Telegramos Kryon hírek
Keresés a tartalomban


Magyar Kryon Honlap - Kérdések és Válaszok

Kérdés:

Kedves Kryon!

2003 október 28-án hatalmas méretű napkitöréseket észleltek pont a Föld irányába, majd pedig október 30-án csütörtökön egy kisebbet. Előtte volt néhány jelentősebb villanás is. Már amikor először hallottam ezekről, rögtön azt éreztem, hogy valami fontos dolog történik és hogy ezzel egy hatalmas ajándékot kap a Föld. Nagy örömérzet, boldogság és hála töltött el. Mondanál valamit erről a jelenségről és arról, hogyan érinti ez a Földet és minket az embereket, spirituálisán és fizikailag?

Válasz:

Gratulálok drága barátom! Rögtön össze is foglaltad mi történt. Sokan vannak, akikben a Napotokat illető ily hatalmas és látványos jelenség félelmet ébreszt. Te azonban igen helyesen azt feltételezted, hogy valami mélyebb dolog történt. Hadd adjak neked egy kis utalást arra vonatkozóan, mi is lehetett ez a valami. Tudósaitok szerint 1987-ben észleltek legutoljára hasonló naptevékenységet. Emlékszel mi történt akkor? A Harmonikus Konvergencia, amit ma úgy hívtok: a 11:11.

A mostani helyzetben a Harmonikus Összhangnak nevezett igazítást tapasztalhattátok meg. A Nap aktivitása megint csúcson van (ez egy 11 éves ciklus) és energiát közvetít felétek. Nem véletlen egybeesés tehát, hogy megint egy erős spirituális eseménnyel van összhangban. Már beszéltünk naprendszeretek mágnesességéről. Napotok a központ, amely információt sugároz a bolygók felé. A ti esetetekben közvetlen módon hat a mágneses hálóra mely egész létezéseteket áthatja, beleértve DNS-eteket is. így változik a bolygó energiája, emberi tudatosságotok változásától ösztönözve. Ha a dolgok a jelenlegiek szerint haladnak, hasonló jelenségekre számíthattok 2008 során.


Kérdés:

Kedves Kryon!

Eddig se a könyvekben, se a "Kérdések és válaszok" között nem találtam információt az ősi Egyiptomra vagy a piramisokra vonatkozóan. Nemrégiben egyesek azt állították, hogy megtalálták a Nagy Szfinx alatt a Lemezek Csarnokát. Van olyan dolog, amit megoszthatsz ma velünk az ősi Egyiptomra, a piramisokra és a Lemezek Csarnokára vonatkozóan?

Válasz:

Ne keverd össze a Lemezek Csarnokát a Teremtés Barlangjával, ahol az Akasha Krónikát őrzik. Bár fizikai, ez utóbbit soha nem fogják megtalálni és még csak közelében sincs
Egyiptomnak.

A Szfinx nem több annál, aminek látszik. Lehet, hogy felfedezik mi van alatta, de ez csak az egyiptológusoknak lesz fontos felfedezés. Az, hogy mi van benne, ténylegesen sokkal fontosabb. A piramisok szintén érdekelhetnek benneteket, különös tekintettel a matematikával és naprendszerrel kapcsolatos utalásaikra, bár ezek többsége egy babonával, az adott kor vallásával és a naprendszer imádatával függött össze. Adjátok még ehhez hozzá történelmetek néhány nagyon misztikus és igen fontos hiányzó részletét - a kirakós játék egy olyan darabját, mely csak arra vár, hogy felfedezzétek. Vannak emberek, akik ennek feltárására hivatottak. A mi tanításaink azonban a Földön élő emberek egy másik csoportjára fókuszálnak... rátok. Ezért van, hogy olyan kevés időt fordítunk a régmúltatokat illető információk közlésére.

Néhány olyan tény, melyet történelmetekkel kapcsolatosan mondtunk, erősen megosztott benneteket. Miután a tőlem hallottakat összevetették a múltról tanultakkal, többen kétségbe is vonták Kryon hitelességét. Amit én mondtam, az más volt és a régi információ "győzött". Ez is mutatja, mennyire "fogva tartanak" sokakat a múlttal kapcsolatosan kialakult elképzelések. Teljes mértékben a tanultakra hagyatkoznak, elzárva magukat a "most" paradigmájától és a valós történéseket illető új információktól. Mivel sokan hajlamosak vagytok "lehorgonyozni" saját elképzeléseiteknél, csak ritkán beszélünk a valós történésekről. Ezért inkább arra kérünk, nézz szét magad körül a jelenben és éld meg, ami most történik. Arra biztatunk, hogy dobd el régi félelmeidet.

Engedd, hogy hited egy új helyen, az állításaink bizonyosságánál vessen újra horgonyt. Vizsgáld meg te magad: vajon igazolják-e a Föld energetikájának változásai mindazt, amiről az utóbbi tíz évben beszéltünk. Ennek során logikus gondolkodásodat és intuíciódat használd és ne azt vedd alapul, amit valaki egyszer mondott neked. Ma egy egészen új paradigmában élsz. Egyik próféta se mondott semmit arról, ami ma történik. Észrevetted? Lehet, hogy spirituális valóságotok is megváltozott? Vagy néhányan annyira odaragadtatok volna a múlthoz, hogy minden másra azt hiszitek, csakis "csalás" lehet? Néhányan ugyancsak megütköznétek, ha ismernétek valós történelmeteket. De mit fogtok akkor tenni, mikor ténylegesen fény derül majd mindenre? Talán sorra megtagadjátok a Földből felbukkanó összes bizonyítékot?

Többé már nem az a kérdés, hogy mi történt régmúltatokban. Ezzel foglalkozzanak mások. Jelen pillanatban csak egyetlen dolog fontos: a munka, amit fényküldöttként végeztek.


Kérdés:

Kedves Kryon!

Két nővérem és én hármas ikrek vagyunk. Valaki azt mondta, hogy egy lélek vagyunk három testben. Én eddig úgy hittem, hogy minden testben egy külön lélek van. Azt hiszem, egómnak kicsit rosszul esik, hogy nem "egyedi" vagyok. Felvilágosítanál, mi is a helyzet?

Válasz:

Az Embernek elmagyarázható egyik legnehezebb dolog az, hogy egy megjelenésében egyedülinek (egyes számúnak) tűnő valami hogyan lehet valójában mégis több. Ti, Emberi Lények, azért gondoljátok, hogy egy lélek vagytok, mert egy testetek van. Amikor a könyvekben vagy festményeken angyalokat ábrázoltok - bár ők sokdimenziós lények -, ti testbe helyezitek és bőrrel határoljátok le őket, szárnyakat rajzoltok és neveket adtok nekik!

Így hát továbbra is hisztek az "egy test, egy lélek" elvben. A valóság ezzel szemben az, hogy minden Ember sokdimenziós és egyszerre több helyen is lehet. Most is, miközben e sorokat olvasod, egyes részeid más helyeken járnak és más dolgokat csinálnak. Akkor hát, miről is van szó? Egy lélekről több helyen, vagy talán több lélekről? A válasz: is-is. Négydimenziós valóságotok korlátai miatt nem érthetitek meg ezt, mivel abban minden egyedi.

Ezért hát kérdésed lényege nem megválaszolható, mert nincs senki a Földön, akinek egy lelke lenne. Kérdésed helyesen úgy hangozna: "Vajon nővéreim és én azonos céllal születtünk?" És a válasz erre a kérdésre: "nem" - ahogy azt intuíciód már meg is súgta neked. Lehet, hogy születési képleteitek ugyanazokat az asztrológiai állásokat mutatják, de tudnod kell, hogy minden ember Isten egy különböző darabkája, sokdimenziós és így nem is egyes számú. Minden ember Isten  más és más darabkája, mely a földi leckék útját járja a függetlenség felé. Helyzetedben az az elgondolkodtató, vajon mi az, ami valóban közös bennetek. Mind a hárman ugyanabban az isteni szálban osztoztok, mely ténylegesen "egy léleknek" tűnhet (négy dimenzióban). Ez a szál karmikus köteléketek és ez az, amiért így születtetek. Ez potenciáljaitokkal, előző életeitek energiáival és leckéitek jelen megnyilvánulásaival kapcsolatos. De nem "ugyanaz a lélek" vagytok.

Ezt megint egy tányér levessel érzékeltetjük: külsőre egyedi (egyes számú) dolognak tűnik, de a leves egy folyadék. Nem tehetsz hát fel olyan kérdést, hogy hány leves van a tányérban. Ez minden tányérnál más, bár a tányér maga egyedi (egyes számú). A leves benne: maga az isteni tartalom. Ne engedd, hogy bármikor is megtévesszen az, amiben van. Könnyen lehet, hogy a tányérok színben és méretben is egyformák, de mindegyikben más-más leves van, más-más ízzel. Mind egy csomó összetevőből áll össze pont olyanná, amilyen. Lehet tápláló, lehet mérgező. A tányér leves rezgése a benne lévő levestől függ.

Ünnepelj velem! Nem csodálatos a helyzet, melyben vagy? Testvéreiddel való kapcsolatod egészen különleges. Csakis ikrek rendelkeznek ilyennel. Amíg éltek, mindvégig "kapcsolódtok" egymáshoz. Figyeljétek meg, mi történik, amikor végül egyikőtök eltávozik. Ezt követően is kapcsolatban maradtok! A sokdimenziós dolgok ugyanis ilyenek.


Kérdés:

Kedves Kryon!

Kérdésem az EMF Balancing Technique (EMF Kiegyenlítő technika) és a The Reconnection (Új Kapcsolatteremtés) energiával kapcsolatos. Egy és ugyanazon dologról van szó?

Válasz:

Nem. Bár mindkét módszer az Emberi Lény erejét, energetikai szabályzó rendszerét érinti, a vele való kapcsolatfelvétel módját és továbbfejlesztését illetően alapvetően eltérnek egymástól.

Mindkét módszer új a bolygón, az utóbbi tíz évben jelentek meg. A kapcsolatfelvétel során mindkettőnél azt kérik a pácienstől, hogy "érezze" önmagában az energiát. Isteni ihletből született technikák, kidolgozóik olyan Emberi Lények, akik pontosan erre a feladatra születtek. A két módszer támogatja egymást - amennyiben együttesen kívánod őket alkalmazni.

Ahány Ember, annyiféle. Agyatok működése is különbözőnek lett megalkotva. Például: ami az egyik embernek hatalmas izgalmat jelent, az egy másik számára maga az unalom. Ezt ti is tudjátok, mert ilyet nap mint nap tapasztalhattok. Ezért van az is, hogy annyiféle vallás található bolygótokon. Gondolkodtál már el ezen? Hiszen ha Isten csak egy van és ti mind Isten részei vagytok, akkor hogyan születhetett ilyen sok különböző elképzelés róla?

Ezért aztán egy és ugyanazon dolognak továbbra is számtalan elérési útját látjátok majd. Sokan az egyiken indulnak majd el, míg mások egy másikon. Lesznek olyanok is, akik mindet be akarják járni! Mérlegeld, melyik módszer jelent a te számodra többet és az Emberi Elektromágneses Erőtér Kiegyenlítő Technikája, tanulmányozd azt. Nem ellentétesek tanításaik... arról szólnak, hogy minden Emberi Lény isteni belső erővel rendelkezik és hogy a ma új energiájában képes oly módon teremteni, ahogy a régi energiában még nem. Mindkettőnek egyik legfontosabb alaptétele, hogy ti vagytok a bolygó mesterei.


Kérdés:

Kedves Kryon!

Nemrég született egy kisunokám, aki a következő hetekben kapja meg első védőoltását. Mi történik a csecsemőkkel, amikora kötelező védőoltás során olyan mérgező anyagokat juttatnak be a szervezetükbe, amelyek a DNS-en keresztül az endokrin rendszerre hatnak? Te mit gondolsz erről a témáról?

Válasz:

Először is tudd, hogy a védőoltásokkal kapcsolatos tudást Isten adta az emberiségnek, mert kiérdemeltétek. Kipróbált és bizonyítást nyert homeopatikus módszeren alapul, melyet évek óta használtok. Valószínűleg te is kaptál kiskorodban védőoltásokat és ezek hatásosak is voltak. Három válaszunk van:

Isten nem légüres térben van. Még az az ember is képes a későbbiekben módosítani és újraírni DNS-ét, aki védőoltásokat kapott. Itt nincs időkorlát és nincs szabály, mely azt mondaná: "Ha már kaptál oltást, akkor örökre tönkretettek."

Ha olyan életkorban kaptok oltást, amikor már tudatossággal rendelkeztek, a következőt mondhatjátok, miközben az oltást kapjátok: "Semmi káros dolog ne kerüljön szervezetembe." ezel egy tudatos utasítást adtok sejtrendszereteknek (ez így működik a kineziológiában és a homeopátiában is) és sejtjeitek csak azt használják fel, amire szükségük van, minden más távozik.

Végül pedig a csecsemőkről: az utóbbi időben erősödött a nyomás a tudomány részéről, hogy egyszerre több betegség ellen is adjanak védőoltást. Tanácsos olyan orvosokat keresnetek, akik csak az utóbbi 40 évben ismert alapbetegségek ellen akarják beoltani gyermekeiteket. Hagyjátok ki az újabb betegségek ellen való védőoltásokat, így marad hét - vagy nyolcféle - azok, amelyeket már évek óta alkalmaztok. Tudományotok eddig még nem számolt az oltóanyagok kombinálásának következményeivel. Ilyen esetekben fellép egy probléma, mely egy idő múlva általatok is felismerhető lesz. Maradjatok meg az alapvető védőoltásoknál.


Kérdés:

Kedves Kryon!

Úgy tűnik, hogy Jeruzsálem földjén időtlen idők óta vér folyik. Az egyik közvetítés során megerősítetted, hogy az Új Jeruzsálem földje fizikailag is azonos a mostani Jeruzsálemmel. Ha pedig ez a helyzet, akkor kíváncsi lennék, miért van az, hogy évezredeken át oly sok vér áztatta e földet? Miért követel Jeruzsálem örökös véráldozatot - néha olyanoktól is, akik csak át szeretnének haladni rajta? Ez rendkívül különösnek tűnik nekem. Olyan, mintha-e föld puszta léte emberi vér után kiáltana. Miért?

Válasz:

Igazán mély, alapvető kérdést tettél fel. Hiszen annyira mást várnánk, ugye? Ez egészen más, mint ahogy egy isteni energiával telített helyen várnánk, igaz? Már önmagában ez is jelzi, hogy itt valami egész más dologról van szó. Hogy mi az oka? Jeruzsálem a bolygó (az iszlámot is beleértve) legnagyobb vallásainak szíve. Ez az "egy Isten" jelenésének helye.

E helyet sokak vére áztatta, köztük azé, kit Krisztusnak neveztek. Ez része egy portálnak, dimenziókapunak, amely olyan erőteljes, hogy képes az emberi szenvedélyt felszítani és így a halálhoz vezet (az emberiség dönthet arról, hogy mit kezd ezzel a szenvedéllyel... szabadon dönthet).

Az Új Jeruzsálem olyannyira szöges ellentétben áll majd a régivel, hogy történészeitek azt fogják kérdezni: "Hogyan válhatott a Földi béke poklává ez a térség, melynek történelme mindig is az erőszakról szólt?" Jeruzsálemben ennek lehetősége rejlik. Olyan, mint "egy dimenziókapu a Föld fejlődéséhez". Bár eddig halálról és még több halálról szólt, most lehetőségében áll a "béke és még több béke" modelljévé válnia. Ez valóban bekövetkezhet? Igen. Időre ugyan szükség van hozzá, de a 2008-ig a Földre küldött energia megteszi hatását. Figyeld, hogyan változnak a játékosok. Figyeld, mit tesznek a gyermekek.


Kérdés:

Kedves Kryon!

Norvégiából írok. Kérdésem: mi a véleményed a szervátültetésekről? Mi történik ilyenkor a csakrákkal? Sokféle közvetítést hallgattam már (némelyik értékes volt, némelyik nem), de egy kivételével senki sem mutatott rá, milyen nagy zűrzavar támadhat abból, ha az emberek továbbra is "Istent játszanak ". Mi történik a függöny túloldalán, amikor az elhalálozott ember egyik szerve itt marad? Hazámban folyamatos kampány zajlik, elvárják tőlünk, hogy rendelkezzünk szerveink felhasználhatóságáról arra az esetre, ha balesetben halnánk meg.

Válasz:

Drága Barátom! Lépj ki e témakör drámájából! Isten eme dolgokat illetően sem légüres térben van. Elgondolkodtál-e már ebben az új energiában azon, hogy vajon nem maga Isten teremtette-e meg ezt a lehetőséget a célból, hogy egyik Ember segíthesse a másikat? Számodra talán kézenfekvőnek tűnhet a gondolat, hogy a szervátültetések valamiképp érintik csakráitokat, karmátokat, stb. íme az igazság: Isten-adta új technikai megoldásaitokkal engedélyt kaptatok emberi életek ily módon való megmentéséhez. Arra is engedélyt kaptatok, hogy saját szándékotokat használjátok a szerv összeférhetetlenség kiküszöbölésére, sőt még sejtjeitek újrarendezésére is! Szent utazásotok során ez egyáltalán nem tabu, sőt, életetek különleges ajándéka! Az új energia tudományából született és tiszteletet érdemel.

Isten pontosan tudja, mi történik és az új sejtkommunikáció révén testetek is. Ne tereld ezt a témát olyan irányba, amilyenbe nem kell, azt gondolván, hogy Isten nemtetszését válthatja ki, vagy hogy testetek nem tudja, mi történik vele. Mekkora ajándék ez a bolygó számára! Hány Ember mondhatja el, hogy testének valamely szerve még halála után is életet ad? Ez a tudás azért adatott meg nektek, hogy történelmetek jelen szakaszára kidolgozhassátok az élet megmentésének eme módszerét. Ajándék ez, mellyel élnetek a spirituális tisztesség és a szeretet diktálta módon kell.

Tegyük fel, hogy valakinek új vesére van szüksége, különben meghal. A vese donor beszél a veséhez és áldását adja a szinkronicitásra, melynek révén az meghosszabbíthatja valaki életét. így az illetőnek továbbra is megadatik, hogy hatni tudjon a körülötte élőkre és segíthessen a bolygónak. Az átültetett szerv ezért nem természeti balszerencse, nem torzszülemény és nem is egy gonosz tudomány szörnyű félreértése. A vese sejtjei maguk is tudatában vannak az érintettek közötti szerződésnek. Gondoltál már erre? Ez mindkét ember életében ott volt végig, mint egy lehetőség - összhangban az új tudománnyal és az új energiákkal. A vese áldott és megszentelt, mert életet ad és lehetővé teszi a két ember közötti szerződés teljesülését. Ami az elvárásokat illeti: minden Ember szabad döntési joggal bír minden dolog felett. A szervek odaadományozásáról való döntés szent esemény, melyet épp szándékotok aranyoz be - nem pedig mások elvárásainak teljesítése.


Kérdés:

Kedves Kryon!

Mi van azokkal, akik szervátültetésen mentek keresztül és akiknek életük végéig gyógyszert kell szedniük, hogy a beültetett szerv ki ne lökődjön? Azt olvastam, hogy a felemelkedett állapot eléréséhez szükséges, hogy sejtjeinket ne mérgezzük gyógyszerekkel. Ezek szerint, akibe idegen szervet ültettek, az nem érheti el ezt az állapotot? Vagy bízhat-e abban, hogy szervezete nem löki majd ki az idegen testet, ha abbahagyja a gyógyszerek szedését? Nagyon örülnék, ha megválaszolnád nekem ezeket a kérdéseket.

Válasz:

Jöjjön most az egyenes beszéd, szóljunk most közvetlenül azokhoz, akik szervátültetésen mentek keresztül (beleértve a szívátültetetteket is) és azóta is gyógyszereken élnek. A szervek összeférhetetlensége sejtműködésetek kémiáját érinti. Ennek semmi köze spiritualitásotokhoz. Az életben maradásodat segítő gyógyszerek áldottak és Istentől eredőek, nem mérgek szervezeted számára. Tiszteld és ünnepeld őket is úgy, mint magát a tudományt, mely életben maradásodat segíti és amely isteni inspirációból ered.

A felemelkedett állapot e bolygón élő minden Ember számára megadatik, aki kifejezi erre vonatkozó szándékát és aki elindul felé az úton. Isten nem egy függöny mögé bújva áll valahol! Spirituális családod pontosan tudja, mi zajlik testedben és nem fog megbüntetni azért, mert életben tartod magad! Épp ideje, hogy spirituális józanságodat ezekben a kérdésekben is használd. Érezd, hogy Isten ott áll melletted, mindent tud rólad és ünnepli életed. Miközben a tetszésed szerinti spirituális döntést meghozod, tudd, hogy minden tökéletes, ha szándékaid tiszták.


Kérdés:

Kedves Kryon!

Kérlek, világosíts föl a két nagy tanítóval, Buddhával és Jézussal kapcsolatban! Ha szó szerint vesszük a két mester életét és tanításait, akkor kiderül, hogy nem ugyanazt az igazságot hirdették. De ha egy Isten van, akkor igazságnak is egynek kellene lennie. Mi a helyzet ezzel a két, egymásnak ellentmondó tanítással? Egyikük azt hirdette, hogy a halhatatlanság vagy a nirvána felé a vágyak elhagyása vezet, a másik pedig azt, hogy a kereszt általi megváltás elfogadásával békében élhetünk Istennel és örökkévalóságunk biztosított.

Válasz:

Kérdésed megfogalmazása a mesterek tanításainak mai értelmezését tükrözi. Ha értenéd, miről is szóltak valójában tanításaik, akkor ezt a kérdést fel se tetted volna. A "történelmetek" e két nagy vallás vezetőinek manipulációit tükrözi. A kereszten való megváltás elfogadásának semmi köze sincs azokhoz a tanításokhoz, melyeket a Szeretet Mestere, Krisztus hirdetett. Ezt az egészet csak később, egy helytelen feltevésre alapozva alakították ki, mert jól szolgálta azok céljait, akik a vallást kívánták eszközül használni a néptömegek ellenőrzésére (a történelem bizonyítja, hogy így volt). Ám nem tárultak föl teljességükben Buddha (Sziddharta) igaz tanításai sem. Mindkét mester tanításait már a korai időkben elzárták a tömegek elől és a felettük ellenőrzést gyakorlók, saját céljaikat szolgálandó, átalakították őket.

Lehet, hogy ez az információ elszomorított téged, de azt is tudnod, kell, hogy bármikor módodban áll "bekopogtatni" mindkét nagy mesterhez. És amikor ezt megteszed, rájössz, hogy igazságuk ugyanaz. A végső megszabadulás lehetősége ott van bennetek. Az Istennel való örök békességben élhettek, hiszen Isten részei vagytok. Krisztus azt mondta nektek, hogy ti is olyanok lehettek, akárcsak ő, az Isten Fia. Mennyiben támasztják ezeket alá a tényleges vallási doktrínává vált tanítások? Tudtátok-e, hogy Krisztus előző megtestesüléseitekről tanított? Hol találtok erre vonatkozóan bármit is a Szentírásban? És vajon miért hiányzik belőle?

Nem minden az, aminek látszik és most "túl kell látnotok" azon, mi az, amit adtak és mi az, amit elvettek tőletek. Túl kell látnotok azon, hol hamisították és nyirbálták meg e két mester tanításait. Ahelyett, hogy ezt kutatnátok, eljött az idő a belső igazságok feltárására. Amikor ezt teszitek, akkor békében szentesítitek az összes nagy mester tanításait, akik az egymást követő korokban az egységet és az Ember nagyszerűségét hirdették.

Ne hagyd, hogy hited meggyengüljön, mert ezen dolgok közül továbbra is Isten szeretete a legfőbb. Ha keresed, akkor meg is találod a tanítások valódi üzenetét és akkor még inkább szeretni fogod a két mestert is.


Kérdés:

Kedves Kryon!

Spirituális tanulmányaim mostani szakaszán nagy szeretettel érkeztek el hozzám a Kryon könyvek. Egyszerűen képtelen voltam letenni őket. Olvasásukkor túláradó szeretetérzés tölt el. Van egy kérdésem. A hatodik könyvben beszélsz gyermekeink elengedéséről. Két fiú (19 és 17 évesek) édesanyjaként örökösen aggódom értük: lesz-e állásuk, boldogok lesznek-e, stb. Elmagyaráznád nekem, mit is értesz gyermekeink "elengedése" alatt?

Sok szeretettel - egy családtag.

Válasz:

A figyelmeztetés arra vonatkozik, hogy önmagatokkal törődjetek. Minden gondos szülő, amíg csak él, szeretni fogja gyermekét és figyelemmel követi sorsát. De sokan saját életüket is aszerint élik, hogy mi történik gyermekükkel. Ezért arra kérlek benneteket, hogy találjátok meg belső egyensúlyotokat. Legyetek szeretetteljesek és segítőkészek, de ne engedjétek, hogy gyermekeitek életének történései teljesen lekössék figyelmeteket. Mert ha így van, akkor átvállaljátok a felelősséget az ő szabad döntéseik felett. Közben nem törődtök magatokkal és saját spirituális fejlődésetekkel, s lemondotok saját erőtökről.

A legjobb dolog, amit felnőtt gyermekeidért tehetsz az nem más, mint hogy egész életükben szereted őket és küldöd nekik a fényt. Légy ott, ha szükségük van rád, de ne akard helyettük élni az életet.


Kérdés:

Szia Kryon!

Pablo vagyok Ausztráliából. Barátnőmmel Rachellel úgy hisszük, hogy a mi dolgunk megmenteni a világot. Érezzük, hogy fontos szerep vár ránk, de az ehhez elvezető konkrét lépéseket valahogy nem találjuk... az információ átadás, a tiltakozás, az igazságtalansággal szembeni harc vagy mi más vezethetne el hozzá? Vagy csak várnunk kell még? Úgy érzem, hogy a várakozás és énünk stabilizálása az út, de néha úgy érzem, valami mást, ennél többet is kellene tennünk. Van bármi tanácsod?

Válasz:

Drága barátom!

Teljesen igazad van. Két lépés vezet el ahhoz, amit magatok elé tűztetek, ugyanakkor ez erős frusztráció érzetet is kelt. Magaddal törődj! Ezt már régóta tanítjuk. "Miért - kérdeznek vissza néhányan -, az mennyiben segít?" Erre válaszunk a következő: Ha győzni szeretnél egy autóversenyen, akkor vajon fordítanál-e időt az autó felkészítésére is, vagy csak egyszerűen beugranál a volán mögé és már adnád is a gázt? A válasz, természetesen az, hogy az autó felkészítése jóval több időt vesz igénybe, mint maga a futam. A bölcs Ember pontosan tudja ezt. Minél inkább felkészültél feladatodra, amiért a Földre születtél, annál nagyobb hatása lesz ténykedésednek. Ezért hát, készítsd fel magad! Emeld rezgésszintedet, válj bölcsebbé és fordíts időt lelki-szellemi éned nemesítésére.

Amikor elkészültél, növeld fényed erejét és kezd meg a munkát. Ez pedig a tudat koncentrálásában és a sötét helyek fénnyel való feltöltésében áll. Ne elméleteidet vagy gondolataidat küld... csak a fényt. Dolgod a sötét helyek fénnyel való feltöltése, hogy így az ott élők képesek legyenek, szabad döntésük alapján, felfedezni mindezidáig ismeretlen elméleteket, melyek között ott rejtőzhet néhány olyan is, mely a Föld legnagyobb problémáira megoldást hozhat. Ez nem olyan fény, amely igét akar hirdetni; ez a fény a bölcsesség szerető fénye. Ez a fény tiszteletben tartja az emberiség jogát a szabad döntésre és mégis, egy olyan kiegyensúlyozott állapotot teremt, melyben jól láthatóvá és értékelhetővé válik minden lehetőség. A politikában ez olyan megoldási javaslatokban ölthet testet, melyeket korábban nem vettek észre. A járványok sújtotta vidékeken békét és reményt teremt. A tudományban olyan ötleteket és találmányokat, melyek mindaddig rejtve voltak a tudósok elől. Ahol harc dúlt, ott megszületik a
béke; ahol gyűlölet uralkodott, ott a megértés lesz az úr.

És hogy hol van ebben a frusztráció? Bár küldöd a fényt, sokáig nem érzékeled majd semmi hatását. Nincs azonnali válaszreakció, mint ahogy azt mindennapi valóságodban megszoktad. Mivel minden Emberi Lény vágya, hogy tevékenységének eredményét lássa, elkeseredsz majd, hogy ez nem lesz azonnal látható. Elkeseredésed olyan mértéket ölthet, hogy alapjaiban megkérdőjelezed, egyáltalán történt-e valami?

A legnagyobb dolog, amit a bolygóért tehetsz, nem más, mint hogy a jövőbe vetett remény energiáját megőrzöd és a sötét helyekre isteni fényt küldesz.


Kérdés:

Kedves Kryon!

Tudsz valamit a NESARA-ról?* Ez egy valóságos törvény, vagy inkább csak egy a tudatosságunk emelését segítő metafora?

Kedves Kryon!

Az utóbbi időben sokat olvastam a NESARA-ról és remélem, hogy tőled újabb információkat kaphatok.
Kik a "szárnykészítők "? Milyen szerepet játszanak felemelkedésünkben? Ők is együttműködnek a te csoportoddal?

* "National Economic Security And Reformation Act" rövidítése -1993-2000 az USA kormányzati, banki, gazdasági és törvénykezési reformja a korrupció felszámolása érdekében

Válasz:

Olyan idők járnak most a Földön, amikor új rendszerek, törvények és szervezetek jelennek meg, azzal a céllal, hogy a formálódó új tudatosságot tükrözzék. Nektek magatoknak kell eldöntenetek, hogy rátok nézve jók vagy sem. Ehhez adok most néhány támpontot:
  • Mi a rendszer legfőbb indíttatása és célja?
  • Egy egyén vagy egy csoport érdekeit szolgálja-e?
  • Politikai jellegű-e, ill. teret ad-e bármiféle előítéletnek? Ha igen, akkor keveredik benne a régi az újjal és így nem megfelelő.
  • Elvárja-e tőled, hogy tagja legyél? Ez a módszer a régi energiára jellemző. Isten családjában olyan "beépített" és örökös tag vagy, kinek tagsága lelki-szellemi alapon működik.
  • Áll-e mögötte pénzügyi vagy marketing szervezet? Vizsgáld meg ezt is. Kétségtelen, hogy a fényküldötteknek is meg kell keresniük a megélhetésükhöz szükséges pénzt.
  • De vajon ennél többről van-e itt szó, igényel-e részetekről nagyobb pénzügyi befektetést vagy hozzájárulást? Maradjatok távol olyan szervezetektől, melyek azt kérik, hogy egy másik Emberi Lény követőivé váljatok, legyen az bárki az élők vagy a holtak közül.
  • Tedd fel magadnak a kérdést, hogy valóban szükséged van-e egy szervezetre ahhoz, hogy fényküldöttként végezhesd, amit vállaltál?

Kérdés:

Kedves Kryon!

Kérdésem a következő: Az, hogy képesek vagyunk a magasabb régiók fénylényeinek üzeneteit "közvetíteni", jelenti-e azt is, hogy akár Isten, a Teremtő üzeneteit is "közvetíthetnénk"? Ha mind "Isten" vagyunk, ahogy mondod, akkor akit közvetítünk, az tulajdonképpen nem más, mint önmagunk, a mi belső, arany angyalunk? Ebben az esetben tényleg önmagunkkal beszélgetnénk! De miként lehetnek az ilyenkor "kapott" válaszok elfogulatlanok? Van ennek az egésznek értelme így?

Válasz:

Mindezek értelmét akkor ismered fel, amikor rájössz, mi is az amit ilyenkor elérni szándékoztok. De először jöjjön a válasz: Igen, a bolygótokon elképzelhető legjobb közvetítés az, amikor a hozzátok legközelebb álló Isteni Forrástól, azaz felettes énetektől kaptok isteni üzenetet. Sokan vannak, akik az innen érkező üzenetekben igen mély információkat találnak. Végül is, ahogy te is említed, ez az Isten.

Az elfogulatlanság valóban nagy kihívás. A mi tanításaink is erről szóltak végig. Az új energiában kapott új szerszámos készlet az, melynek segítségével át tudjátok hidalni a dualitás énetek és isteni énetek között feszülő szakadékot. Ez a híd lehetővé teszi számotokra, hogy dualitás énetekből kilépve elérhessétek az isteni bölcsességet és ez mind bennetek megy végbe. Ez képezi a "semleges gondolatminta" alapját, amiről először évekkel ezelőtt beszéltünk nektek...  a gondolatminta elültetését, hogy dualitás énetek előítéleteit törölni kívánjátok!

Így hát meghívásotok valóban a bennetek lévő isteni rész megtalálására és e részetek üzeneteinek közvetítésére szól. Számotokra úgy tűnhet, hogy egy csodálatos (rajtatok kívül álló) angyalra találtatok és akinek ezért még külön nevet is adtok. Ez a képzetetek támadhat, mikor kiléptek abból a dimenzióból, melynek ismérveit előítéleteitek és lineáris gondolkodásotok alkotják. De az angyal valójában ti magatok vagytok és így adtok választ önmagatoknak.

Áldott az Ember, ki az önmagának való közvetítésből meríti bölcsességét!


Kérdés:

Kedves Kryon!

Brazíliából írok. A semleges gondolatmintával kapcsolatosan van kérdésem. Ha olyan karmával érkezünk, melyet meg kell élnünk ahhoz, hogy ledolgozzuk, mi történik akkor, amikor semlegesítjük? (Ha jól értem, nem megváltoztatjuk, csak semlegesítjük.) Es mi történik akkor, mikor eltávozunk a Földről? Le keli még utána dolgoznunk?

A másik kérdésem az, hogy ha karmánkat semlegesítjük, mi történik azokkal az emberekkel, akiknek velünk kapcsolatos karmájukon kell dolgozniuk? Például: van egy fiam és egy lányom, akiknek meg kell élniük és le kell dolgozniuk velem kapcsolatos karmájukat. Mielőtt megszülettek volna, hogy ezen a karmán átdolgozhassák magukat, egész biztos megállapodtunk, vagy szerződést kötöttünk. Mi történik az ő karmájukkal, ha én semlegesítem az enyémet?

Válasz:

Drága barátom!

Megint intellektuális elemzés tárgyává tettél valami nagyon is egyszerű és alapvető dolgot. Amikor valaki azt mondja neked: "szeretlek", akkor is elemezni kezdesz? Jól figyelj: a semleges gondolatminta "engedély a múlt semlegesítésére". Olyan eszköz, melyet azért adományozott nektek a Szellem, hogy ha kívánjátok, élhessetek vele. Ez teljes mértékben, legapróbb elemeiben megváltoztatja interdimenzionális DNS-eteket, melynek felépítését egy a régi energiára jellemző feladat, a karma megoldásának (a karmátok kidolgozásának), szándéka határozta meg. Amikor a semleges gondolatmintáért folyamodtok, egy mély és mindegyikőtök esetében más módon lezajló folyamat veszi kezdetét. Vannak, akik érzik, hogy valami történik velük és vannak, akik nem. Karmátok abban a pillanatban törlődik, amikor kifejezitek szándékotokat a változásra. De azok is változnak, akiknek veled volt karmájuk. Ez a te szempontodból talán nem tűnik "helyesnek" - pedig már egy évtizede tanítjuk nektek, hogy egy "csoport" vagytok. Semmi, amit önmagatokért tesztek, nem független a többiektől. Minden, amit önmagatokért tesztek, megváltoztatja magatok körül az energiát. Azt a példát hoztuk nektek, hogy ha rendszeresen egy bizonyos teniszpartnerrel teniszeztek és egy naptól kezdve partneretek többé nem jelenik meg a megbeszélt időben a pályán, akkor egy bizonyos számú eset után ti sem fogtok többé megjelenni a pálya mellett.

A Karma összetett dolog, de valóban így működik. Ha saját karmádat törlöd, akkor azoké se marad érintetlen, akiknek a karmája veled kapcsolatos volt. Mindez egy grandiózus rendszer része, mely szerint azzal, ha magadnak segítesz, segítesz a bolygónak is. Amikor pedig eltávozol, majd ismét visszatérsz, a karma nem jelenik meg újra. Nincs olyan szabály, mely kimondaná, hogy újra meg kell élned a dolgokat. Ahogy megváltoztatod DNS-edet, a változtatás ismérvei részét képezik lelkednek és az Akasha lemezeknek is.

Jusson eszetekbe: nincs eleve elrendelés, csak késztetések, hajlamok vannak. Amikor földi tapasztalásaitokat megkezditek, mindössze bizonyos potenciálokkal rendelkeztek. Ezek olyan hajlamaitok, melyeket előző életeitek cselekedetei, s az ott tanultak generáltak. Arra várnak, szinte könyörögnek, hogy változtassátok meg őket! Kezdjetek hozzászokni a gondolathoz, hogy dinamikusan programozott angyalok vagytok, akik abban a - mostani helyzetükben ugyan helyesnek tűnő, mégis alapvetően hamis - hitben élnek, hogy életüket nem ők irányítják. Elsajátítandó leckéitek annak felismerésében állnak, hogy bármikor, amikor csak akarjátok, megváltoztathatjátok életeteket. A semleges gondolatminta egyike a legelső eszközöknek (a sok közül), melyekről elmondtuk nektek, hogy DNS-etek spirituális részeire közvetlen befolyással vannak.

Amikor ezt első ízben kifejtettük nektek, metafizikai tanítóitok közül sokan támadták, egyesek kifejezetten a gonosz művének titulálták. Elfogultan védelmezték álláspontjukat, mely szerint "a karmát le kell dolgozni". De nem így van. A karma csak a kezdő energiát szolgáltatja és nem többet. Szerintetek mi célt szolgálna az, ha Isten elvárná tőletek: vállaljátok a földi megtestesülést úgy, hogy közben nem rendelkeztek a szabad döntés jogával? Hiszen így csak saját múltatok rabszolgájaként élhetnétek. Gondolkozzatok el ezen!

Ti vagytok felelősek mindenért: egészségetekért, szerelmi kapcsolataitokért, lelki békétekért, azért, hogy milyen hosszú lesz életetek és igen... még múltatok energiájáért is. Ha nem hisztek ebben, akkor soha nem hidaljátok át azt a távolságot, mely mostani helyzetetek (négydimenziós valóságotok) és a rendelkezésetekre bocsátott interdimenzionális energia között feszül. Életetek irányítására felhatalmazott, erőteljes Emberi Lények vagytok, Isten részei, az univerzum nagy tervének részesei.


Kérdés:

Kedves Kryon!

2002-ben egy belső sugallat hatására Thaiföldre költöztem azzal a szándékkal, hogy létesítsek ott egy kommunát (fény kommunát). De 2002 augusztusában egy változás (az energiában) azt eredményezte, hogy a kommuna nem jött létre. Most nincs se állásom, se partnerem, se barátaim, se örömöm, se egy otthon, amit magaménak mondhatnék és pénzem is alig. Önbizalmam a mélypontra süllyedt, úgy tűnik, a teremtést szolgáló eszközeim nem igazán működnek.

Válasz:

Az új energiában az összes ilyen típusú kommuna-teremtési kísérlet kudarcra van ítélve. Próbálkozásodért tisztelet illet, szándékaidat tisztának látjuk, de most már talán te is kezded sejteni, mi volt a baj.

Ha a hozzád hasonló gondolkodásúak kommunáját kívánod kialakítani, akkor azzal elszigeteled a fényt a Föld többi részétől. A fényre ott van szükség, ahol a sötétség van, nem zárhatod dobozba, hogy aztán még több fényt odavonzva éljen a többi fénnyel.

Teremts ehelyett inkább önmagádban egy hatalmas, fényes kommunát, melynek ereje több fényküldött erejével felér. így végül mégis kialakul a hasonló gondolkodásúakkal közös "kommunád" is, ahogy a bolygót segítő egyéni munkátok során összekapcsolódtok. Találkozzatok, tervezzetek együtt, majd váljatok el és éljetek külön, ahogy a szinkronicitás diktálja.

Nagyon szeretünk és nincs semmi baj azzal, amit csináltál. Most azonban elérkezett az idő arra, hogy igyekezetedet befelé fordítsd. Ha így teszel, sok olyan dolog kezd megvalósulni körülötted, amire régóta vágytál.


Kérdés:

Kedves Kryon!

Mindig is képes voltam megérezni mások érzéseit és érzelmileg ráhangolódni másokra. Tavaly érzékelni kezdtem a különböző energiákat és entitásokat is, de aztán lassan az összes képességem elveszett. Tudom, hogy emberként rengeteget változtam - spirituálisán, érzelmileg és mentálisan is. Segítenél nekem kideríteni, hogy miért tűntek el a képességeim?

Válasz:

Igen! Te épp most tapasztalod meg azt, amin már sok fényküldött átment. "Képességeiteket" metaforikusán egy régi rádióadóval hoztam párhuzamba. Amikor felújították, megváltoztatta a sugárzás frekvenciáját, új és magasabb frekvenciára állt át. Azok, akik ezután a régi állomás frekvenciájára "hangoltak", nem találták meg az adást. Azok viszont, akik az új állomást és az új frekvenciát keresték, megújult és erőteljesebb műsort tudtak fogni!

Kezd hát keresni az új rádióadást. Hogyan? Kezd azzal, hogy új spirituális utak felé nyitsz. Változtasd meg meditációs technikádat! Dobd el eddigi szokásaidat! Kérd a Szellemet, hogy vezessen az új energia felé. Nem kell sötétben tapogatóznod. Ahogy elindulsz, a segítség rögtön meg is érkezik. Mindig jön válasz azok számára, akik felteszik a kérdést: "Istenem! Mondd, mi az, amit tudnom kellene?"

Számíts nem várt módon érkező válaszokra. Dobd félre összes elvárásodat, mindent, mely gondolatod szerint Isten válasza lehetne, mindent, amiről úgy tartod, hogy a saját realitásod szerinti helyes válasz lenne. Hagyd, hogy az energia soha nem várt, különleges módokon is elérhessen hozzád!


Kérdés:

Mi van azzal az emberrel, aki már öreg, de mégis változni szeretne? Ilyenkor az öregember továbbra is ott él benne? Vagy egyszerűen egy új síkra kerül? Bár nagyon sok hibát elkövettem életem során, de számtalan jó dolgot is sikerült megvalósítanom. Szeretném megtartani mindazt a jót, amit tettem vagy elértem, ugyanakkor lemosni magamról helytelen régi tetteim emlékét. Szeretném érezni, hogy szükség van rám és értékes vagyok. Ha megváltozom, akkor mi történik a jó részeimmel, melyeket szeretnék  megtartani?

Kedves Kryon! Mi lehet a magyarázata annak, hogy többszörös erőfeszítéseim után is, hogy végre munkát találjak, még mindig munka nélkül vagyok? Teljes szívemből arra vágyom, hogy hasznomat vegyék e világban és gyermekeim miatt is szeretném életemet megváltoztatni, néha mégis teljesen elbizonytalanodom önmagammal kapcsolatban. Egyáltalán, van nekem helyem ebben a világban?

Kedves Kryon! Az életem utóbbi éveiben történt események miatt sok problémám van az önbecsülésemmel, s ezek oly mértékben elárasztják jelenemet, hogy sokszor szinte úgy érzem, egy tornádó kellős közepében vagyok, ahonnan nem látom, mit csinálok, merre tartok. Teljesen összezavarodtam, érzem, így képtelen vagyok a továbblépésre. Egyszer azt mondtad, hogy azok közül, akik a felemelkedés felé kívánnak haladni, nem mindenki jár sikerrel és tényleg, sokszor érzem én is úgy, hogy végül elbukom.

Válasz:

Sokan - azt is mondhatnám, hogy szinte mindannyian - egy alapvető terhet cipeltek magatokkal. Olyan energiában születtetek e bolygóra, mely az önértékelés kérdését tekintve nem volt kiegyensúlyozott. Adjátok ehhez hozzá vallási vezetőitek állításait, miszerint értéktelenekként születtetek! Ez a probléma úgy tornyosul előttetek, akár egy hegy, amit meg kellene másznotok - sokatokat nagyon is erősen érint. Ezzel a témával már foglalkoztam, adtam gyakorlati tanácsokat, hogyan haladjatok előre "lépésről-lépésre", hogy végül kimásszatok az alacsony önértékelés mély gödréből. Mert itt az ideje és ezt ti is tudjátok. Kérlek, olvassátok el erre vonatkozó legfrissebb üzenetemet.

Kérdés:

A misztikus tanítások arra ösztönöznek, hogy mondjunk le az anyagi (és spirituális!) vágyakról, mert elménk a vágyak miatt nem képes megpihenni és így valódi énünk sem sugározhat át rajtunk. Te most azt tanítod, hogy társteremtéssel teremtsünk meg életünkben mindent, amit akarunk. Vajon nem fogja ez felszítani elménkben a vágyakat? Nem visz ez még messzebbre belső centrumunktól? Ha valaki mohó vágyból megteremt magának egy szép nagy autót, akkor vágya ugyan kielégül, mégis tovább nő. Hogyan szolgálja ez az ő spirituális fejlődését? És egyáltalán: mi az összefüggés az anyagi bőség és a boldogság között? Véleményem szerint boldogságunkat vagy boldogtalanságunkat az határozza meg, hogy milyen erősen függünk anyagi vágyainktól.

Válasz:

Ezek a te saját gondolataid voltak, melyek segítségével a társteremtést egy nagy autó és más anyagi javak megszerzéseként értelmezted. Kryon tanításai mindig is másról szóltak. A felemelkedett Emberek spirituális egyensúlyt teremtenek. Amit ők életükben folyamatosan újrateremtenek, az Isten szeretete. A társteremtés céljait sok alkalommal felsoroltuk és ebben soha nem szerepeltek anyagi javak. Ezek mind a békével, egészséggel, bölcsességgel, boldogsággal, hosszú élettel és olyan tárgyak megszerzésével kapcsolatosak, melyek az adott kultúrában való kényelmes élethez szükségesek. A társteremtés erejében azok részesülhetnek, akik a szellemi úton járva elég bölcsességgel rendelkeznek ahhoz, hogy tudják, mit kérnek. Ez nem az autók gyűjtésére szolgáló felhívás!

Ha azért kell dolgoznod, hogy gyermekeidnek enni adhass, akkor munkád megfelel a társteremtés által igényelt spirituális tisztességnek. Itt nem az anyagiak utáni vágyódásról van szó. Akkor sem a mohóság vezérel, ha a társteremtés révén a családoddal vagy a társaddal való kapcsolatodat szeretnéd békéssé és harmonikussá varázsolni. Ideje használni józan eszeteket. Isten nem kívánja tőletek, hogy szegényen vagy gondok között éljetek, mert ez nem illik Isten teremtményeinek nagyszerűségéhez és ahhoz a munkához sem, melynek elvégezését e bolygón vállaltad. Az, hogy valakinek nincs mit ennie, nincs hol laknia, vagy hogy a mindennapi túlélésére kell küzdenie, senkit nem visz sehová. Soha, egyik mester se kívánta ezt neked.

A bőséget, mint "ellátást" fogalmaztuk meg. Még arról is olvashattatok, hogyan volt ez a zsidók sivatagi vándorlása során. Napról-napra táplálta őket az Isten éveken keresztül. Ha figyelembe veszed, milyen hatalmas raktárból érkezett, amit kaptak, akkor a pusztában vándorló zsidókat minden elképzelhető mértéken felül gazdagnak tekintheted! Mint ahogy azok vagytok mindannyian, ahogy a "most-ban" látunk benneteket. Isten raktára, a családotok jelenti tehát bőségeteket. Soha nem ösztönöztük bennetek az anyagi tárgyak után vágyódást és azt, hogy ezeket a társteremtés révén próbáljátok megszerezni. Használd megkülönböztető képességedet és spirituális
bölcsességedet, mikor újra a Kryon üzenetek olvasásába kezdesz. Ez sokkal jobban szolgál majd téged... és a körülötted lévőket is.


Kérdés:

Kedves Kryon!

Kicsoda Lucifer és mi volt a Luciferi lázadás célja?

Válasz:

Tudjuk, hogy amit most mondunk, az sokakat elkeserít és még többeket feldühít: olyan, hogy gonosz, nem létezik, mint ahogy valójában Lucifer se létezett soha. Lucifer pusztán csak egy szereplő azokban a metaforikus történetekben, melyeket önmagatok jobb megértésére törekedve emberi dualitásotok mintájára alkottatok. A bolygó legsötétebb energiája az Emberi Lény szabad akaratából ered. Adám és Éva metaforikus történetéből is ugyanezt a következtetést szűrhetitek le. A szabad akarat abban állt, hogy az Ember még a világosság kertjében is választhatta a sötétséget. Ez is mutatja, mire képes "dualitásotok ".

Azok, akik ezt nem hiszik el, akik inkább hisznek a lelketeket megszerezni akaró sötét erőkben, ezt továbbra is megtehetik, mert saját akaratukból szabadon választhatnak. De tudniuk kell, azzal, hogy saját valóságukat a sötét lényektől való félelemre építik, elzárják magukat attól, hogy Isten szeretetében megláthassák saját tökéletességüket. A sötétség és a világosság kérdését már többször tárgyaltuk.


Kérdés:

Kedves Kryon!

Sok információt hallottunk már tőled a DNS-ről és a változásokról, melyeken átmegyünk. Milyen szerepet játszik a mitokondriális DNS* fejlődésünkben, múltunkban és jövőnkben? Mi a dolga? Miért van egyáltalán? Ezt a DNS-t egészen 250.000 éve, Kelet-Afrikában élt őseinkig vissza tudták vezetni. Ügy tűnik, hogy így mindannyian ténylegesen kapcsolatban állunk egy valaha élt Ádámmal és Évával. Ez emberi örökségünk jelölője?

Válasz:

A mitokondriális DNS-ben vannak a csillag magok.** És ne felejtsd el, ez csak Évától származik (a ti példátoknál maradva) és energiája női. Itt találjátok a Plejádiak ismérveit is. Ez igazi biológiai örökségetek. A világegyetemben nem ritka jelenség, hogy az egyik életforma segíti a másikat. A ti esetetekben erre azért volt szükség, hogy fejlődni tudjatok. Ha azt hiszitek, hogy ez valami ostoba vagy a tudományos fantasztikum tárgykörébe tartozó dolog, akkor kérdezzétek csak meg antropológusaitokat, miért van az, hogy az emberi fejlődés korai szakaszában többfajta ember is élt a bolygón. Mint minden más földi életformánál, itt is több fajta alakult ki. E sokirányú szétágazások eredményét láthatjátok most magatok körül... minden állatfajból több fajtát is. Az Ember esetében azonban, mégis csak egy fejlődött tovább. Milyen különös véletlen! (Kryon humor)

* (A magyar szerkesztő hozzáfűzése)
A mikokondriumok: a sejtlégzés központi szervei, a sejtekbe jutott tápanyagok oxidációja útján keletkező magas energiájú foszfátokat szolgáltatják a gazdasejt energiaigényes folyamataihoz. Néhány fehérje szintézisére önállóan is képes. Féligáteresztő hártyával burkolt, kerekded vagy pálcika alakú, rendezetlenül elhelyezkedő 1-2 (-25) u hosszú, 0,5-2 u széles képletek, melyek a sejt működésében igen fontos szerepet játszanak. A vírusok, baktériumok és kékmoszatok kivételével minden normális anyagcseréjű növényi és állati sejtben megtalálhatók. Növekedhetnek, osztódhatnak, alakjukat változtathatják (néha egészen bizarr alakot is felvehetnek). Burkoló hártyájuk (membránjuk) kettős rétegű, melyek között fehérje (enzim) található. Felépítésének köszönhetően igen nagy felületű. Igen sok mitokondrium található például az idegsejtek végződésein és az izommunkában résztvevő sejtekben, ahol nagy mennyiségű energia továbbítására van szükség. A mitokondrimon található DNS (genom) összetétele némileg eltér a sejtmagban található DNS-étől, ugyanis zárt gyűrűt alkot, de együttműködik a sejtmag genomjával, - kölcsönhatásban állnak egymással. (Mivel a folyamat részletezése egy egész fejezetet igényelne, itt most eltekintünk ettől. A biológia és a biokémia iránt érdeklődők számára ajánljuk az általunk is felhasznált szakirodalom tanulmányozását: Természet-tudományi.
(Kislexikon, Akadémiai Kiadó, 1989, II. Kötete; Dr. Orbál Ferenc: Az Emberi Test, Gondolat, Kiadó, Budapest, 1982, 241, 261, 269-270. o; Törő Imre: Az Élet Alapjai; Gondolat Kiadó, Budapest, 1989; II. felújított és bővített kiadás 13 0-131.0., I97.o., 462-463.o, 470-492.;7I7-720 alapján.)

** Kryon szerint más helyről származó lények által került sejtjeinkbe, hogy szellemi lényekké válhassunk. Ez a mag úgy néz ki mint egy emberi lény. Kryon IV. könyve, 133-134.oldal. Kryon V. könyve 42-44. oldal: A Csillagmagból származol c. fejezete


Kérdés:

Kedves Kryon!

A relativitás-elmélet három posztulátumon alapszik: (1) a fény sebességének állandósága (2) a relativitás elve és (3) az idő relativitása. Mit gondoljunk róluk, igazak?

Válasz:

(1) A fény sebessége az idő függvényében változik. A fény sebessége nem állandó a világegyetemre vonatkoztatva. (2) Valóban, minden relatív, így ez az állítás helytálló, de minden valóság szabályai egyediek. (3) Az idő attól a sebességtől függ, mellyel a fény az általa jelképezett valóságban halad. Ezért van, hogy a világegyetembe kitekintve módotok van a "lehetetlen fizika" tanulmányozására. Dicsőség illeti ezeket a posztulátumokat, mert általuk kezdődött annak megértése, hogy a világegyetemben egy tényező sem független a többitől. Ha egy dolog megváltozik, megváltozik az egész valóság, így van ez a Földön élő összes Emberrel is.

Kérdés:

Erőteljes spirituális energiák és információk állnak rendelkezésünkre. Hogyan lehet ezekre úgy felhívni az emberek figyelmét, hogy közben ne sértsük meg azokat, akik nem hisznek bennük? Tudom, hogy nem nyomulhatunk előre ott, ahol nem szívesen látnak, de akkor hogyan érhetjük el és taníthatjuk azokat, akik érdeklődnének a téma iránt?

Válasz:

Talán azt gondolod, hogy az információ valamiképp elzárt, de nem így van. Minden Ember megtalálhatja az igazságot, ha keresi. Ennek megvan a maga spirituális mechanizmusa, ami még a bolygó legeldugottabb falvaiban is működik. Isten egyik ígérete épp az volt, hogy aki az igazságot keresi, az mindig meg is találja. Ez könyvek, magnókazetták, előadások vagy az Internet nélkül is megtörténhet. Ne aggódj amiatt, hogy esetleg nem találnak rá a Kryon közvetítések anyagára. Saját közvetítéseik ugyanúgy megteszik. Amiatt se aggódj, hogy megsérthetsz valakit. Csak azt fogja megérinteni az információ, aki maga is keresi. A többiekhez csendjükben ér majd el az ajándék.

Kérdés:

Kedves Kryon!

Reiki mester vagyok Kérdésem a Reiki energiával és a régi energiákkal - mint pl. a kelta rúnák - kapcsolatos. Napjainkban ezek az energiák is változnak? Helyettesíti-e őket az EMF Kiegyenlítő Technikát? Amikor a Reikit, mint élő szent energiát (németül "Schöpfenkraft") használom, akkor ez nem ugyanaz, mint az EMF?

Válasz:

Több alkalommal is átadtuk a következő információt: a régi módszerek némelyike csak most foglalja majd el a bolygó egyik legfontosabb gyógyító technikájaként az őt megillető helyet. A Reiki ezek egyike. Hogy hogyan tudod megítélni, vajon egy módszer a régi energiát képviseli vagy az újat? Nagyon egyszerűen! Érzed-e, hogy hat? Fejleszthető-e a módszer gyakorlással? Ha válaszod e kérdésekre igen, akkor életképes módszerről van szó, alkalmazd továbbra is. Ha ellenben egyszerűen úgy érzed, már nem működik, akkor a bolygón keletkezett új energiába nem illik már bele. Az EMF technika egy csodálatos eszköz. Nem helyettesít semmit, hanem inkább egy új, erőteljes "szerszámmal" egészíti ki a fényküldöttek eddigi szerszámkészletét.

Kérdés:

Kedves Kryon!

Csak ebben az évben fedeztem fel a Kryon könyveket, de azóta szinte alig tudom letenni őket. Azt olvastam, hogy az új energiában megváltozhatnak alvási szokásaink. Tinédzser koromban álmatlanságban szenvedtem, ez később, ahogy a felnőttkort elértem, elmúlt. Most 48 éves vagyok és úgy tűnik, álmatlanságom visszatért. Finom vibrációt és feszültséget érzek testemben, amitől nem tudok elaludni, bár szemeim és agyam már eléggé fáradtak az alváshoz. Aggódom, hogy bár az orvos által felírt altatót beveszem, mégis, csak egy pohár borral tudok ellazulni. Ez már pár hónapja így megy, s eddig a hormonális változásokra fogtam a dolgot.

Válasz:

Veled is az történik ilyenkor, ami mostanában sokakkal. Nehéz elaludni egy hálószobában, amit épp felújítanak! Íme a válaszom: Ne légy mérges, amikor nem tudsz elaludni. Azt hiszed, bizonyos időt minden éjjel aludnod kell? A válasz igen, de a Szellem adhat neked ekkora mennyiségnyi alvást még úgy is, hogy közben nem alszol! Hiszen tudod, itt is csak energiáról van szó.

Próbáld ki a következőt: (1) Amikor álmatlanul fekszel, mondj köszönetet Istennek, hogy vibrációd oly magas, mely mellett nem lehetséges az alvás - hogy DNS-ed átalakítása oly nagy erővel zajlik, mely mellett képtelenség elaludni. (2) Kérd meg a Szellemet, hogy bocsásson rendelkezésedre annyi energiát, mintha rendesen aludtál volna. Ha például általában hét órányi alvásra van szükséged, akkor köss egy egyezséget Istennel: megkapod a hét óra alvásnak megfelelő energiát (a Szellemtől), még akkor is, ha nem aludtál (négy dimenziódban) és te pedig ígérd meg, hogy nyugodtan, mosolyogva fekszel, nem leszel mérges vagy frusztrált, míg dolgoznak rajtad. Közben pihenj. Ne kelj fel, ne kezdj takarítani vagy mást csinálni. Ne olvass, semmi más dologgal ne foglald el magad. Csak pihenj és ünnepelj. Majd pedig figyeld, mi történik. Másnap sokkal több energiád lesz, mint gondoltad volna. Ismételd ezt mindaddig, amíg már egyáltalán nem zavar, hogy nem úgy alszol, ahogy régen. Nem gondolod, hogy ideje hozzászoknod az új forgatókönyvhöz?


Kérdés:

Kedves Kryon!

(1) Észrevettem, hogy fejlődésünk mai pontján fontosnak tartottad tudatni velünk: nem két vagy három lelki vezető van mellettünk, hanem inkább a lelki segítők egy végtelen - a te metaforikus meg-fogalmazásodban - energia levese, mely egyként viselkedik és időről időre változtatja összetételét. Első kérdésem tehát: miért fontos épp most tudnunk, hogy a "2 vagy 3" metafora nem pontos és hogy az új metafora pontosabb?
(2) Második kérdésem: a tisztánlátók nem kettő vagy három lelki vezetőt "látnak"? És mit látnak, ha nem a lelki vezetőket?
(3) Ha lelki vezetőket helyesebb lenne "energiáknak " nevezni "entitások" helyett, akkor vannak-e olyan nem biológiai alapú létformák, melyek entitásoknak nevezhetők?
(4) Az angyalok például ezen entitások közé tartoznak-e és ha nem, akkor hogyan írnád le őket a lelki vezetőkkel való összehasonlításban?
(5) Mi az arkangyalok és az angyalok közötti kapcsolat?
(6) Nemrég azt mondtad, hogy bizonyos lelki vezetői energiák egész földi életünk alatt velünk maradnak, míg az energiák más része változtatja összetételét. De - jóval régebben - beszéltél arról is, hogy amikor nagyobb vibrációváltáson megyünk keresztül, akkor lelki vezető váltás van, mialatt 90 napra "elhallgatnak". Kérdésem erre vonatkozóan az, miért kell elhallgatniuk? És miért pont 90 napra? Feltételezem, hogy közben végig itt vannak, csak nem kommunikálnak velünk, de igazából azért nem szűnik meg az összeköttetés közöttünk. Ez így van? És mi okozza ezt az a 90 napos időszakot?

Válasz:

Drága barátom!

(1) Fontos tudnod, hogy nem számolhatod meg a lelki vezetőket, hogy ne kötődj hozzájuk, ne adhass nekik nevet és ne függj tőlük. Mert ha így teszel, akkor nem tapasztalhatod meg a valódi helyzetet: vezetőid sokkal többen vannak, mintsem gondolnád. Az új információ tehát abban segít, hogy az Ember ne korlátozza érzékelését.
(2) A tisztánlátók a felső réteget látják... azokat, akik az adott pillanatban épp a legtöbb segítséget adják és azokat, akikre az Embernek az adott pillanatban leginkább szüksége van. Ezért van az, hogy az aurafotók (energia fotók) napról napra mást mutatnak. A "lelki vezetők levese" épp munkáját végzi, megváltoztatja, mire van szükséged.
(3) Az entitások definíciója: az emberivel azonos, vagy annál magasabb tudatszinttel rendelkező bármely energia. Igen, az entitásnak nevezett energiákon túlmenően nagyon sokan vannak meg olyan nem biológiai formák, melyeket szintén entitásoknak nevezünk. Itt megint fellép az a probléma, hogy négydimenziós valóságotokban mindent osztályoztok és elkülönülten kezeltek. Ez nagyon érthető és tiszteletet érdemlő. De egy igazi interdimenzionális lény tudja, hogy a tudatszintek között nincsenek "falak", ezért a különböző interdimenzionális lényekhez nevet, sőt személyiséget rendelni korlátozó és félrevezető.
(4) Az angyalok interdimenzionális lények, akárcsak ti, de az ő tudatosságukat és értelmüket áthatja teljes "csoportjuké". Nem vonatkozik rájuk a dualitás és nincs biológiai kifejeződésük.
(5) Az arkangyalok olyan angyalok, akik sok angyal energiájával rendelkeznek. Az elnevezés ellenére nincsenek egymás "fölött" vagy "alatt". Nem "vezetnek" senkit, mindössze a többi angyal entitás energiájával telítettek. Ettől talán fontosabbnak tűnhetnek, mint a többiek, de nem azok. Úgy gondolj rájuk, mintha kommunikációs állomások lennének, az energia átvitel mindenki számára legjobban megközelíthető "központi egységei". Azért vannak, hogy segítsék a csak négydimenziós valóságban gondolkodni képes lények összekapcsolódását más energia csoportokkal. Segítenek az univerzum számára fontos energiaszervezésben is.*
(6) A semleges gondolatminta elültetését követően történik egy egyszeri váltás a vezetői energiákban. Ez a DNS harmadik rétegének aktivizálásával kapcsolatos. Az "elcsendesedésnek" nevezett folyamatot csak metaforikusán érthetitek meg. Olyan, mint egy testőrváltás. A tér és idő egy olyan pontja, ahol a régi templomot már leromboltak és az új alapjait már lerakták. A folyamat minden Embernél másképp megy végbe, függ félelmeitektől és tűrőképességetektől is. Egy egyszeri, mélyreható váltás.
Végül pedig: nem... feltételezésed, hogy ebben az időszakban még mindig itt vannak, csak részben helytálló. A vezetők ténylegesen eltávoznak. Ugyan soha nem vagy egyedül, mégis, ami a vezetőcsere idején veled marad, az sokkal kevesebb, mint amit megszoktál. Amikor a Szeretet Mestere, Jézus, érezte halálának közeled-tét, hiába hívta "családját" és azt hitte, elhagyták. Pontosan azt érezte ő is, amiről most beszélünk. Még a Mesternél is ez volt hatása, bár az ő esetében mindez csak 90 percig tartott... a legtöbb esetben 90 napról van szó. A "9" jelentése: beteljesedés, energetikailag igen kiemelkedő szám.

* Íme egy rövid részlet az arkangyalokról Ronna Hermán, a Mi-hály Arkangyal üzeneteit közvetítő világhírű médium írásából:
"Az arkangyalok a Legfőbb Teremtő egyedi aspektusait, jellemzőit és tulajdonságait jelképezik. Az arkangyalok a Legfőbb Teremtő individuális aspektusait, jellemzőt és minőségeit jelképezik. Megjelenítik a Teremtő tüzét és "szeretet természetét". Az Elohimek a forma teremtői, akik a Teremtő mentális aspektusait vetítik ki és akik a manifesztálódott szavakkal való társtetemtésben vesznek részt az Univerzális Fény segítségével. Az arkangyalok nagyobb mértékben képviselik az "Isteni Esszenciát". A hét arkangyal mindegyike sajátos módon jeleníti meg és sugározza ki a Teremtő különböző aspektusait, minőségeit és erényeit. Mihály Arkangyal például az Első Sugarat, az Isteni Akarat és Erő sugarát árasztja. Mind a hét arkangyal és sugár 2000 éves ciklusokban világítja be az emberiséget. A mi időnkben a domináns sugár a Hetedik Sugár, az átalakító ibolyaszínű fény sugara, mely a ceremoniális rendet, a szabadságot, a megváltást és a megtisztulást jelképezi. Másodlagos hatásként az Első Sugár, az Isteni Akarat és Erő sugara van jelen. Az Angyalok Serege a Központi Napból érkezett 12 arkangyal irányítása alatt jött létre. Ők az összekötők az emberiség és a Teremtő között. Az arkangyalok Isten Szent Törvényeinek hírnökei és az emberiség nagy kihívásai illetve fejlődése idején nagyobb erővel és számban lépnek kapcsolatba velünk." www.ronnastar.com


Kérdés:

Kedves Kryon!

A mikrohullámú sütők csakugyan annyi kárt okoznak testünknek?

Válasz:

Igen, ezért vigyázz, soha ne kerülj ilyen sütőbe! (Kryon viccel). A mikrohullámú energia veszélyes sejtrendszered számára. Bármilyen formában is kívánja tudományotok hasznosítani,  beleértve a kommunikációt is, veszélyes. De nem az a megoldás, hogy eldobjátok, hanem az, hogy megértitek működését és kidogozzátok azokat az eszközöket, melyek révén e káros hatás kivédhető. A mikrohullámú sütőkről: meg kellene ismerkedned a folyamattal, melyen az ilyen sütőben elkészített étel átmegy, ahelyett, hogy magától a sütőtől félsz. A mikrohullámú energia megsemmisíti a tápanyagot mindenben, amit vele főznek. Ez másfajta hő, mint a tűzé. Ezért tanácsunk mindig is úgy szólt vele kapcsolatban, hogy csak ritkán használjátok, ne pedig alapvető főzési eszközként. A társam szerint a pattogatott kukoricánál használható (Kryon mosolyog).

Kérdés:

Kedves Kryon!

Kérdésem a szexuális energiával kapcsolatos. Tudom, hogy ez egy szent energia, de igen nagy kihívás elé néz napjainkban az, aki szent módon szeretné megélni. Egy olyan világban, melyben a legkülönbözőbb módokon manipulálják ezt az energiát - reklámok, pornóipar, hagyományos vallási megközelítés, alternatív meditációs technikák, absztinencia, cölibátus, monogámia, poligámia, stb. - milyen elvet vagy gyakorlatot javasolsz követésre az új korszakban az energia szent módon való használatára, abban az esetben, ha van partnerünk és akkor, ha nincs? És hogyan változnak ezek aszerint, hogy egyedülálló személyről, házaspárról, férfiról vagy nőről van-e szó?

Válasz:

Erre vonatkozó válaszom mindig ugyanaz. Szabadon dönthettek róla, hogyan használjátok ezt az energiát. Mivel a félelmeken alapuló vallási tabuktól kezdve a szent, életet adó szerelemig terjedhet, megértitek már, hogy ez mindig is egy olyan dolog marad, melyen a bolygó energiái lemérhetők?

Melyek az új szabályok? Ugyanazok, mint a régiek: kezeljétek szent energiaként, változzatok és ezzel megváltoztatjátok az energiát magatok körül. (A "Kátrányos gödör" parabola ugyancsak érvényes itt is.) Amikor a többi ember felismeri, mekkora kiteljesedéssel jár az általuk addig csak biológiainak tartott dolog szentként való megélése, akkor ők maguk is dönthetnek ez utóbbi mellett. E folyamat eredményeként pedig bolygószinten megváltozik a tudatosság. Mindig is meglesz ez az egyensúly, hiszen a szexuális energia számtalan más - leckékkel, drámával és zavarral járó - dologhoz is kötődik. De minél többen élik meg pusztán biológiai helyett spirituális módon, annál inkább megváltozik az emberek róla alkotott véleménye.

Bolygótok összes erőteljes energiája egyaránt használható a teremtés és a pusztítás szándékával. Erről szól az emberi lét dualitása, s ebben rejlik a szabad választás lehetősége.


Kérdés:

Kedves Kryon!

Petesejtet adományozok egy házaspárnak megtermékenyítésre és erős aggályaim merültek fel, hogy vajon helyes-e, amit teszek? Milyen következményei lesznek ennek a gyerekre nézve? Egyáltalán: kinek a gyereke lesz? Az enyém, vagy azé a családé, akinek a sejtet adom? Nem olyan gyerekről van itt szó, akinek a kettőnk szerződése szerint hozzám kellene születnie és akit nekem kellene felnevelnem? Hogyan fogja mindez érinteni a későbbiekben társammal együtt vállalandó gyerekeket?

Válasz:

Réges-rég megállapodást kötöttél, melyben vállaltad, hogy így teszel és most eljött az ideje. Talán ebben éled meg azt a szent szenvedélyt, mely mindig is sajátod volt, hogy megadd a bolygóra jövetel lehetőségét olyanok számára is, akiknek erre egyébként nem lett volna módjuk. Ez egyáltalán nem a biológiától szól. Isten nem légüres térben van ebben sem. Amit teszel, nem vonz büntetést maga után, nem jár karmikus következményekkel. Döntésedet kizárólag szent indítékok motiválják. Nem érinti az általad említett egyik dolgot sem, aggodalmaid csakis abból adódnak, hogy a bolygón végzett munkád tényleges célját félreérted. Ha erre vágysz, akkor tedd is meg. Ezzel egy olyan szerződést valósítasz meg, melynek nagyon is tudatában vagy. Társad pedig, ha csakugyan megértő, ezt ugyanígy érezni fogja. Valamit, amit "tudsz", egy olyan emberi lénynek adsz át, akinek erre szüksége van. Gondoltál már erre? A DNS csodájáról van itt szó... a DNS összes rétegének csodájáról.

Kérdés:

Kedves Kryon és Lee!

Pszichoterápiás praxisomban a menopauza a szakterületem. Próbálom a menopauzát a spirituális fejlődés egyik állomásaként megközelíteni, mely nem más, mint a női testnek a nők felemelkedésére adott válasza. Segítség lenne számomra, ha megmagyaráznád, mit is jelent a nőknek a menstruáció? Es miért van az, hogy ők láthatóan jóval drámaiabb módon élik meg ezt a "fordított pubertáskort", mint a férfiak?

Válasz:

Ismét elmondjuk, hogy el kell választanod a biológiait a spirituálistól. Nézzük, mi is történik testileg. Szükség van rá, hogy ezzel a nemzőképesség motorja leálljon, s ne károsodjon a női test. Emiatt történik. A történés a kor miatt tehát helyénvaló. De ugyanakkor ez egy régi paradigma, hiszen azt tanítjuk, hogy várható életkorotok meghosszabbítható, mely egyben azt is jelenti, hogy biztonsággal szülhettek gyerekeket idősebb korban is, ha ez része életterveteknek. A férfi számára azonban, mivel ő gyerekszülésre evolúciós fejődése folytán nem képes, minden más, mert az ő szervezetének nem kell átmennie a szüléssel együtt járó terheléseken. így az ő kora és egészsége közötti összefüggésre nincs hatással a sperma termelés, melyre szinte haláláig képes.

Így a test megvédi a nőt a fölösleges stressztől és a koraszüléstől - mert a gyerekvállalás hormonális feltételei már nem adottak. Ezért a menopauza áldás és tisztelet illeti. Ugyanakkor most el szeretnék elmondani egy olyan dolgot is, mely kérdéseddel inkább összhangban van. Vannak nők, akiknél ez egyáltalán nem biológiai, hanem lelki okok miatt következik be! Férfiaknál is előfordul néha, hogy a vágy és teljesítmény hormonok termelése látszólag idő előtt leáll. Vajon mi lehet ennek az oka? Régen a sámánok sokszor kizárták életükből a földi dolgokat, hogy gondolataikat minél erősebben a spirituális dolgokra tudják fókuszálni. De ne akarj ebbe semmit belemagyarázni. Ez minden embernél másképp történik, itt nincs helye az általánosításnak.

Egyszerűen csak tudnod kell, hogy ez a folyamat gyakran része "az olyan dolgoktól való megszabadulásnak, melyekre többé már nincs szükség" és magát a spirituális megvilágosodást szolgálja. Nem mindenkinél, de sokaknál. Ezért van, hogy sok esetben az idősebb emberek jóval bölcsebbek. Mivel testükben már nincsenek jelen az igen bonyolult és követelőző hormonális késztetések, már nem érzik a nyomukban maradó fájdalmat, nem érzik a beteljesületlen vágy kínját, ismereten számukra az ezzel járó lelki frusztráció és zavar.

A nőknek szólóan: Gondoljatok mindezekre, mint egymással összefüggő dolgokra. Mi az, amit szeretnétek? Engedélyt adtok rá? Összhangban van szerződésetekkel? Majd amikor eljön, beszéljetek sejtjeitekhez, hagyjátok, hogy az új hormonok, melyek energetikailag jobban szolgálnak majd benneteket, felválthassák a régieket és egyetek búcsút a távozóktól. Végezzetek kis szertartást. Mindezt igen egyszerűen megtehetitek, közben beszélve sejtjeitekhez. Ők pedig megfelelőképp  válaszolnak és megteremtik, amire szükségetek van.

Ilyen az új ember, aki irányítja saját testét, közvetlenül sejtjeihez szól - természetes módon termel szöveteket és hormonokat, mivel testének sejtrendszere "hallja", mire van szükség és így sokkal többre képes, mint azt a tudósok eddig állították.

És ez a teljes igazság.


Kérdés:

Hello Kryon!

Annyira tetszik a humorod és olyan jó veled együtt nevetni saját dualitásunkon! Hogy működik a humor spirituális entitások között? Miben különbözik, ha egyáltalán különbözik, humorérzékünk akkor, amikor a földi leckéinket éljük, attól, amikor nem itt vagyunk? A dualitásunkon kívül nem tudunk még nevetni?

Válasz:

Drága barátom, köszönet neked ezért a nagyon is mély és alapvető kérdésért! A humor egyike azoknak az energiáknak, melyek teljesen sértetlenül jutnak el hozzátok a fátyolon keresztül. A másik ilyen a szeretet. A kettő kapcsolódik egymáshoz és ezért van, hogy örömünkben és bánatunkban is sírunk. Mindkét energia érinti az ember sejtműködését is és így lehetnek kémiai változásaitok katalizátorai.

A humor megtalálható a fátyol túloldalán is. Talán nem mosolygunk és nevetünk, mikor átölelünk benneteket? De igen. Talán nem táncolunk mi is együtt veletek, mikor örömötökben táncra perdültök? De igen. Higgyétek el nekem, a humor nagyon is része annak a valaminek, amit ti Kozmikus Szövedéknek neveztek.

A humor valóban szent dolog. Megnyugtatja az emberi lelket és beindítja a tolerancia, megbocsátás, sőt még az egészség hormonok termelését is. Csoda-e hát, hogy "a Kryon" munkájának is fő részét képezi?