Magyar Kryon Honlap - Kérdések és Válaszok

Kérdés:

Kedves Kryon!

Elmagyaráznád a kapcsolatot a lélektárs és az ikerláng kifejezések között?

Válasz:

Különböző energiákat képviselnek, ám hasonló jellemzőkkel bírnak. Mindkettő partneri viszonyt jelez. A lélektárs életre szóló társ. Ez nem feltétlenül romantikus viszony. Lehet anya és lánya kapcsolat, vagy két, egymással rokoni kapcsolatban nem álló ember, akik valamilyen célból összeállnak egymással. És igen, szerelmi kapcsolat is lehet. Tehát partnerkapcsolati energia.

Az ikerláng energiája a te tükörkép energiád. Az ikerláng az, aki megtalálja a "másik felét" annak, amit keres. Az ikerláng energia nem feltétlenül partnerkapcsolat, mint a lélektárs. Sokkal inkább arról szól, hogy bizonyos célból összekerül két ember, hogy együtt létrehozzanak egy egészet, ami külön-külön hiányzik belőlük, mint lehetőség vagy cél.

A lélektárs egy életre szóló jó kapcsolat lehet, ám az is lehet, hogy semmi nem lesz belőle. Az ikerláng céllal kerül az életedbe, valamilyen cél felé hajt. Hadd adjak konkrét példákat. Volt vezetőtöknek, Ronald Regan-nek volt egy Nancy nevezetű lélektársa. A DNS szerkezetének felfedezői, Watson és Crick pedig ikerlángok voltak.

Néha az ikerlángok között is szerelmi viszony alakul ki, ám ha ez a helyzet, ez a nagyobb kép miatt van így... valamit együtt kell megvalósítaniuk. A lélektársak az öröm és az élet kiterjedésének megtapasztalása miatt vannak együtt. Az ikerlángok kapcsolata arról szól, hogy közösen létrehozzanak valamit, amire egyikőjük sem lenne képes egyedül. A lélektárs és az ikerláng ugyanaz a személy is lehet! Ha ez történik, az valóban nyilvánvaló.

(Lee-től: a Kryon IV. kötet 260. oldalán egy hasonló fejtegetést olvashatsz. Kryon utal St. Germain munkáira is az ikerláng energiával kapcsolatban.)


Kérdés:

Kedves Kryon!

Kérlek, beszélj a levegőben található interdimenzionális életről. Hogyan befolyásol minket? Hogyan befolyásolja a légzésünket? Maga a légzés is egy interdimenzionális cselekedet?

Válasz:

Kedveseim, sok dolog van itt, amit még nem értetek. Sokszor beszéltünk már a levegőben és a vízben található interdimenzionális életről. A földben is jelen van. Ez se nem új, se nem különös. Ez arról szól, ahogy a dolgok működnek.

Ez az élet a természet része és sok folyamat támogatója. Az egyik legfőbb jellemzője, hogy válaszol az emberi tudatosságra. Nincs akarata és intelligenciája, ahogy ti neveznétek, inkább az erdőkhöz és a tengerekhez hasonlóan a természet része, amik mind segítenek egyensúlyban tartani a bolygót és válaszolnak a különféle hatásokra.

Befolyásolja-e a légzéseteket? Hadd kérdezzek valami mást ehelyett. A légzésetek vajon befolyásolja-e ezt az életet? A válasz mindkét esetben igen. A légzés létfontosságú cselekedet, igaz? Elgondolkoztatok-e már azon, hogy vajon meg tudjátok-e változtatni a belélegzett levegőt? Tisztábbá tudjátok-e tenni? Tudtok-e "tisztító" lélegzetet venni? Be tudtok-e lélegezni gyógyító levegőt? Ez egy teljesen új tanítás, amiről sokkal részletesebben beszélünk majd a jövőben.

A vízben és a levegőben (különösen a levegőben) található interdimenzionális élet "kész" meghallgatni, hogy egy hatalmas földi erő mit akar mondani. Ez a hatalmas erő az összpontosított emberi gondolat. Azok, akik nem hiszik el ezt, vagy nevetségesnek tartják, várjanak csak. Még a tudományotok is felfedezi ennek az életnek az "árnyékát" és elgondolkodik, vajon mi lehet ez. Ha ez bekövetkezik, emlékezz rá, hol hallottál erről először.


Kérdés:

Kedves Kryon!

Mit jelent tulajdonképpen a 144.000? A Jehova tanúk azt állítják, hogy a Biblia szerint, csak 144.000 Jehova tanú lesz megmentve.

Válasz:

Van-e értelme te szerinted annak, hogy a hatmilliárd Embert számláló Földön, ennek csak töredéke meneküljön meg az örök kárhozattól? Hogy illik ez bele Isten végtelen szeretetébe? Akárhogy is van, ha ez segít azoknak, akik hiszik, hogy így lesz, tiszteletben kell tartani a szabad akaratukat. Ők ugyanazokat az isteni válaszokat keresik mint te. Bárhogy is látod, bizonyos ponton a "spirituális józan ész" akkor is helyt ad, ha te talán más véleményen vagy.

A 144.000 egy metafora, a spirituális felemelkedés metaforája. Ez 12 x 12.000. Ez minden esetre meg kellene, hogy adja a választ számodra. A tizenkettesről szóló magyarázataink már sokszor elhangzottak, ezen a helyen ezt ezért nem ismételnénk. Sok helyen fogtok még találkozni ezzel a számmal. Ez nem szó szerint Embereknek, illetve entitásoknak, vagy napoknak a száma. Ez inkább egy "mutatója" számodra annak, hogy melyek azok a bizonyos energiák a bolygón és ezeknek a szent mivoltára utal. Különösen találó ez az új Kristályrács energiáira és arra, hogy mi történik ebben az új energiában.

Végül is ennyi idő után, most sokkal fontosabb, mint bármikor volt, megérteni, hogy üzeneteink nagy része és a szent iratok mind metaforában lettek megfogalmazva. Ennek az oka nyilvánvalónak kellene, hogy legyen, most, hogy kezdjük szóbahozni lényegetek, valóságotok és spirituális szerkezetetek interdimenzionálisságát. Ti négydimenziós valóságban éltek, a körülöttetek lévő Univerzum pedig 12 dimenziós, vagy annál is több. Minden ami túl van a 4 dimenzión, akárhogy is van, az misztérium. Az idő nem létezik és a valóság több rétegű. A múlt, jelen és jövő egyesült és linearitás sincs. Ebből kifolyólag a spirituális információt is gyakran számokkal jelzett energetikai kódban adtuk, DNS-etekhez hasonlóan, amit majd egyszer meg fogtok érteni.


Kérdés:

Kedves Kryon!

A kérdésem azzal kapcsolatos, hogy a múltat hogyan tudjuk a szeretet segítségével megváltoztatni. A napokban "eltévedtem", mikor egy bizonyos éttermet kerestem a fiamnak és végül úgy 20 mérföldet autóztam a szülővárosom sugárútján. Ahogy vezettem, sok emlék megrohant, mert ezen a környéken nőttem fel. Nem mindegyik emlék volt kellemes - többségük a gyermekkor "kevesebb vagyok" érzését idézte fel, fájdalmas szexuális benyomásokat, vagy az elveszettség és a magány érzéseit. Ahogy felszínre törtek ezek az emlékek, eszembe jutott, hogy a MOST az, ami valójában létezik és hogy valószínű képes vagyok arra, hogy szeretetet és támogatást küldjek a kicsi - vagy fiatalabb - Brian-nek, aki jelenleg éli meg ezeket az eseményeket. Mondtam a kis Brian-nek, hogy soha nincs egyedül, hogy én mindig vele leszek, mindig szeretni fogom és hogy minden rendben lesz.

Ez igaz? Tudunk szeretetet küldeni a "múltba" vagy a "jövőbe", még saját magunknak is? Képes vagyok meggyógyítani a múltat azáltal, hogy szeretetet küldök a MOST-ból? Ha képes is vagyok szeretetet küldeni, ez a hatása és az eredménye?

Válasz:

Válaszom nagyon rövid lesz. Igen. A leírásod pontosan az, amit tanítunk. Pontosan ez a módja annak, ahogy a múltat újra lehet írni. Áldunk téged ezért a csodálatos magyarázatért.

Kérdés:

Kedves Kryon!

Azóta, hogy majdnem egy évvel ezelőtt kifejeztem szándékomat a semleges gondolatmintára, sok embert elvesztettem az életemben olyan okok miatt, amiket nem értek. Senki sem halt meg, de minden barátom, akit feltétel nélkül szerettem, akivel kedves voltam, hátat fordított nekem. Kihasználták a jóindulatomat és elfordultak tőlem, hogy bíráljanak. Nincs több energiám! Szünetre van szükségem.

Kifejeztem szándékomat új, megvilágosodottabb barátokra, ám egyelőre nagyon egyedül vagyok. A Szellemnek minden nap köszönetet mondok azért, hogy a vőlegényem és a családom még mindig velem van. Ám kezdek félni attól, hogy továbbra is ugyanolyan odaadó és szerető legyek azokkal, akik életem részei maradtak, mint korábban voltam. Nem akarok mást is elveszíteni. Mi az, amit rosszul csinálok?

Válasz:

Semmit sem csinálsz rosszul. Emlékszel, mikor 12 évvel ezelőtt azt mondtuk, hogy lehetséges a semleges gondolatminta? Emlékezz arra is, hogy pár évvel ezelőtt így definiáltuk: engedély arra, hogy a tudatosságodon belül egy emelkedett energiára tegyél szert. Ha ez a fajta energia van benned, a régi elhagy téged. Majdnem olyan ez, mint a régi bőr levedlése; a dolgok, melyek nem illenek az új energiádhoz, lassan távoznak... néha látszólag kellemetlen módon.

Tehát ahelyett, hogy megriadnál a távozástól, inkább ünnepeld! Ne rágd magad azon, mit tettél vagy mit nem tettél, hogy ezt érdemled. Az igazság az, hogy engedélyt adtál arra, hogy mások "meglássák" a sejtszintű változásodat. Az már rajtuk múlik, hogy maradnak-e vagy mennek, tekintet nélkül arra, mit gondolsz, mit tettél értük.

Az egyelőre rejtve van előtted, hogy barátoknak egy "új családja" vár arra, hogy találkozzon veled. Ők is felismerik az energiádat és szeretni fognak érte! Enélkül egy helyben maradsz, beleragadsz egy olyan állapotba, melyet negatívnak tartasz.

Értsd meg, mit kértél és akkor a változások sem lesznek olyan kellemetlenek. Ellenkezőleg, az ajándék, amit meg akartál kapni, rád vár. Az igazi családod tudja, ki vagy és ők maradni fognak. Ne félj szeretettel fordulni mások felé, mindenki felé... ez választja el a régit az újtól.


Kérdés:

Kedves Kryon!

Sokszor kifejeztem az igényemet arra, hogy a következő fokra lépjek, de nem vettem észre, hogy bármi is történt volna. Gondoltam arra, hogy fényt küldök bizonyos helyekre, ám azon tűnődöm, hogy történik-e valami. Hogyan tudnám növelni a tudatosságomat?

Válasz:

Hadd kérdezzek valami. Ha beveszel valamilyen vitamint, akkor van valamiféle testi reakció, ami megmondja, hogy a vitamin hat? Ha eszel, a tested vajon ad valami jelet, hogy ezzel jót tettél neki? A válasz mindkét esetben nem. Intuitívan tudod, hogy amit teszel, az helyénvaló és megfelelő, mivel a valóságotok ezen alapszik.

A tényleges spirituális valóság az, hogy amit teszel, változást hoz létre. Ne határozd meg, mit kellene érezned. Ne is próbáld meg meghatározni, szerinted hogyan lehetne mérni. Amit teszel, az olyan módon segíti a bolygót és téged, ami nem lehet ismert számodra a 4D-s érzékelésben úgy, ahogy szeretnéd.

Ehelyett tudd, hogy működik, ahogy azt is tudod, hogy táplálod a tested, ha eszel, vagy hogy a vitaminok erősítik az egészségedet. Ez több, mint hit. Saját valóságoddá kell tenned. Tehát hagyd, hogy a tudatosságod növekedjen attól a tudástól, hogy amit teszel, az változás okoz. Hidd el!


Kérdés:

Kedves Kryon!

Kérdésem a következő: ha a körülötted levő emberek bántanak téged és tisztában vagy vele, hogy ezt miért teszik, akkor helyénvaló ebben a szituációban maradni, mivel része lehet a velük való egyezségnek?

Válasz:

Nem! Az egyezségek csak kezdeti lehetőségek, kezdő potenciálok. Beindítják számodra a történéseket, hogy eldöntsd, meg akarod-e változtatni őket. Mondtuk már ezelőtt: ha az egyik teniszjátékos nem jelenik meg a meccsen, a másiknak nem fog sok időbe telni, hogy ezt észrevegye. A karma és a kezdeti egyezségek pontosan így működnek. Ha te kivonod magad az ilyen szituációkból, akkor egy mélyreható nyilatkozatot teszel az Univerzum felé:

1 - Észreveszem, mi történik.
2 - Meg akarom változtatni és meg is tudom.
3 - Azoknak, akiket ezzel a változással befolyásolok, végül is szintén meglesz a lehetőségük arra, hogy ugyanezt tegyék.
4 - Soha nem leszek ugyanaz, aki voltam.


Kérdés:

Kedves Kryon!

Miért okoz nehézséget számunkra, emberek számára, hogy szeressük magunkat? Nem a teljes Énünk szeretete az egyik legfontosabb eszköze a felemelkedésnek?

Válasz:

De igen! Az önszeretet és az önnön értékesség tudatának megteremtése olyan dolgok, melyeken dolgoznia kell az embereknek. Részei annak az akadálynak, amivel szembesülsz, ha meg akarod találni "benned lakozó Istent". A legcsodálatosabb ebben a kérdésben az, hogy hogyan kapcsolódik az előtte levőhöz. Az Indigó gyerekek lassú térnyerésével az emberi tudatossághoz egy teljesen új jellemző adódik. Ezek a gyerekek óriási önbecsüléssel érkeztek. Néhányan "önfejűeknek" tartják őket, mivel nem teljesen értik meg, mi az új jellemzője ennek a személyiségnek. Ennek az embertípusnak sokkal kevesebb gondja lesz önmaga szeretetével, mint nektek. Ünnepeljétek, amit tettetek! Ünnepeljétek, amivé váltok!

Kérdés:

Kedves Kryon!

Elgondolkoztat az, ahogy a bálnák és delfinek iránt érzek. Olyan érzésem van, hogy valamikor el kell mennem hozzájuk, de nem tudom, hogyan, illetve mit kell tennem, ha már ott vagyok. A segítségedet kérem!

Kedves Kryon!

Én egy 57 éves török/iszlám nő vagyok. Ankarában élek és az EB törökországi projektjén dolgozom. Már majdnem mindegyik Kryon könyvet kétszer elolvastam és azt tervezem, hogy még egyszer elolvasom őket. Kérdésem a bálnákkal kapcsolatos. Miért követnek el csoportos öngyilkosságot? Mi az oka ennek a nagyon szomorú eseménynek? Ez az emberek elleni valamiféle tiltakozás?

Válasz:

Kedveseim, sokszor beszéltünk már a bálnákról. Visszatekintésképp, élő részei egy valóságos hálórendszernek! Lényükön belül hordozzák a "Föld történelmét" és áldottak emiatt. Összhangban vannak és együttműködnek a bolygó kristályrácsával, ami jelenleg kerül felülírásra. Nem találjátok furcsának, hogy az emlősök közül az egyedüli faj, amely vadászati tilalmát a Föld országainak 90%-a támogatja...még azok is, melyeknek nincs óceánjuk? Úgy gondoljátok, ez pusztán véletlen? Nem. Az emberiség sejtszinten "tudja", hogy védenie kell a bálnákat és biztonságban kell tartania őket. A delfinek a bálnák "unokatestvérei" és támogató csoportja és szerepük van a bálnák fejlődésében. Ezért vonzódtok hozzájuk annyira.

A bálnák NEM követnek el csoportos öngyilkosságot. Gyakran láttok bálnákat partra vetődni, akiket megmentenek az emberek, hogy aztán újra a partra vetődjenek és elpusztuljanak. Ez legtöbbször a ti kontinensetek partszakaszain fordul elő, gyakran olyan topográfiájú területeken, melyek "kinyúlnak, kiugranak", mint egy félsziget vagy földszoros. Amerikában jó példa erre Cape Cod, ahol ez meg is történt nem is olyan rég (47 bálna vetődött a partra).

Ennek az az oka, hogy a bálnák, delfinek, kétéltűek, madarak, sőt még a rovarok is, a bolygó mágneses hálóját követve keresik fel költőhelyeiket, költözési területeiket évről évre! Mind a mágneses hatás Ley-vonalait követik, mintha egy beépített iránytű lenne bennük. Valójában tényleg ez a helyzet!

A bolygó mágneses hálója olyan sokat változott, olyan gyorsan - aminek bekövetkezéséről 1989-ben beszéltünk -, hogy a bálnáknak nem volt ideje alkalmazkodni ezekhez a változásokhoz. Költözéskor sokan közülük egyszerűen a régi mágneses vonalakat követik, így a parton találják magukat a nyílt óceán helyett, mert a régi mágneses irány ebbe az irányba szokta vezetni őket. Megzavarodnak, majd felsorakoznak és újra próbálkoznak, ahogy ezt éveken keresztül tették. Ezek a dolgok átmenetiek és bár tragikusnak
tűnhetnek, részei a rendszer "megtisztításának". A borjak már ki fogják kerülni a partot a jövőben, új, ösztönös információt kialakítva az új bálnák számára a mágneses változásra vonatkozólag. Ezt az információt a tudósaitok is alá fogják támasztani ebben az évben (2003).


Kérdés:

Kedves Kryon!

Néhány évvel ezelőtt, mikor kint sétáltam egy reggel, hallottam, hogy valaki a nevemen szólít, de nem láttam senkit. Ez megtörtént még párszor. Megkérdeztem néhány spirituális barátom véleményét. Azt mondták, ez csak egy teszt volt, hogy készen állok-e a spirituális megvilágosodásra. Azon gondolkozom, vajon ez igaz-e?

Válasz:

Végre, egy válasz! Mi tartott ilyen sokáig? Próbáltuk megtudni, vajon el tudod-e fogadni, hogy soha nem vagy egyedül. Talán a legközelebbi alkalommal, amikor megszólítunk, nem kell elmenned egy barátodhoz és nem kell levelet írnod nekünk, hogy megtiszteljünk. (Kryon kacsint és mosolyog.)

Nem minden hang spirituális, amit hallotok. Néhány a biológiátok kiegyensúlyozatlanságának az eredménye. A te esetedben, tisztán hallottál minket, ahogy próbáltuk felkelteni a figyelmedet. A különbség mindig nyilvánvaló. Spirituális környezetben a hangokat mindig jó érzések kísérik, szeretet és illő tisztelet. Talán megkérdezed: "OK. és mit szeretnétek tőlem?" a válasz? "Azt, hogy tudd, hogy soha nem vagy egyedül és lazíts, tudva, hogy te is Isten egy darabja vagy." Ez mind az önbecsülésről szól.

Gratulálok, kedvesem! Ébren vagy!


Kérdés:

Kedves Kryon!

Kérdésem a következő: mivel képesek vagyunk arra, hogy a Fény más teremtményeit közvetítsük a legmagasabb birodalmakból, ez azt jelenti, hogy Istent, a Teremtőt is tudjuk közvetíteni? Ha mi "Isten" vagyunk, ahogy mondtad, akkor voltaképpen önmagunkat közvetítjük? Belső arany angyalunkat? Úgy tűnhet, mintha csakugyan önmagunkkal beszélgetnénk. De hogyan lehetnek a válaszok, amiket "kapunk", elfogulatlanok? Van ennek valami értelme?

Válasz:

Ez mind értelmet nyer, ha felismered azt, amivel kísérletezel. Először is a válasz: Igen.

A bolygó legjobb közvetítése az, amikor isteni válaszokat kapsz a hozzád legközelebb álló isteni forrástól - Felsőbb Énedtől. Sokan közvetítik saját Felsőbb Énjüket és nagyon alapos és mély információkat találnak nála. Elvégre, ahogy említetted, Ő Isten.

Az elfogulatlannak maradni kérdése valójában a kihívás. Ez az, amit egész idő alatt tanítottunk. Az új energia eszközei azok, amik engedélyezik azt, hogy hidat építs a dualitás és az isteni között. Ez egy olyan híd, ami lehetővé teszi, hogy kilépj a dualitásból Isten bölcsességébe és ez mindegyikőtökben ott van. Ez az alapja a "semleges lenyomatnak", amit évekkel ezelőtt hoztunk el nektek... szándékotok lenyomata, hogy kiküszöböljétek a dualitás befolyását!

Tehát hívunk titeket, hogy találjátok meg az istenit bensőtökben és közvetítsétek magatokat. A folyamat során esetleg úgy tűnhet, mintha rátaláltatok volna egy csodálatos angyalra, aki rajtatok kívül áll, esetleg a neve is más. Ezt észlelitek, ha kiléptek egy olyan dimenzióból, amit az elkülönülés, az elfogultság és lineáris gondolkodásmód jellemez. Ám az entitás ti vagytok és kész arra, hogy válaszoljon nektek.

Áldottak azok az Emberek, akik bölcsességet találtak azáltal, hogy önmagukat közvetítik.


Kérdés:

Kedves Kryon!

Mi a jelenlegi pápa szerepe? Milyen szerepet játszott a kommunizmus összeomlásában és mi dolga van még? Nekem úgy tűnik, hogy ő része a régi energiának, reakciós és soviniszta.

Válasz:

Kedvesem, ez a pápa az utolsó a régi energiájú spirituális vezetők sorában. Habár ő valóban a "régi köpenyt" viseli, amely tartalmazza korának és kultúrájának látszólag soviniszta hozzáállását, ő hidat is képez az eljövendőhöz, ami a kommunizmus vége után kezd valóban megmutatkozni. Először is, ő az egyedüli pápa, aki eljutott annak a ténynek a megértéséig, hogy amit ő képvisel, (az egyháza) drasztikus változásokon megy keresztül. Ez juttatta abba a szituációba, hogy nemcsak bocsánatot kért a Föld népétől a spanyol inkvizíció miatt, de megbocsátásért imádkozott azért, ami a holocaust folyamán történt, az egyház helyzetét és viselkedését illetően. Egyetlen pápa sem tette ezt meg előtte. Ez pedig rávilágított a tényre, hogy az egyház sem tévedhetetlen és ez hatalmas lépés bármelyik pápának. Ő szintén tudatában van annak, hogy ő az utolsó ebből a fajtából, ezért tart ki ameddig csak tud.

Nem lesz már sokáig veletek, de a dolgok még nem állnak készen a következő, az új pápa fogadására. Az időzítés a következő négy éven belül fog elérkezni, (esetleg korábban, ha a történések felgyorsulnak) és nyilvánvaló lesz majd, hogy miért. Az új pápa végül is nagy változásokat jelent majd a Katolikus Egyházban és nagy megbolydulást teremt majd a rangsorban. Az egyháznak fel kell fognia, hogy a bolygón a tudatosság valós változása történik, le kell hogy tisztítsa magáról a régi energia módszereit és azt az imázst, ami miatt az új generációt egyre kevésbé érdekli.

Becsüljétek ezt az embert. Ő mintegy kötélen egyensúlyoz a tradíció és az új gondolkodásmód között. Tőle is hallhattátok, hogy nincs olyan hely, hogy pokol vagy mennyország és ezt olyan módon tette meg, hogy nem mondott ellent a több száz éves egyházi tanoknak, amelyek épp ennek az ellenkezőjét állítják.

Bocsánatot kért Galillei családjától 300 éves késéssel, de olyan módon tette, hogy a többieknek ez nem tűnt elfogadhatatlannak. Ő valóban az az ember, aki "tudja", hogy ő az utolsó a régi pápák sorában és megkísérli, hogy az Egyház energiáját olyan szintre hozza, ahol sokkal jobban fel lesz készülve a jövendő dolgokra. Nem birkózott meg a legnehezebb problémákkal, amelyek már a küszöbön állnak. Nagyon jól tudja. Az a következő pápa dolga lesz, egy fiatalabbé, akit a történelem "rossz pápának" fog hívni talán. Nem olyan értelemben "rossz", hogy istentelen, hanem mert szembe fog fordulni a tradícióval és a történelemmel. Hullámokat fog gerjeszteni, akárcsak az általuk imádott próféta tette. A zsidó Jézust az Esszénusok közt úgy ismerték, mint "veszélyes csuhás". Hisz szembe mert szállni a zsidó hagyományokkal és bátorította követőit.

Gondolkozzatok ezen.


Kérdés:

 • Kedves Kryon!

  Azt mondtad, hogy amíg a Földön vagyunk biológiai lények vagyunk isteni résszel kiegészítve és hogy más világok nem rendelkeznek ezzel a kombinációval. Az lenne a kérdésem hozzád: mik vagyunk mi valójában? Ha léteznek olyan világok, ahol csak biológia létezik, ugyanakkor isteni tulajdonságok is jelen vannak, mégsem járnak együtt, kéz a kézben, mint a mi bolygónkon, miért van ez és mik is vagyunk mi, amikor nem vagyunk itt, a bolygón?

  Hol van az otthonunk? Azt mondtad, hogy színeinkről ismernek majd fel bennünket, azt hogy részt vettünk ebben a tapasztalatban. Hol kerül majd erre sor? És kik fognak bennünket felismerni? Olvastam az "Értékes gyöngy" nevű írásban, hogy Isten azt mondta Mózesnek: "Hogy lásd, ez az én művem és az én dicsőségem, elérni, hogy bekövetkezzen az ember halhatatlansága és örök élete." Kíváncsi vagyok rá, ez azt jelenti, hogy a mi munkánk itt abból áll, hogy elérjük annak megvalósulását, hogy örökkévalók és halhatatlanok vagyunk és hogy mi vagyunk Isten? Érdekel még, miért léteznek olyan világok is, ahol nincs isteni jelenlét, csak biológia és azt jelenti-e ez, hogy valahol az Embertől sokkal primitívebb életformák léteznek? Miért létezne egyáltalán olyan világ ahol az Ember nem rendelkezik intuícióval és nem része Teremtőjének?

  Sok kérdés ez, tudom, több év alatt gyűltek össze.
    
 • Még mindig nem világos a számomra az a magyarázatod, hogy az Emberek Isten részei és léteznek egyéb dolgok/lények az Univerzumban, amelyek nem azok. Érzésem szerint Isten teremtett mindent, tehát minden dolog része Istennek.

Válasz:

Először is, hogy mi az ok, amiért itt vagyunk és mit jelent ez az Univerzum számára. Mivelhogy ezt már többször megválaszoltuk, most nem fogjuk ezt megismételni. Ti rendelkeztek intuícióval és ti részei vagytok Teremtőtöknek. Amikor majd végül is megszabadultok attól a gondolattól, hogy Isten valahol máshol van, az égben és ehelyett megértitek, hogy úgy vagytok itt, mint Isten eleven darabkái, saját tervetek alapján cselekedve, akkor majd nem kell küzdenetek ezzel a rengeteg "miérttel".

Igaz is, azzal a ténnyel nincs semmi problémátok, hogy a Földön is létezik spirituális rendeltetés nélküli biológia. Ti olyan biológiai lények vagytok, hogy DNS-etekben isteni tulajdonságokkal rendelkeztek. Titeket egyéb biológiai létezők támogatnak, amelyek azon kívül, hogy támogatnak, egyszerűen csak léteznek, mint egyensúly Gaia számára. Zavar-e az benneteket, hogy a méhek és a rágcsálók nem rendelkeznek olyan tulajdonságokkal, mint ti? Ezek úgy vannak itt jelen, mint "a bolygó rendszerének" része, ugyanúgy "Istené" is. Ők is az életet képviselik és fontosak a rendszerben. Persze, ők nem mennyei részei Istennek, amelyek reinkarnálódnak abból a célból, hogy segítsék az Univerzumot. Ők egyszerűen egy támogató rendszer számotokra.

Maga az Univerzum sem különbözik. Léteznek bolygók, intelligens lényekkel, amelyek egyensúlyként léteznek az Univerzum rendszerében, de amelyek nem részei a mennyei élménynek, mint ti. Nem rendelkeznek isteni lenyomattal és nem reinkarnálódnak. Mégis életnek számítanak és tiszteletben részesülnek - ám nem hozzátok hasonlók. A Föld az egyedüli bolygó, ahol hozzád hasonló lények élnek. Ti képviselitek az egyedüli helyet, amelynek választása van saját vibrációtok által, mint bolygónak és kívánságotok szerint változtatni tudtok időkereteteken. Az egyedüli lények vagytok, amelyek el tudják érni a spirituális mesterlétet, ha úgy határoztok. Ti vagytok az egyedüli lények, akik rendelkeztek azzal a képességgel, hogy gondolataitokkal változást tudtok előidézni az anyagban, vagy el tudjátok törölni sejtjeitekben a betegségeket, DNS-etekben történő belső folyamatokon keresztül. A szabad választás egyedüli bolygóját képviselitek és a választásotok ki fog hatni a többi bolygóra is! Ti vagytok az egyedüliek, azzal az emberi tulajdonsággal, hogy a halál utáni életbe vetett hittel születtek, akiknek már a génjeikbe van kódolva Isten keresése. Tételezzük fel, hogy az összes bolygó együttesen egy járművet képez és te vagy a kormánykerék. Panaszkodnál amiatt, hogy a többi rész nem kormánykerék? Ugye nem, hiszen mindegyik résznek megvan a maga célja a rendszer egészén belül.

A többiek olyan messze vannak tőletek, hogy legtöbben soha nem is fognak tudni rólatok. Ti jól el vagytok rejtve, mivel egyedül nektek van egy napotok. (Legtöbb rendszernek kettős napja van, mivel az mozdítja elő az élet fejlődését egy rendszer korai szakaszában). Napotok váltó párja elveszett hosszú idővel ezelőtt. Azok, akik képesek meglátogatni benneteket, nagy kockázatot vállalnak, mivel ismerik gondolataitok erejét és a félelem megégetheti őket! A nevetséges az, hogy ti féltek tőlük és nem vagytok tudatában saját erőtöknek. Elragadnak néhányat közületek és megpróbálják kideríteni "mi tart üzemben benneteket", ám több mint 100 év után már feladták. Annyira különbözőek vagytok interdimenzionálisan, csakhogy ezt a részeteket ők nem látják. Egyszerűen erőtök nagy benyomást tett rájuk - az az erő, amelyről mi folyamatosan beszélünk, de amit ti kétségbe vontok, ez derül ki kérdéseitekből is.

Isten ezt mondta Mózesnek: "Hogy lásd, ez az én művem és az én dicsőségem, elérni, hogy bekövetkezzen az ember halhatatlansága és örök élete." Kicsoda Isten? Te vagy. Ez szerint a te feladatod felfedezni a mestert magadban, olyan fokig, hogy összeolvaszd azt isteni éneddel. Ezért nevezzük mi ezt felemelkedésnek (mennybemenetelnek).

Hol az otthonotok? Nem arról van szó, amire gondolsz. Azt gondolod, ez a munkahely és egyszer majd egy kis nyugalomhoz jutsz? Nem érted a dolgot. Sorban állsz, hogy idejöhess! Amikor nem itt vagy, egyáltalán nem egy "helyen" vagy, hanem "állapotban". Ez interdimenzionális dolog és nehéz megmagyarázni bárkinek, aki olvassa e sorokat. Hová megy a szeretet, amikor nincs alkalmazásban? A "szeretetládikóba"? Az égben nincsenek lakóházak, bástyasétány 77, vagy a béke "városkája". Ti vagytok a béke! Ti vagytok a szeretet! Isten darabkája vagytok, akik egy feladaton fáradoztok a Föld bolygón, áhítoztatok itt lenni és a munka, amin dolgoztok a Világmindenség legnagyobb kihívása.

A színek, amiket viseltek "tapasztalataitok jelvényei". Interdimenziós állapotban minden entitás láthatja hol s merre jártál, az Univerzumokat, ahonnan indultál, a csoportot, amelyet képviselsz, mindent, amit tudni kell rólad - mint egy könyv, ami egyszerre "látható". Erre gondolunk, amikor arról a tényről beszélünk, hogy mindenki ismerni fog a színeidről. És amikor nem vagytok munkában a Föld bolygón, azzal vagytok elfoglalva, hogy vezetitek azokat, akik ott vannak. Ez nem az első alkalom, hogy ezt megteszitek, mert ez egy szakosodott csoport, amelyik újra és újra megtette ezt az Univerzumokért, a múltban és azokért amelyek még ezután lesznek teremtve (lineáris magyarázat)

Nyugodj meg és legyél tudatában annak, hogy te Isten vagy és akkor mindezek a kérdések eltűnnek és újak jelennek meg számodra:

 • Mit tehetek azért, hogy fölfedezzem isteni mivoltomat belsőmben?
 • Hogy teremthetek békét a Földön, isteni tulajdonságaimat használva?
 • Hogy hosszabbíthatom meg életemet, hogy jelen állapotomban maradjak és még többet tehessek a bolygóért ezekben a kritikus időkben?
 • Mit kell tudnom, ami erősíteni fogja isteni képességeimet és sugározni a fényt a sötét helyekre, ahol erre nagy szükség van?
 • Hogy teremthetek békét intellektuális értelmemben, annak a ténynek ellenére, hogy lineáris létemre, képes vagyok nem lineáris válaszokat kapni kérdéseimre?

Kérdés:

Kedves Kryon!

Néhány éve vettem egy kereső ingát egy New Age boltban. Két kristályból áll, lánccal összeerősítve. Használtam néhány alkalommal, de úgy gondoltam, hogy nem jól működik és félretettem.

Nem régen újra előszedtem és megpróbáltam. Valahogy, mintha megérett volna rá az idő. Megbízhatóak-e a válaszok, amiket az ingától kapunk? Honnan jönnek ezek a válaszok?

Válasz:

Keresni az ingával és válaszokat kapni tőle, egy olyan képesség, ami teljes mértékben attól az Embertől függ, aki használja. Ezek a berendezések az "Intelligens Emberi Sejtszerkezetnek" a meghosszabbításai, erről már előző válaszainkban szóltunk.

Hadd kérdezzek rá: Milyen elven működik a kineziológia? Érdekelt-e valaha is, hogy "tudhatja" a tested mit tartasz a kezedben és teremthet-e kapcsolatot az anyaggal izmaidon keresztül? Vagy a homeopátia. Felmerült-e benned valaha is a kérdés, hogy lehet az, hogy a modern kémiai analízissel nem kimutatható apró anyagi rész gyógyító üzenetet küld testednek?

A válasz tehát, hogy a testedben olyan folyamatok játszódnak le, amelyek messze túl vannak a kémián és a biológián. Némelyeknek megadatott az ajándék, hogy ki tudja terjeszteni testi "tudatosságát" keresésre is. Egyszerűen arról van szó, hogy tested interdimenzionális szinten össze van kapcsolva mindennel, ami körülveszi. Tudatában van a Földnek, de még ettől is több. Tudtad, hogy kutathatsz olaj után is? Bizony. És még ez sem minden. Ezek olyan ajándékok, amelyek még ezután várnak felfedezésre, igaz már kezditek komolyan venni, miközben még mindig "furcsa és szokatlan erőknek" tartjátok őket.

A válaszom tehát, hogy ez a kereső erő a Földdel való belső kapcsolatotokból származik. Annyira megbízható, mint az Ember aki használja és nem való mindenkinek. De bátorítunk, hogy próbáld meg. Lehet, hogy meglepetésben lesz részed.


Kérdés:

 • Kedves Kryon!
    
  Kérlek, adj magyarázatot a gabonakörökre. Az eredetükre. Fontosak-e az emberiség számára? Hogy kell értelmeznünk a szimbólumokat? Kapcsolatban vannak-e az interdimenzionalitással?
 • Kedves Kryon!
    
  A gabonakörökkel kapcsolatban szeretnék kérdezni. Tudjuk, hogy van köztük olyan, ami átverés, de több is van, amelyik nem, különösen, amelyek matematikailag olyan összetettek, hogy magyarázatuk komoly tudást igényel. Kérdésem, hogy készülnek ezek a gabonakörök és ki készíti őket?

Válasz:

Egyenlőre csak ennyit mondok:
 • Határozottan interdimenzionális eredetűek.
 • Emberektől származnak, de más időkeretből.
 • A szimbólumok megfejtése 12-es alapú matematika. Az üzenetek segíteni akarnak a Földi békével kapcsolatban.
 • Igen, sok átverés is van közöttük.

Kérdés:

Kryon, tudsz-e valamit is mondani a közeljövő (és a távolabbi jövő) oktatásáról? Mik a kilátások?

Válasz:

Nincs olyan entitás, aki meg tudná mondani a jövőtöket, de mindent elárulunk nektek, amit az energiákban látunk, annak alapján, amit jelen pillanatban tesztek.

Az oktatás lehetséges jövője a következő generációval kezdődik. Ez egy olyan dinamikus rendszer lesz, ahol a gyerekek akkor léphetnek másik osztályba, ha elsajátították az anyagot. Ez így menne osztályról osztályra. A tanárnak egyedüli egy célja lenne... hogy a gyerekek megtanuljanak bizonyos fogalmakat az időszak végéig és bizonyságát adják, hogy mindent tudnak, ami elő volt látva. Minden osztály képes lesz dönteni arról, hogy meddig tartson egy időszak és hogy mennyi időt szánjanak egy fogalomra vagy lépésre, a tanuló csoport kollektív döntése alapján. Ez fog végül is jellemezni egy fejlett osztályt, ahol a tanulók fogják, teljesítményük alapján kialakítani a tanulási időszakot. Azok az osztályok, amelyek előbb befejezik az anyagot, hosszabb vakációhoz jutnak.

Ráadásként, az osztályok képesek lesznek arra, hogy elküldjék az osztályból az olyan tanulókat, akik visszatartják a többieket és/vagy egyedileg segítenek azoknak, akiknek szükségük van segítségre. Így ahelyett, hogy a rendszer határozná meg ki felel meg egy osztályba, a tanulók fogják. Ez messzemenően bátorító rendszer lesz, mindamellett folyamatosan a pedagógus irányítása alatt. Ennek ellenére nagyon különbözni fog a mai iskolarendszertől, ahol a rendszer szorítja a tanulókat. A jövőben a tanuló fogja ösztönözni a rendszert.

Nem lesz azért káosz, ahogy sok pedagógus jósolhatná. Érdekes dolog történik majd, ha azokra bízod a vezetési elveket, akik értenek hozzá: Ők fognak!


Kérdés:

Kedves Kryon!

Itt egy kérdés, amit senki nem tudott eddig megválaszolni nekem. Ez egy olyan kérdés, ami már régóta zavar és összekuszálja gondolataimat. Nagyra értékelném, ha egy olyan választ tudnál adni, amit képes vagyok megérteni.

Miért van az egyáltalán, hogy mi itt vagyunk? Nem értem a célját ennek az Emberi kihívásnak. Miért van erre szükség? Miért viseljük a feledés fátylát, amíg Emberi formánk van? Miért történik mindez egyáltalán?

Válasz:

Kedvesem, ezt a kérdést már jó néhányszor feltettétek és jó néhányszor megválaszoltuk az elmúlt évek során. Te azt kérdezed, hogy mi az élet értelme! Habár, ez az egyik leggyakrabban feltett kérdés, egyike a kérdéseknek, amelyiket igen nagyra becsülünk. Soha nem fogunk belefáradni újra és újra válaszolni rá.

Gondolkodjatok csak el egy kicsit. Ha csakugyan örökkévalóak vagytok és Isten darabkái, saját akaratotokból jöttök ide, akkor itt valami rejtőzködik, vagy nem? Végül is miért jönnétek különben? Mire való a szabad akarat? Mire való az emberiség szenvedése és minden küzdelem? Spirituális összefoglalásként mindehhez még hozzá kell adni valami jelentős, de rejtett dolgot.

Kíváncsi vagyok, el tudsz-e képzelni valamit, amit Isten/a Szellem ne tudna véghezvinni? Eleve azt mondhatod "nem". Isten mindent meg tud tenni. A válasz természetesen a következő: Isten elfogult! Isten részrehajló a szeretetben. Ezért, ha adott egy helyzet a Világegyetemben, ahol részrehajlás nélkül kell dönteni, - egy elfogulatlan és semleges játéktéren, kívül Isten tudatosságán, itt egy példa. Ebben az esetben ezt Földnek hívják.

Hallottad már a kifejezést, "A szabad választás Egyedüli Bolygója"? Fölmerült-e benned a kérdés, mit jelent ez? Azt jelenti-e, hogy egyetlen másik, élettel rendelkező bolygónak sincs választási lehetősége? Természetesen nem. Azt jelenti, hogy ez az egyetlen (pillanatnyilag), amelyik megváltoztathatja rezgésszintjét. Ez az egyetlen bolygó, amelyik rendelkezik hatalommal és képességgel, hogy (1) Felismerje saját spirituális forrását és (2) Használja azt, hogy megváltoztassa a Föld valóságát. Pillanatnyilag a Föld az egyedüli bolygó, amely isteni tulajdonságokkal rendelkező teremtményekkel van benépesítve.

Rengeteg tájékoztatást adtunk már nektek erre vonatkozólag a múltban. Nézz csak utána. Azt is megmagyarázza ez, miért jönnek-mennek a földönkívüliek, ám nem sok mást tesznek ezen kívül (mint leszállnak, megmutatkoznak). Azt is megmagyarázza, miért akarnak párosodni veletek a földönkívüliek (megtehetik biológiailag, de nem spirituálisan). Megkísérelték "klónozni" Felsőbb Éneteket! (Nem ment nekik.) Érzik hihetetlen hatalmatokat, ti viszont nem! Dualitásotokat kozmikus humor veszi körül. Ez a magyarázata annak is, miért egyedül nektek van egy nap az égen. (legtöbb élettel rendelkező bolygónak bináris naprendszere van.) Sokkal nagyobb az esély az élet kifejlődésére, ha két nap van a rendszerben és nagyobb az "életre alkalmas zónában" lévő bolygók lehetősége. Nektek csak egy van és ez teszi jelenléteteket sokkal kevésbé nyilvánvalóvá és behatárolhatóvá minden más élet számára.

Nevezd kísérletnek, ha akarod, de ez a kísérlet nem rólad szól. Ez egy olyan teszt, ami csak az energiával és a vibrációval foglalkozik. Ebből kifolyólag, ha nevet akarsz neki adni, mondd hogy ez egy "tapasztalat", amiben részt veszel, nem kísérlet. Sokkal jobban megfelel az igazságnak. Ti vagytok az önkéntes kísérletezők, Földi tapasztalatokat gyűjtve. Persze ez teljes mértékben rejtve van előled, ahogy jössz és mész és újra csak jössz és mész. Ez az "egyenlőnek teremtve" kifejezés alapvető jelentése is. Azt jelenti ez, hogy isteni tulajdonságokkal rendelkező teremtmények vagytok mindannyian, akiknek a spirituális képességei azonosak. Attól függően, hogy mit teszel vele, megváltoztatja valóságodat és a bolygó valóságát is.

Aztán van itt még valami megfontolni való: Miért van az, hogy egy életen át való próbálkozás, szenvedés és szomorúság után az Ember mégis vissza akar jönni? Márpedig így van! Meg tudod ezt magyarázni? Én igen. Amikor nem itt vagytok, látjátok a nagyobb képet. Amikor nem itt vagytok, nagyon nehezen tudjátok kivárni, hogy visszajöjjetek, hogy még többet tegyetek - hogy folytassátok a tapasztalást és hogy segítsetek az energiakísérletben.

Válaszolj nekem erre: Miért jöttél vissza ez alkalommal? Armageddon fenyegetésével és amikor a legtöbb földi prófécia arról beszélt, hogy a "vég" fog bekövetkezni, miért választottad pont ezt az időt arra, hogy itt legyél? Úgy gondolod, hogy ez véletlen volt, (vagy, ami még rosszabb, valamiféle büntetés)? NEM! Néhányan pontosan arra vártatok, hogy ezt az időpontot választhassátok. Miért? Úgy gondolod, azért választottad pont ezt az időt, hogy visszajöhess és szörnyű halált halhass? A válasz ismét csak nem! Inkább alig tudtad kivárni, hogy visszajöhess és megváltoztasd mindezt! A túloldalon tisztában vagy vele, hogy nincs meghatározott jövő. A dolgok, amik "meg voltak írva" legjobb prófétáitok által, csak lehetőségei voltak annak, ami megtörténhet a pillanatnyi energiák állapota alapján.

Emiatt meg kell értened, hogy létezik egy "nagy titok" ... mindenki számára ismert, a tudatosság szintjén még elrejtve. Egy új Univerzumról van szó és annak kezdő energiájáról. Arról, hogy a Föld szolgáltat egy elfogulatlan választ a Világegyetem nagy kérdésére. Hol állapodik meg az energia? Amikor a végső mérés is megtörténik, mi lesz az eredmény?

Egyenlőre jól állunk: Ha a végső mérés most lenne esedékes. Minden prófétátok így írta le. Ezt az időt mind a "vég idejének" nevezte. Ám ti megváltoztattátok a dolgokat és elmozdultatok a régi próféciák pályájáról. Olyan valamit teremtettetek, ami mindenki számára váratlan volt és eltért bármelyik prófécia nyomvonalától. Keress magadnak bizonyítékot! Keress olyan próféciát, amelyik a jelen helyzetre vonatkozik! Nem fogsz találni. A régi próféciák bekövetkeztek? Nem következtek be! Ez az, ami miatt a rácsot is igazítottuk és amiért még itt ültök ezen a helyen, amelyet a kísérlet kibővített.

Ami a Földön történik végső fokon hatással lesz az életre egy új Univerzum egészében. Amit jelen pillanatban cselekedtek, mindenki számára ismert a "fátyol" túloldalán. Ez volt az oka minden tanításnak és annak, hogy miért épp most jut el olyan sokakhoz ugyanaz az üzenet, egy felemelő üzenet, ami arra buzdít, hogy folytasd, találd meg a megoldásokat arra, ami régebben megoldhatatlannak tűnt... és hogy végül is fedezd fel isteni mivoltodat.

Ezért beszélünk a "big-bang"-ről is, mert nem volt big bang. Az egy egyetemes dimenzióváltás volt, látszólag a semmiből lett teremtve minden, minden egyszerre. De, hogy hogy is történt, létezik ennek egy gazdag és terjedelmes spirituális története és hogy mi volt az indító energia. Itt voltatok akkor is, bár akkor... de ez már egy másik történet.

Isten "elfogultsága" a szeretet. Amikor majd felkapaszkodtok a magasabb vibrációkra, ez a nagyon is elfogult éljenző csapat "hallhatóvá" válik majd sejtjeid számára is.

Ez az, amiért annyira szeretünk benneteket.

Ha tetszett, amit olvastál és honorálnád a munkámat,
akkor az alábbi logóra kattintva bármikor megteheted:

Jogi nyilatkozat | Kapcsolat