára vannak ott."

Ezek természetesek és ember alkotta dolgok. Tudatában vagytok annak, hogy a mai napig léteznek szertartások. Az emberek azt mondják más emberi lényeknek, hogy ide kell menniük, ezt kell csinálniuk, egy bizonyos irányba kell fordulniuk, erre az utazásra kell elmenniük annak érdekében, hogy a Teremtő Isten rájuk ragyogjon, vagy hogy kedvezzen a számukra. Ez a szokás a mai napig is él és virul. Tehát, miért ilyen nehéz elképzelni ezt? Azt gondolni, hogy az odarajzolt vonalakat a bennszülöttek készítették ugyanolyan módon, ugyanolyan okból? Azt mondták nekik kedveseim, hogy minél messzebbre jutnak a vonalakkal, annál egyenesebbre húzzák őket. Még az esőt is megkaphatják, amiért könyörögtek, úgy ahogy az ételt és a gabonát is, mivel azok eltűnőben voltak egy újabb időjárási ciklusnak köszönhetően. Ez az, ahogyan ezek felbukkantak. A történészek megmutatják azt, hogy ennek ez az igazsága, pont amikor valami ezoterikusra számítottatok.

Beszéltünk nektek a többdimenziós energiamezőkről, melyek olyan rendellenességek a bolygón, amiről nagyon régóta tudtok. Beszéltünk nektek Írországról. Elmondtuk nektek, hogy az elképzelés, miszerint többdimenziós teremtményeket láthattok, valóságos. Az oka az, hogy ezeken a területeken - az Ördög Háromszögével együtt - a Háló rendellenességei megmutatkoznak, ahol is a mezők némelyike lenullázódik. Ami azt jelenti, hogy érvénytelenítik egymást. Amikor ez történik, az megengedi más Háló energiák számára, hogy előjöjjenek, ez pedig valami nagyon szokatlan dolgot hoz lére. Írországban még a kormányzat is elismeri ezeket a tündéreket, mivel mindig is léteztek ott, és évszázadokon át látták is őket. Ez olyan terület kedveseim, ahol az energiák kifejeződhetnek és láthatóvá válhatnak.

Miért éppen koboldok? Elvégre éppen "zöld napot" élünk itt. (A március 17-i ír ünnepre, Szt. Patrik napra utalva, amikor is mindenki zöldbe öltözik - a ford.) Szóval, miért koboldok? A válasz a következő. Maga az energia nem beazonosítható, mert sohasem láttátok azt korábban. Tehát a szemetek, a tudatosságotok, és az agyatok találkozásával, kiagyal valamit, ami felismerhető, biztonságos és vicces. Ez hát az, amiért a tündérek tündérek, ahelyett ahogyan valójában kinéznének. A tudatosságotok felelős ezen dolgok ilyen módon történő megformázásáért, hogy értelme legyen a lineáris elme számára.

Ez nem lesz egy hosszú közvetítés, de mélyenszántó lesz amiatt, ami következik. Mivel mindezen vonalaktól, fél-vonalaktól és Ley-vonalaktól eljutok a legezoterikusabb és legvalóságosabb vonalig, ami éppen itt van - pontosan itt.

Óh, légy óvatos társam, és helyesen mondd el ezeket a dolgokat! Kis idővel ezelőtt megkérdezték tőlem, hogy amikor utazom a világban, akkor ugye beszélek a régi kultúrákról, és hogy mivel is rendelkeztek a magyarok és az olaszok, valamint azok, akik Prágában élnek. A tulajdonságaik benne vannak az Akashában. Megkérdezték tőlem azt is, hogy: "Mi a helyzet egy kanadaival?" A válaszom ez: nem vagytok elég idősek. A szövetségetek túlságosan összetett az alattatok lévő országgal. Így aztán nem tudtok a föld Akasha lenyomatairól beszélni - azokról, melyek évezredek óta ott vannak.

Óh, de van itt valami más is. Légy tömör társam! Kevesebb, mint 100 éven belül, itt lesz egy ébredő kontinens lehetősége - ez a kontinens pedig Afrika. Ez a központi rész, a problémás terület, a betegség és a gyilkolás helyszíne. A lehetőség a következő: 100 éven belül gyógyulás megy végbe ezen területen. Találmányok érkeznek majd, hogy elektromosságot, vizet és gyógyító energiát adjanak, hogy ne legyen több betegség. Ugyanakkor azért is, hogy ne csak a betegséget, hanem azokat is kiűzze onnan, akik sötétek, és sötét dolgokat művelnek. Időben megérkezik majd. Egy napon olyan társadalomkultúra lesz ott, ami a legmagasabb szintű technológiával és tudatossággal fog rendelkezni a bolygón. Miért éppen ott? Elmondtuk ezt már korábban. Mivel nincs olyan kultúrájuk, amit el kellene felejteniük - érintetlen.

El tudjátok képzelni, hogy mit jelent az, amikor megtisztul? Amikor kitisztulnak a betegségek és a sötétség, a most ott jelen lévő tudatosság? Azok, akik a nemzetet fogják felépíteni, olyan elképzelésekkel fognak rendelkezni, amik frissek, újak, szépségesek, elegánsak és érettek. Ez a kormányzat elkövetkező forradalma. Olyan módokon fog megtörténni, amiket még nem láttatok korábban - olyanokon, amik működnek. Ez a másik iránti emberi nagyszerűség következő forradalma. A szabályoknak, amikhez mindenki tartja magát, emiatt értelme van, és ez a helyes életmód. Képzeljétek most el ezt a helyet! Képzeljétek el, hogy valami ilyen nagyszerűvel van helyettesítve!

De ezoterikus értelemben hadd kérdezzem meg ezt tőletek! Hol fogják megszerezni ezt a kultúrát, ezt a tapasztalatot? Honnan fogják az aranyvonalat megrajzolni? Merre fog tartani? Kövessétek ezt! Kedveseim, ha megnézitek a statisztikákat, akkor melyik országban a legjobb élni a Földön azok szerint, akik beszámoltak róla? Tudatában voltatok az első számúnak? A lista csúcsán vagytok. Az összes kanadai városból pedig melyik bír az ellenállhatatlan - ha nem roppant mértékben ellenállhatatlan - tehetség kultúrájával? Ha elkezditek felsorolni Montreal tulajdonságait - és soroljátok őket -, akkor az első lenne a film, animáció, divat, és étel terén... és így tovább. Honnan jött ez? Lehetséges, hogy valamilyen valóságos többdimenziósságban éltek? Ezt fogom az "arany izzásnak" hívni. Olyan dolgok lehetségesek itt, amik máshol nem történnek meg.

Ez nem a képzeletetek. Óh kedveseim, van egy templom nem is túl messze innen. Több száz mankó lóg odakint rajta. Mindenki, aki elment erre a helyre mankóval bicegve, az gyógyultan távozott. Azt mondhatjátok, hogy: "Nos, ez azért van, mert valamilyen gyógyító volt ott." Mi van, ha ez a gyógyító tudja, hogy hogyan dolgozzon a terület többdimenziósságával? Pont ilyen többdimenziósság van itt is, ebben a hotelben. Csak nem pont annyira látványos, mintha mankótok lenne.

Gondoltatok valaha ezekre a dolgokra? Ebben a városban vannak olyan dolgok, amik nem történnek meg ám akárhol. Ez majdnem olyan, mintha Isten megáldotta volna ezt a helyet olyan módon, ami máshol nincs. Igazatok lenne. Ennek az arany izzásnak van egy vonala, pontosabban számos vonala van. Az ezoterikus tanítók látták és észrevették.

De most el fogom mondani nektek, hogy az egyik közülük merre tart. Jelen pillanatban ez látható is, Afrika szívébe halad. Ez az első számú hely az életre, mert kedves, friss, és nagyobb a tisztelet az emberi jogok iránt, mint bárhol. Ez a hely rendelkezik az arany izzással. Ez lesz, ami átitatja majd ezt az újonnan induló kultúrát. Szükségük lesz arra, amivel most rendelkeztek, és ez az adott meghúzott vonal pont átszeli az óceánt. Pont ahhoz a kontinenshez vezet. Ez annyira ezoterikus. Elmondom nektek: ez olyan, mintha azok Akashájából merítenének, akik itt élnek, mert nem tudnak majd a semmiből indítani és azonnal mindennel rendelkezni. Lennie kell egy alapvető, mag-kezdőpontnak. Ez a hely rendelkezik más vonalakkal is, melyek más helyekre tartanak. Ezoterikusan tehát ez okból.

Most pedig, ahogyan ezt mondom, lesznek olyanok itt, akik így szólnak: "Hűha! Ezt tudtuk. Valahogyan tudtuk ezt." Hát persze, hogy tudtátok. Természetes, hogy tudtátok, mert ott lóg fölöttetek és izzik. Ott a lehetősége annak, amit az öreg lelkekkel tehettek meg ezen a varázslatos helyen, ami olyan sok érettséggel rendelkezik. Nem érzitek? Nem véletlen, hogy itt vagytok. Nem véletlen az itteni nyelv. Mindezek egy napon felsorakoznak majd. Elhelyezitek a lenyomatotokat, valahol máshol pedig szükség lesz rá. Elmondtam a társamnak, hogy ő ott lesz. Annak a kultúrának a része lesz, ott lesz annak színe-javaként. Az lesz a feladata, hogy segítsen elindítani azt, ami ott rejlik. Kedveseim, elmondom most nektek, hogy nem lesz egyedül - mivel ott lesznek vele néhányan a barátai és csapatának tagjai közül, valamint olyanok is, akik szeretik Kryont. Ez a legmélyebb kapcsolódás, amiről valaha is beszéltünk. Az egyik helytől a másikig, ami a jövőt fogja formálni. Mikor? A válasz: igen. Amikor az helyénvaló. Látni fogjátok az érkezését.

Ez hát Kryon üzenete kedveseim. Egy új bolygó szerető üzenete. Óh, minden kultúrának megvannak a saját pozitívumai és negatívumai. Egyik sem lesz soha tökéletes. Ez szabad választás kérdése. Viszont a magas tudatosság megemeli az átlag szintjét. Majd újra és újra megemeli azt. Hamarosan békéhez vezet a bolygón, végül pedig ennél is többhöz.

Jelen pillanatban a csillaganyák szélesen mosolyognak, ők átmentek már ezen. Tudnak a befolyásoló vonalakról. Tudják, hogy mi az, amikor az egyik ezoterikus tudatosság hatással van a másikra. Ennek ez a módja. Talán nem lineáris, talán nem a ti valóságotokban, de ez valódi. Áldott az az emberi lény, aki megérti ezt, és meglátja mindebben a nagyszerűséget!

Kryon vagyok, az emberiség szerelmese.

És ez így van.

Kryon


Átíró - Antal Viktória, Smajda Anita
Fordító - Konrád Bálint
Lektor - Barczi Bernadett
Stilisztika - Daka Sándor

Ha tetszett, amit olvastál, akkor az alábbiakkal megoszthatod:

Jogi nyilatkozat

Támogatás

Kapcsolat