Magyar Kryon Honlap - Kérdések és Válaszok

Kérdés:

Kedves Kryon!

Meg tudnád magyarázni némely állat miért reagál jelenlétemre félelemmel vagy tart tőlem távolságot? Mindig azt hittem, hogy amint elengedjük terheinket és megtaláljuk a középpontunkat az állatok kevésbé fognak minket félelmetesnek tartani, mint például Assziszi Szent Ferenc esetében. Kíváncsi lennék hát, hogy mit érzékelnek? Próbáltam logikai úton is megközelíteni a reakciójukat, de még mindig rosszul érzem magam és megkérdőjelezem az energiámat. Az állatokat leszámítva minden más azt igazolja az életemben, hogy jó úton vagyok.

Válasz:

Köszönöm ezt a kérdést kedvesem. A magasabb rezgés tulajdonképpen kétféle, egymással ellentétes reakciót vált ki az állatokban. Valójában minden azon múlik, hogy az adott pillanatban milyen a rezgésed. Néha fényed olyan erős, hogy mindenki észreveszi: az állatok, a reptéren a biztonsági őrök, stb. (Kryon humor) Tényleg, néhány esetben mérőórákat tudtok felrobbantani és villanykörtéket kioltani. Ezekben az állapotokban az állatok mindössze hatalmas, erős és az emberek között szokatlan lényeknek látnak titeket.

Amikor visszaveszel erőd ily mértékű kisugárzásából az állatok semlegesnek érzékelnek, ezáltal teljesen biztonságosnak. Ilyenkor a természettel összhangban levőnek fognak látni téged, aki nem jelent rájuk nézve veszélyt. Amit meg kell tanulnod az az, hogy milyen állapotban vagy éppen és hogyan irányítsd ezeket a dolgokat. Próbáld meg a "szivárvány szűrőt" használni, amit partnerem, Jan Tober mutatott be ebben a tanításban...


Kérdés:

Kedves Kryon!

Hozzáférhetünk és élvezhetjük az ezen a bolygón létrehozott művészeti alkotásokat (zene, irodalom, film és így tovább) amikor már a fátyol túloldalán vagyunk?

Válasz:

Nos ez az, amit egyikőtök sem ért: a legnagyobb művészetek, költészet, történetek és zene, ami a bolygótokon fellelhető mind a fátyol túloldaláról származik és a művészek közvetítették azokat. Tehát kérdezlek én, mit gondolsz, hol élnek ezek a dolgok valójában? (Kryon mosolyog) A fátyol ezen oldalán ti mind a nagy művészek vagytok.

Kérdés:

Kedves Kryon!

Honnan tudom, hogy egy válás helyénvaló-e vagy sem?

Válasz:

Akkor helyénvaló, ha a két fél energiája és tudatossága különböző szinten van és ez már láthatóan nem fog változni.

Ez sem a megvilágosodásra, hanem az egyéni útjaitokra vonatkozik. Bár annak ellenére, amit a társadalmatok, egyházatok szabályai elvárnak tőletek, esetleg amit családotok kíván számotokra, keresztülmentek úgynevezett "párkapcsolati fázisokon", melyek helyénvalóak, de pusztán átmenetiek. Ilyen létrejöhet két megvilágosodott lélek között is, akik közös útjukat csak meghatározott időre tervezték.

Tehát ha egy párkapcsolatot szeretnél megszakítani, kérlek tedd tisztességesen. Alakítsd úgy, hogy barátság vehesse át a helyét. Tedd bölcsen és éretten. Soha ne csapd be az ajtót. Mindig adj esélyt a másik félnek megbocsájtásra és beszélgetésre, ajánld neki személyiséged érettségét életed hátralévő részében is.

Korod előrehaladtával végül látni fogod a fejlődés dinamikáját és hogy neked vagy neki miért volt szüksége erre az átmeneti kapcsolatra egyéni fejlődésetek útján. Néha ez egy mód arra, hogy egy bizonyos helyen vagy időben tartson, hogy valami más megtörténhessen. Minden út más és sokan választják, hogy együtt maradnak életük végéig majd a fátyol túloldalán fogják egymás kezét. És újra megteszik mindezt legközelebb is. Ne mondj ítéletet egyik irányba sem. Számtalan dolog lehet helyénvaló, amennyiben egy vagy mindkét részt vevő fél fejlődését segíti.

Mint már említettem, kultúrátok szabályai sokszor úgy terveztettek, hogy istentől valónak látszódjanak, de ezek gyakran csak emberek által alkotott előírások, akik a tőlük telhető legjobbat nyújtották anélkül, hogy tudatában lettek volna Isten nagyságának.


Kérdés:

Kedves Kryon!

Mi történik az állatokkal (mint a kutyák és macskák) amikor meghalnak? Vajon távoznak, miután elpusztulnak? Vajon ők is reinkarnálódnak? Vajon ők is fejlődnek?

Válasz:

Kérdésed kifejezetten a házikedvencekre vonatkozik. Ezek olyan állatok, amelyeknek az a célja, hogy segítsék az emberiséget. Ők ilyen módon munkálkodnak és ugyanabban a csoportban reinkarnálódnak. Olyan entitások ők, akiknél nincs feltétlenül előlátva, hogy Emberekké "fejlődjenek", mint ahogy Kryonnál sincs tervben, hogy más formává "fejlődjön". Néhányan Isten egyetemes munkásai vagyunk és mindannyian nagyon különbözőek számodra, a te valóságodban, sokkal inkább érthető ez és helyén valónak tekintik a fátyolnak ezen az oldalán. Mondtuk ezt már ez előtt is. Mindannyiunknak különböző feladatai vannak, de nem vagyunk beskatulyázva. Az istenség "levese" számtalan ízt tartalmaz, de attól az még "a leves". Tekintsétek hát az állat-kérdést úgy, mint Isten zamatának egy részét.

Íme néhány jó tanács azoknak az Embereknek, akik elveszítették kedvencüket (mivel nem élnek sokáig). Amikor elveszítesz egy szeretett barátot, egy állatot, amely feltétel nélkül annak szentelte életét, hogy téged segítsen, természetes, hogy szomorú vagy és gyászolsz. Jó híreket mondok, reinkarnálódnak! Ráadásul azon a környéken, ahol eltávoztak, pontosan azért, hogy újra megtalálhassátok egymást.

Hogy megtalálhasd ugyanazt a "lélek" energiát, itt vannak újra a szabályok:

  • Várj három hónapot.
  • Ne döntsd el előre, hogy majd ugyanolyan méretű vagy fajtájú legyen. Tulajdonképpen, még azt se döntsd el előre, hogy ugyanolyan fajta állat legyen. Kutyáknál és macskáknál elég gyakori, hogy szerepet cserélnek, csak hogy az egyensúly a helyén legyen.
  • Nézz a szemükbe... semmi más nem fontos. Az mindent megmutat majd neked.
  • Nevezd el őket, aminek csak akarod. Semmi máshoz nem kapcsolódnak, csak a te energiádhoz.
  • Ha nem találod meg őket újra, az semmilyen negatív következménnyel nem jár. Ez csak egy lehetőség. Ők továbbra is ugyanúgy fogják szeretni az emberiséget és segítenek majd másokat, ahogy azt veled is tették.

Nem minden állat volt már itt, amelyikkel találkozol. Sokan első alkalommal jönnek, önkéntesen veszik ki részüket, azért, hogy te több szeretetet érezz és békésebb legyél, hogy ez által szilárdabb Világítótorony lehess.

Az állatok létének célja ezen a bolygón, hogy támogassák az emberiséget, mialatt az kialakítja a békét a Földön. Ők szintén Istentől valók, de hát ezt te már tudtad, ugye?


Kérdés:

Kedves Kryon!

Van-e jelenleg női közvetítője Kryonnak? Ha nincs, akkor ennek valami sajátságos oka van?

Válasz:

Először is hadd válaszoljak erre a kérdésre szó szerint. Azután majd válaszolok abban a tudatosságban és aszerint a szándék szerint, amivel feltetted nekem a kérdést. Én Kryon vagyok, egy darabkája annak amit te Istennek nevezel, de te is az vagy. Az én szolgálatom más mint a tiéd, mégis kapcsolat van közöttünk. Bármelyik ember közvetítheti az én energiámat, bármikor. Ez az energia azon keresztül érkezik, amit ti Felsőbb Énnek hívtok és kiegészíti az éned isteni részét. Bármikor hozzáférhetsz, bármilyen jóváhagyás nélkül. Ti vagytok a család és én ezt már több mint 15 éve elmondtam. Tehát ez azt jelenti, hogy több tízezer nő közvetíti Kryont minden nap!

Amit szándékoztál kérdezni, az inkább az, hogy van-e olyan "ismert" női Kryon csatorna, mint amilyen a partnerem. A válasz igen. Vannak néhányan az eredeti kilenc között akikről már szóltam, de ők még nem híresek. És vannak néhányan akik nem tartoznak a kilencbe, de nyíltan tanítanak. Ha azt szeretnéd tudni, hogy ki az "igazi" és ki nem az, ez nagyon könnyű. Keresd azt az energiát, amit a partneremen keresztül szoktam küldeni! Ez összetéveszthetetlen. Úgyszintén figyelj az üzenet következetességére, hogy tartsák tiszteletben a korábban közölt üzeneteket. Amikor Isten szeretetéről van szó, a nemek között nincs megkülönböztetés.


Kérdés:

Kedves Kryon!

Az emberiség történelmében, legalábbis a nyugati világban, nagyon kevés olyan nagyszerű író van mint Shakespeare. Az ő neve úgy hangzik, mint valami megvilágosodott isten-szerű teremtésé. Mégis Shakespeare neve és személyisége - számos értelmes olvasó és híres zseni véleménye szerint - világosan úgy jelenik meg, mint egy fedőnév az író, Christopher Marlowe számára.

Azt állítani, hogy ő csak valami "névtelen mester" volt, nem felel meg a helyzetnek. Minél többet tudok róla, ez a "csendes összeesküvés" annál inkább politikailag motiváltnak tűnik, persze igen nevetségesen is hangzik az egész. Te biztosan meg tudod adni a legegyszerűbb választ a számunkra, vagy arra vársz, hogy előbb megvívjuk a piszkos "intellektuális" csatáinkat, amíg az igazság végül kiderül?

Válasz:

Tulajdonléppen mi is a te kérdésed? Hogy ki volt Shakespeare? A válasz nem titok, de akármit is mondunk, azt tüzes vitákat fog kiváltani az intellektuális gondolkodók körében. De az a tény, hogy vita tárgya lesz, még sem akadályozhat meg abban, hogy megválaszoljam kérdésed.

Először is igen, te Christopher Marlowe-ról beszélsz. Ő vette magára a Shakespeare nevet, miután megrendezte saját halálát. Másodszor is, Christopher Marlowe egy megvilágosodott mester volt, aki egy különleges tulajdonsággal jött a Földre, ami a te számodra is egyértelmű kell hogy legyen. Az ő tehetsége nem az emberek gyógyításában vagy a tömegek irányításában rejlett, sőt nem is abban, hogy mártírként haljon meg. Valójában ő egy harcos volt, de pontosan ez volt ami tehetséget adott neki, mert az ő adottsága az emberek közti konfliktusok megírásában rejlett. Ahogyan más mesterek a művészetre vagy zenére specializálódtak, Marlowe is azt tette, amit neki tennie kellett. Te biztosan még mindig olvasod és mélyen tanulmányozod írásait, igaz? Függetlenül a névtől az igaz mester tulajdonságai a következők... adni a földnek valami nagyszerűt, ami örökké tart.

És végül... "névtelen mester"? Ugyan már! Ő Shakespeare volt... nagyon is híres (Kryon mosolyog). Természetesen lesznek olyanok, akik nem fogják elhinni ezt, de ez nem fontos. Csak élvezd az alkotásokat, és nyugodtan mosolyogj a körülményeken! Emlékezz, ez Marlowe választása volt! Ő nem érezte kevesebbnek magát ettől. Shakespeare lett, szabad akaratából.


Kérdés:

Kedves Kryon!

Mi az álláspontod a hagyományos angol Wiccan (pogány boszorkánymesterség) tradíciójával kapcsolatban és mi a spirituális megközelítés azzal kapcsolatban, hogy egy Istennő és a Szarvas Isten legyen az Egység dualitása?

Válasz:

Nagyon nehéz elmagyarázni valamit ha egy kulturális skatulyába helyezed magad, mert az ellenkezhet a valós élettapasztalataiddal. Ha felmászol egy sziklára, vigyázol hová lépsz, köszönve a sok éves tapasztalatodnak a gravitációval. Ám egy olyan kultúra amelynek vannak szárnyai, nem aggódik. Vajon bolondnak vagy gonosznak neveznéd őket? Vagy keresnéd a szárnyaikat?

A pogányság nem az, aminek gondolod. Maga a szó azt jelenti, hogy "kívül a vallásos meggyőződéseden." Vajon ördögimádat ez, vagy csak valamit ami nem keresztény? Közben az is lehet, hogy csak azt jelenti, "a természet megértése"?

Ugyanez igaz a boszorkány szóra is. Vajon a boszorkány egy nő (vagy férfi) aki frigyre lépett az ördöggel? Vagy ez csak egy olyan személynek adott név volt, aki több gyógyító erővel rendelkezett mint a többi Ember és akit ezért gonosznak tartottak azok, akiket úgy tanítottak? Vajon érted mire gondolok? Ezen a területen majdnem minden egy hagyomány része, amelyet istenfélő keresztények hoztak létre.

A Wicca alapja nem az amire gondolsz. Amit a nők és férfiak tettek vele, az egy más történet. És ez így van minden vallással a Földön. Ezért vizsgáld meg az eredetét, mielőtt eldöntenéd, hogy gonosz, vagy csak kultikus dolgokkal van tele. Lehet, hogy ők egy más kultúra fénymunkásai? Talán némelyiknek még szárnya is van?

Isten szeretete nem kisajátítható. Ő mindannyitokat mesternek tekint, függetlenül attól, hogy milyen címkéket ragasztasz arra amikor felfogod, hogy milyen módon működnek a dolgok. Képes vagy így látni te is ezeket a dolgokat?


Kérdés:

Kedves Kryon!

A mi világunkban előfordul a kínzó fájdalom és a szenvedés. Még azokban a "leckékben" is amelyeket mi választunk, gyakran bántjuk egymást. Mivel indokolható ez? Mi a hozzáállása ehhez Istennek, illetve a Forrásnak? Miért hagyja, hogy így legyen?

Válasz:

Először is, Isten nem felelős a ti világotokért kedvesem. Te vagy! És minél előbb felfogjátok ezt, annál jobb. Ezért aztán nincs is olyan, hogy "megenged" bármit. A Föld energiája az, amit pedig ti teremtettetek szabad akaratotokkal.

Nos... minden eddigi munkám abból állt, hogy ezt elmagyarázzam. Dualitásban éltek, ahol szabadon használhatsz bármilyen energiát amilyet csak akarsz, anélkül, hogy valaki kívülről beavatkozna. Ezért hívják ezt próbatételnek.

Sokszor elmondtuk már nektek ezt: A szenvedés és a sértő viselkedés oka az volt eddig az időpontig, hogy a létezés egy alacsonyabb energia-szintjét választottátok. Ez változik a nagy váltásnak köszönhetően. A megjósolt Armageddon jövőtök nem történt meg és sok más amit feltételeztetek szintén elmaradt! Megváltoztattátok a jövőt és fölfelé mozdultok egy magasabb energiába és egy magasztos cél felé, hogy megvalósítsátok a békét a Földön. Ezért minden tanításunk így hangzott: Vedd észre a változásokat! Ne félj hordozni ezért a fényt és tarts ki!

Elmondtuk, hogy az időjárás változni fog és megváltozott. Jeleztük, hogy lesznek nagy viharok, mágneses változások és földrengések. Mind bekövetkeztek. És ezek nem Isten büntetései, hanem inkább Gaia mozgásai, köszönhetően a ti saját rezgésszám-változásotoknak.

Ezért aztán megint azt mondjuk, hogy vállaljatok felelősséget azért amit teremtettetek és most rajta, egyensúlyozzátok ki, küszöböljétek ki ami nyilvánvalóan nem megfelelő és gyürkőzzetek neki! Ahogy mi látjuk, a közelmúlt is azt mutatja, hogy ez már jó úton van. Nagyon sok jó hírünk van, de erről a média nem fog beszámolni.

Ne legyetek kétségbeesve! Nagyszerűen változtatjátok a dolgokat. Tudnotok kell, hogy generációkat is igénybe vehet amíg ez megvalósul, de ti vagytok az előfutárok és már létrehoztátok a különbséget.


Kérdés:

Kedves Kryon!

A Merkabával kapcsolatban érdeklődnék: ez a légzési technika az egyetlen mód arra, hogy összekapcsolódjak a Merkabámmal, vagy elérhetem ugyanezt más módszerekkel is? Ha igen, légy olyan kedves felvilágosítani ezekről a módszerekről. A dohányzás amellett, hogy egészség károsító hatású, a spirituális fejlődést is hátráltatja?

Válasz:

Nagyon sok Merkaba erősítő technika létezik és maga a légzéstechnika is nagyon jó. Lényege az oxigén és az élő oxigenizációval kombinált szándék hatása. Egy másik a hálóhoz kapcsolódik, ami ugyanakkor tudományos is (erről már hosszasan beszéltünk). Egy másik a sejtmemória összehangolása, amit még csak most kezdtetek el tanulni és nehéz lenne oly módon részletezni, ahogy szeretnétek. Sok új módszer jön majd és ahogyan a háló változásával az új képességeitek kibontakoznak, ezek is feltárulnak majd előttetek.

A dohányzás szokása önmagában nem hátráltatja a spirituális fejlődést. Viszont minden olyan dolog amit önszántadból teszel és megrövidíti az életed, azt az üzenetet küldi a sejtjeidnek és a spirituális segítőidnek is, hogy nem szándékozol teljes életet élni. Ez azt jelzi a sejtjeidnek, hogy nem kívánod a kapott ajándékaidat teljes mértékben kihasználni.

Ugyanez vonatkozik azokra, akik túl sokat esznek és azokra is, akik más területeken önszántukból kihívás elé állítják a fizikai testet egyéb egészségtelen anyagok használatával. Mondtuk már nektek, hogy képesek vagytok elhagyni a legerősebb szokásokat a rendszerint velük járó trauma nélkül. Ez tőletek függ, mindig is tőletek függött. Had lássák ezt a tanítók... példaképnek kellene lenniük mások számára a megvalósítás terén.


Kérdés:

Kedves Kryon!

Kérdésem egy nagyon kedves barátomról szólt, aki egy déli börtönben van 20 évre... és, aki ártatlanul üli a büntetését. Ő egy nagyszerű fényhordozó emberi lény. Tehet valamit, hogy megszabaduljon ettől a tapasztalattól? Megváltoztathatja? Egy vizualizáció... vagy egy bizonyos energiamunka gyakorlása segíthetne, hogy szabad ember lehessen? Köszönöm!

Válasz:

Akik más Emberek igazságtalanságának áldozatai, azokat alapos szerződés köti arra, hogy itt legyenek... egy olyan helyen, amit megváltoztathatnak. Ez az ő életfeladatuk. Szabadnak lenni? Ez nem történhet meg mindaddig, amíg nem szabadok a lelki gyötrelmektől és attól, hogy ők áldozatok. Ha egyszer tudatilag mindezektől szabaddá válnak és tényleg elfogadják, hogy ez a feladatuk a földön, akkor szándékuktól függően a körülöttük levő többi 4D dolgok is elkezdhetnek letisztulni.

Azt javasoljuk, próbáljon ki néhány új energia technikát... például az EMF Kiegyenlítő Technikát. Ahogy a béke benned, úgy az életed is. Ha valóban békében tudsz élni a szerződéseddel, akkor láthatod a nagyobb képet. Ez felhatalmaz arra a bölcsességre, hogy dönthetsz arról, hogy ott van rád szükség ahol éppen vagy, vagy érdemes
továbbmenni.

Figyeljetek! Ez egy teljes felhatalmazásról szóló szituáció, ami az embert saját valóságának ellenőrzőjévé teszi. Ezt tanítjuk.


Kérdés:

Kedves Kryon!

Hello! A feleségemmel mostanában Sedonában, Arizonában vakációztunk, ahol felfedeztük a Kryon könyveket. Nagyon érdekelnek és meg is vettem néhányat azonnal. Kíváncsi vagyok, hogy mondott-e Kryon valaha is valamit Sethről, aki Jane Robertson keresztül kommunikál és akinek sok könyve jelent már meg. Sok Seth könyvem van és eddig nem találtam ellentmondást Seth és Kryon között. Úgy tűnik erősítik egymást. Köszönöm.

Válasz:

Milyen okos vagy kedvesem! Ez határozottan közös bennünk! Igen. Keresd a szeretet-információt, ami igaznak hangzik számodra és keresd a család érzését is. Az általad Sethnek nevezett energia, Mihály arkangyal családjába is tartozik... csakúgy mint Kryon.

Kérdés:

Kedves Kryon!

Hogyan illik az evolúció a jelenlegi emberi állapotokhoz?

Válasz:

Bolygótokon hosszú ideje létezik élet és számos embertípus is létezett. Némelyik típus annak ellenére, hogy fejlődött mégis eltűnt. Más típusok azzá fejlődtek, amit ma láthattok.

Tudnotok kell, az emberi lény léte ezen a bolygón jelenleg abszolút különleges. A bolygó történelmében soha nem volt még akkora fejlődés a tudatosság terén mint, ami most történik... Idővel kisebb fizikai változások is bekövetkeznek majd, nagyobb detoxifikáló szervek jelennek meg, különlegessé téve ezt az időszakot. Ez most igazán, egy teljesen új emberi lény megjelenésének határvonala.


Kérdés:

Kedves Kryon!

Nagyon negatív paranormális aktivitást éltem át. Tudom, hogy azt mondtad, hogy a "szellemek" a mienktől eltérő dimenzióban léteznek. De szeretném őket jobban megérteni. Nem hiszek a gonoszban. Úgy gondolom, az csak a szeretet hiánya, de miért tűnik mégis olyan erősnek a sötétség ereje?

És ...ha az idegenek az "erőink" miatt érdeklődnek irántunk, akkor a gonosz lelkek is ugyanabból az okból kifolyólag?

Válasz:

Ismét olyasmit szeretnél tudni, amihez szükség van arra, hogy az univerzális realitás koncepciójától teljesen eltérően gondolkodj. Képes vagy rá? Ez egy próba. Amikor átlépsz a fátyol másik oldalára, nincs lineáris idő. Minden egyszerre történik és nincs az a struktúra, amit várnál vagy ami logikus lenne a 4D tudatodnak. Amikor egyfajta "kísértést" tapasztalsz, tulajdonképpen egy esemény energiáját tapasztalod egy másik dimenzióban, ami úgy tűnik, hogy a köreidben mozog... Amikor azt tapasztalod, hogy valami újra meg újra megtörténik, tulajdonképpen egyszer történik meg. Valóságos ez? Igen. Bármit is tapasztalj a történtekkel kapcsolatban, nagyon különbözik azokétól, akik résztvettek az eseményben.

Gyakran hangzik el az a kérdés: "Ezek az egykori Emberek egyfajta börtönbe ragadtak, újra és újra ismételve dolgokat?" Tulajdonképpen ez egy nagyon vicces kérdés! Neked vannak korlátaid! Örökre benne rekedtetek a mono-realitásba az idő egy hihetetlenül gazdag spektrumában. Egy fekete-fehér időben léteztek miközben a létezés látványos szivárványszíne vesz körül benneteket....Ezért, amikor fekete-fehéren látsz valamit a gyönyörű színárnyalatok helyett, akkor csak a realitás igen kis darabját láthatod és nem fogod megérteni azt.

Ha tényleg találkozol egy entitással, aki úgy tűnik, hogy újra és újra csinál valamit, ez számukra csak egy alkalommal történik. Így néz ki a MOST egy lineáris megfigyelő szemszögéből. Ez történik az univerzális idő pillanatában, számodra viszont úgy tűnik, hogy "megrekedtek". Talán felteszed a valódi kérdést: "Ki is akadt meg valójában?"

A "kísértő" gyakran egy szituáció, ami egy interdimenzionális energia-maradványt hagyott hátra....Érzed, látod és ez félelmetes. Néha céllal jelenik meg. Néha tudatosnak tűnik. Ismétlem, ez a megfigyeléseidtől függ. Mivel tudattal rendelkezel, az esemény valóságát megváltoztatod. Mondtam nektek, hogy ezt bonyolult lenne megérteni. Más szavakkal élve, az esemény a te szemszögednek megfelelően változik. Visszatérünk az ebben a sorozatban feltett első kérdésre ugye, ahol a realitás definíciója azokkal függ össze, akik ott vannak és látják...

Nem létezik "gonosz-lélek". Bolygótok leghatalmasabb gonosz ereje az Emberi tudatokban és szándékokban található. Sötétséget hozhatnak létre, akárcsak te, képes vagy fényt teremteni. Korábban is beszélgettünk már erről (bővebben 9. Kryon könyv) épp ezért folytatod a saját realitásod teremtését... a rosszat és az angyalit egyaránt...

Végül is ...ti vagytok az egyetlen, szabad választás jogával rendelkező bolygó.


Kérdés:

Kedves Kryon!

Légyszíves mond meg, hogy az Indigó Gyerekek és a Csillag Gyerekek ugyanolyanok? Születhetett valaki 1960-as években Indigóként?

Válasz:

Kedves Ember, ne rekedj meg a linearitásodban ezekkel a dolgokkal kapcsolatban.

Mindent fel szeretnél osztani, hogy kényelmesebb legyen számodra a megértés. Tudd, hogy minden erre a bolygóra született gyereknek erős potenciálja van arra, hogy indigó tudattal rendelkezzen. A csoporton belül igen sok rész és attribútum található. Amit "Csillag Gyereknek" neveztél, az az Indigó egy fajtája. Ugyanez a helyzet a "Kristály Gyerekekkel" is.

Évekkel ezelőtt egy új emberfajt azonosítottunk, ami fokozatosan ismertté vált a földön. Mostanra már annyian vannak, hogy sokan észrevették és elkezdték kategorizálni őket. Arra figyelmeztetnénk, hogy ne tegyétek, bár tudjuk, hogy jobban érzitek magatokat, ha megteszitek. A "Csillag Gyerekek" egy másik elnevezése Intendimenzionális vagy akár Interplanetáris, ha úgy tetszik.

Azokat illetően, akik a1960-as években vagy előtte születtek: A válaszom igen, de fenntartásokkal. A tiszta Indigó gyerekek igazából csak az elmúlt 20-25 évben érkeztek, de sokan vannak, akiket úgy hívunk "Indigó-utánzat". Ez egy Ember, akire illenek az általánosítások a DNS által meghatározott genetikai tulajdonságok egy része nélkül, ami valóban hitelesíti ezt az új Emberi tapasztalatot.


Kérdés:

Kedves Kryon!

Az első 3 kötetet Török nyelven, még 2000 előtt olvastam. Nem tartott sokáig, hogy a karmám letétele mellett döntsek. De az életem egyre mélyebben és mélyebben süllyedt a mindennapi életbe és azt érzem, hogy a karmám egyre nehezebb és nehezebb lett. Ez a teher egyre súlyosabb. Rosszabb lett? Megtisztultam az eredetitől? Továbbra is azt érzem, hogy egy különleges küldetésem van ebben az életben.

Válasz:

Kedvesem, küldetésed valóban különleges. Te és mindazok, akik hasonlóan érezhetnek, figyeljetek: ne keverjétek össze a karmát az élet nehézségeivel. A karma egy lenyomat, ami közvetlenül segíti a közvetlen tanítást és az élet iránti szenvedélyt. Amikor leszámolsz a karmáddal, engedélyt adsz magadnak a változásra. A változás gyakran azt jelenti, hogy az alapoktól kell újra építened az életed, és ez egy rekonstrukció. Valóban azt gondoltad, hogy ez könnyű lesz? Sokszor mondtuk nektek, hogy a munka elkezdődött és ti igazán teszitek a dolgotokat. Értitek már miért fordítottunk akkora figyelmet az erről meghozott döntéseitekre?

Nem "terhelitek" meg magatokat semmivel. Helyette kiegyenlítettek és kiegészítettek és ez potenciálisan 2003-ra fog befejeződni. Ez azt jelenti, hogy amit csináltok nem az árral szemben való úszás az "élet"ellen, hanem egy stabil újjáépítése annak, amit úgy hívunk: Te. Áldás azokra az Emberi Lényekre, akik felfogják és megértéssel, békével közelítik meg ezt a fontos munkát. Ez az, amiért mélyen szeretve vagytok... mindazért, amit elviseltek és amit véghez visztek... Ez segíti a bolygó teljes szövedékét.


Kérdés:

Mivel az elmúlt húsz évben eszperantista vagyok, szeretném tudni, hogy a semleges nemzetközi nyelv eszméje meg fog-e valósulni 21.században?

Válasz:

Valószínűleg nem és ennek több oka van, hogy miért. Először is a földnek már van egy nemzetközileg hivatalos nyelve, bár ez nem semleges. Lehet később azzá válik, viszont ez a kereskedelem és utazás nyelve egy ideig.

Nincs okunk arra, hogy de-kultúrizáljuk a földet. A különböző kultúrák gazdag történelemmel és nyelvvel rendelkeznek. A számítógépes eszközeitek egyre jobbak lesznek, így a nyelv okozta gátak eltűnnek majd. A zsebkészülékekkel, ami azzal egy idejűleg fordít, hogy "hallják", szinte minden nyelv lefordíthatóvá válik majd.

A világutazók fogják ennek igazán élvezni az előnyeit. Egy nagyszerű lehetőséget kapnak, annak lehetőségét, hogy hallják és élvezzék az eredeti nyelvet miközben a fordítás elkészül a saját nyelvükre. Aztán eldönthetik, hogy ők maguk meg akarják-e tanulni...

...sokan kifogásolhatják majd ezt a technikát, úgy érezve, hogy ez megakadályozza egy másik kultúra nyelvének személyes tanulását. Viszont a valódi hatása az lesz, hogy, még többek számára teszi kényelmesebbé az utazást és "a többiek" megértését, ezáltal azt is megértve, hogy mit is jelent "a család" igazából.

Ha tetszett, amit olvastál és honorálnád a munkámat,
akkor az alábbi logóra kattintva bármikor megteheted:

Jogi nyilatkozat | Kapcsolat