Magyar Kryon Honlap - Kérdések és Válaszok

Kérdés:

Kedves Kryon!

1995-ben hallottam Kryonról és szereztem meg az első, második, harmadik köteteit. November 1-én délelőtt 11-kor kezdtem el olvasni. Nemrég mentem keresztül egy jelentős szakításon, egynéhány éves párkapcsolat felbomlásán! Elvesztettem azt a munkát, amit a legjobban szerettem. Most már 6 évvel később, azt tettem amit éreztem. 2 dolog megteremtésében kellett együttműködnöm: egy stabil jövedelem és egy szerető társ az életemben. A bevételem épp hogy elég a megélhetéshez, ami a társ szituációt illeti folytatódik a hamisak megjelenése, minden egyes alkalommal amikor új lép be az életembe. Légyszíves segíts nekem, mit tehetek? Jean E.

Válasz:

Minden egyes ember útja különböző és mindegyiknek megvan a maga ideje az újrateremtésre, ha a megfelelő energiát adjatok hozzá. Átadtuk nektek azt az információt, mi történik a bolygón sokatokkal: a háló ebben az évben befejeződik (2002). Ezzel a befejeződéssel több lehetőség nyílik a Lélekkel való kommunikációra és korábban nem elérhető tisztánlátásra. Ünnepeld az életed minden egyes nap és vizualizáld a megelégedettséged. Ne adj a Léleknek listát arról, amire szerinted szükséged van. Engedd, hogy a Felsőbb Éned nagyszerűsége valami sokkal jobbat teremtsen. Végtelenül szeretünk.

Kérdés:

Kedves Kryon!

Egyik barátommal egy nemrég történt cápatámadáson meditálunk és úgy érezzük, hogy a planetáris változásokkal van összefüggésben. Nem értjük, hogy miért váltak
agresszivvá. Milyen üzenetet hoznak a cápák? Miért történik mindez? Köszönöm, Maryann

Válasz:

Valóban változások következtek be a környezetben és a biológiában is a 12 éves Háló változásával párhuzamosan. Elmondom nektek mi történt lényegében: láthatjátok, hogy emlősök, kétéltűek, rovarok, sőt még halak is olyan területeken jelennek meg, ami új számukra... minden életforma ami mozog, a mágnesesség hatása alá kerül. Az életformák egy bizonyos táplálkozási szokásokat követnek és "követik a táplálékot", ami potenciálisan érintett. Ezzel jár a föld mágneses hálóvonalának változása, amit már korábban is megállapítottunk.

Azok a területek ahol a legtisztábban lehet látni az óceánt, azokon a vonulási mintákon belül találhatók amelyek legközelebb vannak a szárazföldhöz. Ahol az óceán találkozik a szárazfölddel ott kihívások várhatók legalább egy generáción keresztül. A bálnák partra vetik magukat, követve a régi mágneses vonalakat amelyek most a kismértékben a régi útvonaluk határára eső, félsziget és más szigetek területeire "vezetik" őket. Madarak, kétéltűek, rovarok egy ideig furcsa dolgokat fognak művelni.

Szóval ezek a cápahalak, nagy számban fordultak elő ezeken a parti területeken, de a megnövekedett agresszív magatartásuk oka más volt. Hatalmas energiák szabadultak fel a szeptember 11-i események kapcsán. Hasonlóan a földrengés energiájához és más földmozgás esetén a környezet nagy része érzi közeledtét. Beszéltünk már arról, hogy szeptember 11. mennyire nem volt váratlan a föld számára. (Lásd Lee cikkét "Kryon tippeket adott nekünk?" címmel)

Ha odafigyelsz, felmerülhet benned az a kérdés: "ez azt jelenti hogy az emberi tudat eseményei hatással vannak a tényleges földre?" Igen hatással vannak. Kezded érteni, hogy a tudat hogyan kötődik, milyen szorosan kapcsolódik a környezethez, sőt a fizika alapjaihoz és a realitáshoz is. Nincsenek elválasztva, soha nem is voltak. A bennszülöttek tudták ezt, és most a "modern" világ is kezd rácsodálkozni.

Áldott az az Emberi lény, aki megérti, amit gondolnak, tesznek szándékoznak tenni a bolygó szennyezettségének megszűntetéséért.


Kérdés:

Kedves Kryon!

Milyen lenne helyzetünk, ha Al Gore nyerte volna meg a szavazást?

Válasz:

Erre a látszólag ravasz kérdésre egy mélyreható választ adok - amit nem mindenki fog megérteni. 12 éve mozgásba hoztatok egy lehetőséget a bolygóért, hívjátok "egy valóság pályának" a sok közül ha úgy tetszik. Nincs eleve elrendelés... de az új "valóság pályátok" világosan rámutatott a jelenlegi vezetőség létrehozásának potenciáljára. Mit gondoltok miért volt a futam olyan szoros? Mit gondoltok miért ment abba az irányba, amibe ment? Nem véletlen volt, amit több mint egy évtizede elterveztetek, a legszokatlanabb módon vált valóra. Ez sokatoknak segít feleszmélni és nyilatkozni. "Miért is történt?"...kérdezhetitek. De a többségetek a politikai eseményt látta benne, nem pedig annak megnyilvánulását, amire hajlottatok.

Al Gore nem az az energia amit tereztetek és egy régebbi energia pálya minden politikai erőfeszítése ellenére sem nyert hivatalt. Szóval itt nincs "mi van ha" - válasz ilyen kérdésre. Megkérdezhetitek magatoktól, mi lett volna ha jobbra fordultam volna a balra helyett. A válasz a fizikáról szólna és nehéz lenne megérteni. A valóság... amit létrehozol magadnak... követi az Emberi Lényt... Ha nem vagy ott, nincs valóság. Éppen ezért nincs alternatív valóság a többi pályán, amit elhagytál. Ezért nincs jövő és múlt azokon a pályákon, ahol nem utaztak. Csak ül ott, kihasználatlanul. Al Gore nem volt a pályátokon és a valóság másik pályája így nem rendelkezik megnyilvánulással, együttműködéssel, Emberi szándékkal. Ezek azok a dolgok amelyek irányítják a valóságotokat.

Tudom, hogy ez bizarrul hangzik de várjatok és meglátjátok majd amikor újra megtörténik, nem feltétlenül a ti politikai rendszereteken belül (USA), hanem a Közel-Keleti országok egyikében. Minden valószínűség ellenére, valami készülődik ott. Meglátjátok majd! Fogadjátok szeretettel.

Kérdés:

Kedves Kryon!

Van itt egy kérdés, amit eddig senki nem tudott megválaszolni nekem. Ez egy olyan kérdés, ami régóta nem hagy nyugodni. Nagyra értékelném, ha tudnál nekem olyan választ adni, amit meg tudok érteni.

Miért van az, hogy mi egyáltalán itt vagyunk? Mi a rendeltetése ennek az Emberi kihívásnak. Miért van rá szükség? Miért viseljük a felejtés fátylát, amíg Emberi formában létezünk? Miért történnek ezek a dolgok egyáltalán?

Válasz:

Kedvesem, ezt a kérdést számtalanszor feltették már és számtalanszor meg is válaszoltuk az elmúlt évek folyamán. Te az élet értelmére keresed a választ! Jóllehet ez a kérdés hangzik el leggyakrabban, de ez az egyik legbecsesebb kérdés. Soha nem fogunk belefáradni abba, hogy ezt a kérdést megválaszoljuk!

Gondolkozz csak. Ha valóban örökkévaló vagy, Isten darabkája és ide szabad akaratodból jössz, akkor itt valami rejtőzködik, vagy nem? Végül is, miért jönnél egyébként? Mire való a szabad akarat? Miért az emberiség szenvedése és mindaz a küzdelem? Mindez egy jelentős dologra kell, hogy mutasson, valamire ami el van rejtve spirituális szempontból.

Hadd kérdezzelek meg: Van-e valami olyan az elképzelésed szerint, amit Isten/a Szellem nem tud véghezvinni? Kezdetben talán azt mondanád: "nincs". Isten mindent meg tud tenni. A válasz valójában a következő: Isten elfogult! Elfogult a szeretetben. Ezért amikor előáll egy olyan helyzet a világegyetemben, ahol ezen elfogultság nélkül kell dönteni... egy elfogulatlan és semleges játéktéren, Isten tudomásán kívül, arra van egy módszer. Ebben az esetben ezt Földnek hívják.

Vajon hallottad már valaha is azt a kifejezést, hogy "a szabad választás egyedüli bolygója"? Vajon szeretted volna tudni, hogy ez mit jelent? Azt jelenti vajon, hogy a többi bolygónak, ahol jelen van az élet, nincs választása? Természetesen nem. Ez azt jelenti, hogy (pillanatnyilag) ez az egyetlen, ahol meg tudják választani a rezgésszintjüket. Ők az egyetlenek, akik hatalommal és képességgel rendelkeznek arra, hogy (1.) felismerjék saját spirituális forrásukat és (2.) felhasználják azt, hogy megváltoztassák a Föld valóságát. Pillanatnyilag a Föld az egyedüli bolygó, mennyei lényekkel benépesítve.

Sok-sok információt adtunk már nektek erről a múltban. Menj csak, nézz utána. Ez megmagyarázza, hogy miért jönnek-mennek a földönkívüliek, de semmi többet nem csinálnak (mint pl. leszállnak és megmutatják magukat). Ez megmagyarázza, miért akarnak párosodni veletek (biológiailag megtehetik, de spirituálisan nem). Megpróbálják "klónozni" a Felsőbb Éneteket! (nem tudják) Érzik a hihetetlen hatalmatokat, ti pedig nem! (Ez kozmikus humor, ami körülveszi a dualitásotokat). Ez megmagyarázza, miért egyedül nektek van egy napotok (a legtöbb élet-bolygónak bináris naprendszere van). Az esélyek sokkal nagyobbak arra, hogy élet alakuljon ki, ha két nap van és több esélye a bolygónak, ha az "élet-zónában" van. Nektek csak egy napotok van és emiatt sokkal kevésbé vagytok nyilvánvaló és behatárolható a többi élet számára.

Hívjátok ezt próbának ha úgy akarjátok, de ez a próba nem rólatok szól. Ez a próba egyedül az energiáról és a vibrációról szól. Tehát ha mindenképpen nevet kell neki adnod, mondd azt, hogy egy "tapasztalás" az amiben részt veszel, nem egy kísérlet. Ez sokkal pontosabb. Ti vagytok az önkéntes tesztelők, akik tapasztalatokat szereztek a földön, de ez teljes mértékben el van rejtve előletek, ahogy érkeztek és távoztok, jöttök és mentek. Ez annak is a lényegi jelentése, hogy "saját mintájára teremtett". Ez azt jelenti, hogy mindannyian mennyei teremtmények vagytok, akiknek a spirituális képességei ugyanazok. És amit ezzel tesztek, az megváltoztatja a ti valóságotokat és a bolygó valóságát is.

Van itt valami más is, hogy megfontoljátok: Miután egész élete megpróbáltatásokból, szenvedésből és szomorúságból áll, miért jönne egy Emberi Lény valaha is vissza? Ti mégis ezt teszitek! Meg tudod ezt magyarázni? Én igen. Amikor nem itt vagytok, látjátok a nagyobb képet. Amikor nem itt vagytok, alig várjátok, hogy visszajöhessetek, hogy még többet tegyetek... hogy folytassátok a tapasztalatszerzést és segédkezzetek az energiának ebben a tesztelésében.

Felelj nekem erre: Miért jöttél vissza ezzel az alkalommal? Az Armageddon fenyegetésével és amikor a legtöbb földi jóslat azt mondta, hogy elérkezett a "vég". Miért választottad éppen ezt az időpontot a visszatérésre? Úgy gondolod, véletlen volt (vagy rosszabb... valamiféle büntetés)? NEM! Sokan közületek tényleg arra vártak, hogy éppen ezt az időszakot válasszák. Hogy miért? Vajon azt gondolod, azért választottad ezt az időpontot, hogy visszatérj és szörnyű halált halj? A válasz az, hogy nem. Ellenkezőleg, alig vártad, hogy visszatérj és ezt az egészet megváltoztasd! Másfelől, te érted, hogy nincs beállított jövő. A dolgok, amiket a legjobb prófétáitok "leírtak", csak a lehetőségei voltak annak, ami esetleg megtörténhet, az adott pillanat energiájára alapozva.

Így hát meg kell értened, hogy van egy "nagy titok"... amit mindenki ismer, csak a tudat szintjén van elrejtve. Egy új Univerzumról szól és ennek az induló energiájáról. A Földről szól, egy elfogulatlan választ adva az Univerzum egy fontos kérdésére. Hol fog megállapodni az energia? Mi lesz az eredmény, amikor majd az utolsó mérést is elvégzik?

És itt a jó hír: Az utolsó mérésnek most kell megtörténni. Minden próféta ezt mondta. Mindegyik "a vég idejének" hívta ezt az időszakot. Azonban ti megváltoztattátok a dolgokat és letértetek a régi jóslatok nyomvonaláról. Létrehoztatok valamit amire senki nem számított, kilépve minden prófécia barázdájából, ami valaha is elhangzott. Bizonyítsd be magadnak! Menj és találj egy olyan jóslatot, ami a pillanatnyi helyzetet írja le. Nem találsz. Vajon a századok próféciái megtörténtek? Nem, nem történtek meg. Ezért változott meg a rács és ezért ülsz te most egy olyan helyen, ahol a teszt kiteljesedett.

Ami a földön történik, kihatással lesz az életre az egész új Univerzumban. Amit éppen most tesztek, arról mindenki tud, a másik oldalán annak amit ti "fátyolnak" hívtok. Ezmiatt történt minden tanítás és ezért jut el most olyan sok emberhez ugyanaz az üzenet... egy felemelő üzenet, ami arra késztet, hogy haladjatok tovább és találjatok megoldást a korábban megoldhatatlanra... és, hogy valóban felfedezzétek isteni mivoltotokat.

Emiatt beszélünk az "ősrobbanásotokról" is, a big-bang-ről. Nem volt ilyen. Az egy Univerzum méretű dimenzióváltás volt, látszólag minden a semmiből jött létre, minden egyszerre. Persze gazdag és terjedelmes spirituális történelem szól arról, hogyan is történt és mi volt az indító energia. Te jelen voltál akkor is, de aztán... de ez már egy másik történet.

Isten "elfogultsága" a szeretet. Ahogy magasabb rezgésszintre lépsz, ez a nagyon elfogult, bátorító csoport hallhatóvá válik, még a sejtjeid számára is.

Ezért szeretünk benneteket annyira.


Kérdés:

Kedves Kryon!

Zavarban vagyok ezzel az egész üggyel kapcsolatban, az idegenek és egyéb intelligens életformák miatt ott kinn az Univerzumban. Tóbiás, úgy tűnik azt mondja, hogy a mi tapasztalataink és kapcsolataink az idegenekkel, valójában találkozások saját magunk egy aspektusával és te is azt mondod, hogy idegenek és egyéb intelligens életformák vannak odakinn, jóllehet mi vagyunk az egyetlen biológiai megjelenési forma, aki szabad választással rendelkezik. Tudsz abban segíteni, hogy ez világosabb legyen?

Kedves Kryon!

Vajon ma jelen vannak a földönkívüliek a mi világunkban? Ha igen mit akarnak? Vajon sikerül-e nekik? Vajon fenyegetést jelentenek?

Válasz:

Kedveseim, a válaszom ugyanaz, mint amit sokszor elmondtunk az évek folyamán. Soha nem változott. Évekkel ezelőtt még azon a helyen is beszéltünk róla, amit ti ENSZ-nek hívtok. Igen, az Univerzum bővelkedik az életben. Igen, találni fogtok mikroszkópikus életformákat saját naprendszeretek más bolygóin és holdjain. Ez felveti a kérdést az élet keletkezésével kapcsolatban és azzal kapcsolatban, hogy milyen gyakori kell, hogy legyen mindenfelé.

És igen... kétségkívül vannak földönkívüliek a Földbolygón. Azok akik látogatnak, nem jelentenek veszélyt rátok, vagy Istenre, vagy arra a rendszerre amit beállítottatok magatoknak. Kíváncsiak rátok, mert látják bennetek isteni mivoltotokat, azt a valamit amit ti magatok nem! Szinte semmi hatalmuk nincs felettetek, hacsak ti nem adtok nekik. Amint azt már elmondtuk, több mint 60 éve itt vannak, de még csak ezután kell meggyőzően megmutatkozniuk. Ez azt jelenti, hogy okkal rejtőzködnek... tudják, hogy hatalommal rendelkezünk és, hogy a tudatunk esetleg meg is semmisítheti őket. Azok akik most itt vannak, nem fontosak a bolygó dolgainak végső tervében. Tehát ha megjelennek neked, egyszerűen csak mondd, hogy menjenek el és figyeld ahogy visszavonulnak! Egyszer azonban találkoztok majd azokkal, akik jelentősek lesznek számotokra. Ne lepődjetek meg, ha majd úgy néznek ki, mint ti.


Kérdés:

Kryon!

A látogatók, akikről elmondtad, hogy jönnek, akikről azt mondtad "úgy néznek ki, mint ti", vajon ezek a mi Felsőbb Énünk?

Válasz:

A múltban közzétett fejtegetéseinkben a földönkívüliekről, nagyvonalakban elmondtuk: "ne lepődjetek meg, ha egyszer a földönkívüliek akik kilépnek az űrhajóikból, úgy néznek majd ki mint ti!" Ez egy utalás a plejádokra, akiknek része van az alapvető biológiátokban. Nincs "tervezve", hogy jönnek, de a lehetőség fennáll, hogy valóban találkozzatok velük. Amikor ez megtörténik, sok megválaszolni való kérdés lesz arról, hogy miért hasonlítanak annyira rátok. Remélhetőleg örülni fogtok majd a válaszoknak, amiket kaptok.

Kérdés:

Kedves Kryon!

Említetted, hogy a földönkívüliek azért látogatnak minket, hogy tanuljanak tőlünk és megpróbálnak másolatot készíteni arról az isteni részről, amivel ők nem rendelkeznek. Azt mondtad, hogy amennyire én biztos vagyok abban, hogy része vagyok az istenségnek, sokan ezen földönkívüliek közül biztosak abban, hogy ők nem részei az istenségnek. Ha a mi tapasztalásunk azzal a dualitással jár, hogy isteni természetünk van és nem tudunk róla, akkor mi az övék? Milyen az, tudni azt a tényt, hogy nem vagy része az istenségnek? Miről szól az ő életük? Vajon tudnak örülni és szeretni? Az intuíció működik náluk?

Válasz:

Kérlek ne humanizáld őket! Itt az ideje, hogy változtass a nézőpontodon. Ha vak lennél és elmennél egy olyan fajhoz akik látnak, te nem lennél tisztában vele, mi az ami neked nincs. Egyedül azt tudnád, hogy a többiek rendelkeznek egy tulajdonsággal, hogy érzékeljék azt ami a sötétben van. Nem tudnád mihez viszonyítani a látás fogalmát. Tehát, a te feltevésed, hogy ők tisztában vannak azzal, hogy hiányzik belőlük az istenség, helytelen. Minden amit látnak, csupán a te hatalmad és mindent megtennének azért, hogy nekik is legyen. Fogalmuk sincs róla, honnan származik vagy, hogy bármi köze van az istenséghez. Fogalmuk sincs az istenségről és ha te el tudnád nekik magyarázni, ők akkor sem értenék meg.

Sok faj az Univerzumban egyszerű biológia, az összes egyensúlya miatt létezik. És sokuknak ezek közül nincs lelkük (ahogy ti ezt hívjátok), nincs isteni terv és nincs lehetőségük választani a "sötétség és a fény" egyensúlyában. Az Emberek mindezzel rendelkeznek. Lesz aki majd azt mondja, hogy ez nem tisztességes, vagy esetleg nem érti, hogy létezhet intelligencia és értelem Isten nélkül. Létezhet. Létezik és amikor meglátnak titeket, el vannak ragadtatva, hogy mire vagytok képesek (azok a dolgok, amelyeket ti még csak nem is láttok magatokban!) Némelyeknek közülük fejlettebb a technológiája mint a tiétek, mivel sokkal öregebbek.

Tudnak örülni? Igen. Ahogy a kutyád is tud, igaz? De ez nem az "Isten öröme". És az intuíció? Az nincs nekik. De van intelligenciájuk és logikájuk, leginkább mint a rovaroknak. Ők NEM olyanok mint ti. És bizony veszélyesek, ha egyszerűen beengeded őket az életedbe. De esélyük sincs bántani téged, ha ellenállsz nekik mentális erőddel.

Kedveseim, itt az ideje módosítani korlátozott felfogásotokat az Univerzumról. Vajon olyannak kell lenni mindennek, mint amilyenek ti vagytok? Vedd figyelembe az élet hatalmas változatosságát. Nézd csak meg, mi van a Földön. Vajon a Földön minden élet ugyanolyan? Vajon egy rágcsálót ugyanolyan tulajdonságokkal ruházol fel, mint egy Embert? Akkor mit mondjunk az oroszlánról vagy a halról? NEM. Mindnek más rendeltetése van a Bolygón, némelyiket még meg is eszitek életetek fenntartása érdekében. Tekints ilyen módon az Univerzumra is. Bővelkedik az életben, a változatossága pedig meghaladja a képzeletedet. Nem minden Humanoid faj rendelkezik intuícióval, intellektussal vagy szeretettel. Ezek tőletek nagyon távol vannak, úgyhogy nem kell kapcsolatba lépnetek velük. Ahelyett, ti koncentrálhattok az "előttetek álló feladatra".


Kérdés:

Kedves Kryon!

Meg tudnád nekem magyarázni egy csók mélyebb értelmét?

Válasz:

Ez alapvetően emlős hajlam, még a házi kedvenceitek is értik. Egy Ember esetében, azonban a szájról van szó... ahová az egész létfenntartás összpontosul (táplálék) és ahonnan a kommunikáció ered (beszéd). Ez úgyszintén egy érzéki központ is (ízlelés). Ezért nagyon is értelmes dolog, hogy a száj fejlődött ki, mint az érzelmeitek kifejezésének központja, illetve a barátság csere-szimbóluma.

Azonkívül, vajon nem lenne-e ugyanaz, ha a könyökeiteket érintenétek össze? (Mosoly)

Kérdés:

Kedves Kryon!

Milyen szavakat használjak, hogy a legjobb módon mutassam meg gyermekeimnek (két és három évesek) Istent és a Mindenséget, hogy elérhető legyen számukra ez az eszme és, hogy megteremtsem nekik a szabad akarat légkörét ezekben a kérdésekben?

Válasz:

Kedvesem, a gyermekeid már tudják. Csak hagyd meg őket abban, ami nyilvánvaló. Az Indigó Gyerekek számára (és manapság már a legtöbb gyerek Indigó) magától érthető, hogy létezik egy hatalmas szerető erő, amelyet elfogadnak teremtőjükként.

Kezdd a természettel. Ez egy gyönyörű rendszer, amelyben egyszerre van jelen az élet, a halál és a teremtés. Legyen ez a példa. Ugyanakkor "érezni" kezdik Gaiát és az őket körülvevő hihetetlen szépséget. És miközben ezt teszed, mutass nekik szeretetet. Ha szavakra van szükséged, használd a "Szellem" szót Isten helyett, hogy ne tévesszék össze azt amit látnak, azzal amit a kultúrátok próbál velük megtanítani.

Nem ezen múlik, de mindezt felhasználják az életükhöz és a keresésben, bármit is jelentsen számukra "Isten". A szabad akaratukat csak erősíteni fogja a szeretet és azok a szép dolgok, amiket majd te mutatsz nekik.


Kérdés:

A kérdésem, mi az, hogy Fénymunkás? Én az vagyok?

Válasz:

Fénymunkás bármely emberi lény, aki megvizsgálta a saját tudatosságát és úgy döntött, hogy létezik egy isteni része, amelyet a saját maga, valamint a Föld érdekében is hasznosíthat. Semmilyen elmélet nem kapcsolódik hozzá és nincs intézményesült háttere.

Hogy te az vagy-e? Hadd kérdezzek tőled valamit: miért írnál kérdést egy Kryon nevű fizikai test nélküli entitásnak, akinek a létezését csak kevesen hiszik el és aki azt állítja magáról, hogy a Nagy Központi Forrásból érkezett interdimenzionális munkás?

Hát ez pont olyan dolog, amit egy Fénymunkás tenne. (Mosoly)

Kérdés:

Kedves Kryon!

Nemrég hallottam, hogy a csakrák összeköttetéseit mutató modell, ahol a csakrák megjelennek a testen/testben, az érkező új kozmikus energiák hatására változik és az új modellben a szokásos 7 helyett 12 csakra jelenik meg. Tudnál ezzel kapcsolatban útmutatást adni?

Válasz:

Ez így van. Sőt, a klasszikus akupunktúrával foglalkozóknak azt is elmondtuk, hogy a 12 alapcsakrán túl a testnek "interdimenzionális meridiánjai" is vannak. Ez az auramunkában is hasonló. Az az alaptétel, hogy interdimenzionális elmozdulásban vagytok. Emiatt a csakráitok meg fognak erősödni. Az alapcsakrákat (amelyek a 3D-ben érzékelhetők) meghaladó további csakrák fölöttetek helyezkednek el.

Igen, az ezekkel történő munka a hét alapcsakrához képest nehezebb lesz (nyilván). Az ezzel kapcsolatos információt azok adják át, akiknek ez a feladatuk. Már megkezdődött.


Kérdés:

Kedves Kryon!

Van-e olyan helyzet, amikor egy Ember számára igazolható erőszakot alkalmazni?

Válasz:

Igen, amikor életveszélyes támadás ér, akkor megfelelő lehet erőszakkal válaszolni, amennyiben ez szükséges. Ezen kívül akkor is elfogadható az erőszakra erőszakkal válaszolni, amikor azzal megvéded a gyermekeidet vagy a családod.

Van amikor muszáj erőszakra erőszakkal válaszolnod, mert ez az egyetlen amit az erőszak megért. Hadd hozzak egy példát: ha felébredsz az éjszaka közepén és a gyermeked ágyánál találsz valakit aki az életére tör, biztosítalak, hogy erővel fogod megállítani. Ez ösztönösen működik így és nem jelenti azt, hogy ezzel bármilyen spirituális szabályt megszegnél. Az a kifejezés, hogy "tarts oda a másik orcád" olyan helyzetre utal, amikor türelmet gyakorolsz egy olyan helyzetben, amelyben válaszul harag lett volna az emberi reakció. Soha sem jelentette azt, hogy "tűrj és sérülj".


Kérdés:

Kedves Kryon!

Valahol azt olvastam, hogy 49-50 éves kora körül az ember egy új életszakaszba lép, amit egyfajta beérési folyamatként értelmezek. Különféle ajtók nyílnak ki előttünk. Aztán eszembe ötlött, hogy Lee Carroll, Steve Rother és Ronna Herman (mindazok, akik információi igaznak "tűnnek" számomra) szintén 50 év felettiek. Ezen eltűnődtem, hogy talán mégiscsak van valami valós ebben a kor dologban. Ez azt is jelenti számomra, hogy "még nem késtem le a hajót", ami amiatt néha aggodalmaskodni szoktam. Ez számomra csodás hír volna! Ez azt jelentené, hogy még nagyszerű és izgalmas dolgok várnak rám! Kérlek, oszd meg velem a nézeteidet a 49-50 éves korhatár kapcsán, hogy ez valóban mérföldkő-e (vagy sem) a spirituális fejlődésünk jelen állása szerint.

Válasz:

Lee-től: Remélem nem bánod, hogy ezt én fogom megválaszolni, mivel pontosan ugyanezt a kérdést tettem fel én is Kryonnak! Mostanra 60 éves elmúltam, de ébredésem 45 éves koromban történt. Korábban rákérdeztem Kryonnál, hogy miért van ez? Pontosan ezt kérdeztem Kryontól: "Nem lett volna bölcsebb korábban felvenni velem a kapcsolatot, amikor még több energiám volt? Miért most amikor nyilvánvalóan túlvagyok már egy átlagos életút félidején?"

Kryon hasonló választ adott ahhoz, mint amit te is tényként kezelsz. Azt mondta, hogy 50 éves kor után valami történik. Megváltoznak belső kémiai folyamatok, gyakran növekszik a bölcsesség és így tovább. Aztán az én esetemben Kryon az alábbi kérdést szegezte nekem: "Miért nem lassítod le a biológiai órádat, hogy ne öregedj olyan gyorsan? És amíg ezzel foglalkozol, miért nem társ-teremtesz több energiát, mint amivel valaha is rendelkeztél?"

OK, Kryon kesztyűjét fel kellett vennem (képletesen). Kryon azt is mondta, hogy a kor több szempontból is fontos - ezek egyike az a kihívás, hogy lássák az emberek hogyan dolgozok ezzel a feladattal én magam is, oly módon hogy az nyilvánvaló legyen számukra. Szóval... úgy érzem, hogy ha még nem vagy 50 éves, nézd a jó oldalát: először is azt, hogy Uram bocsá’, leszel egy nap 50 éves is! És amikor ez elérkezik, számíts valamiféle spirituális változásra, ha olyan helyen tartózkodsz, ami engedélyt ad azok bekövetkeztére.

Kérdés:

Kedves Kryon!

Észrevettem, milyen sok gyermeknek van valamilyen ételallergiája (beleértve a kislányomat is). Kutakodni kezdtem a témában és úgy látszik, hogy a legtöbb allergia magok, gabonafélék, hüvelyesek, tojás és tejtermékek következtében alakul ki. Ezek az élelmiszerek mind hordozzák az élet lehetőségét, illetve a tejtermékek esetében az állatkölykök életének első időszakában az élet fenntartását szolgálják. Érzésem szerint ez azért van, mert nem engedjük el ezekből az ételekből az életerőt (mint pl. a csíráztatással, stb.), így veszélyessé válnak a számunkra. Szeretném, ha elmondanád az ezzel kapcsolatos benyomásaidat.

Válasz:

Ez a táplálék évezredek óta megfelelt az emberiség számára. Az általad említett esetekben a fő bűnös továbbra is az a módszer, ahogyan ezeket az élelmeket begyűjtik és feldolgozzák. A harmadik világ országaiban és azoknál a gyerekeknél, akik farmon nőnek fel, nem találsz ilyen allergiát, mert ők az élelmet közvetlenül fogyasztják. Végső soron eljön majd a nap, amikor néhány élelmiszer-hatékonysági jellemzőt illetően rugalmasabbak lesztek és visszatértek azokhoz a módszerekhez, ahogy az élelmet megfelelően begyűjtötték és fogyasztották. És igen... annak is van hatása, hogyan tartjátok a tejet adó állatokat. Ha visszatértek néhány alapvető módszerhez, az segíteni fog, mint ahogy néhány olyan folyamat kiiktatása is, amely állítólag "biztonságosabbá" teszi az ételt. Ehelyett az ilyen eljárások hatására inkább elkezdtek az emberi test számára idegenné válni.

Kérdés:

Kedves Kryon!

Bár eddig nem olvastam sok metafizikai irodalmat, azok amelyek a kezembe kerültek az Ember/Föld témákban, nem vetik fel, nem említik a kábítószer-használat kérdését a társadalmunkban. Mi a drogok szerepe és miért jut olyan fontos szerephez a társadalomban? Hogy magyarázhatom el a hallgatóknak és a drogfogyasztóknak, hogyan illeszkednek (vagy nem) a nagyobb képbe?

Válasz:

Mint minden olyan dolognak a bolygón ami megváltoztatja az életet, a drogfogyasztásnak is - bármely társadalomban - rendjén való energiaszerepe van. Vannak, akik kísértésnek hívják. Egy jó forgatókönyvben gyakran adódik választás, hogy valaki a földi élvezetekre fordítja az erejét, vagy arra amit egységében helyesnek és jónak lát. Ez a szokásos történet.

Amit mondani akarunk, hogy a leckéitek egyáltalán nem lennének jók, ha ezek a dolgok nem léteznének. Úgyhogy valóban, helyénvaló és megfelelő szerepe van a Földön a választás körforgásában. A fény és sötétség közti választásra sokszor a vágyakozás árnyéka vetőtik. Így működnek a dolgok és ilyen a választás összetettsége.

A jó hír, hogy minden olyan választás mellett, amely függőséget és keserűség teremt az életben, ott van az erő is a megoldáshoz. Nincs olyan kísértés az ember előtt, ahol a választás ugyanazon megszentelt tálcáján ne lenne ott ugyanakkora erővel a megoldás is. Az az Ember, aki felemeli magát a sötétségből, olyan fényt fog sugározni, ami ragyogóbb mint másoké. Akkor majd elkezded megérteni, hogy a lecke miért is van így.

Áldottak az Emberek, akik társteremtik gyógyulásukat az őket rabul ejtő, az egészségüket tönkre tevő anyagokkal szemben. Emiatt gyakran lesznek világítótornyok, amelyek sok más embert vezetnek el a megoldás biztonságos kikötőjébe és az élet összhangjában való megnyugváshoz.


Kérdés:

Kedves Kryon!

Olvastam a függőséggel kapcsolatos válaszod. Már évek óta tudom, hogy magasan fejlett lélek vagyok, de nem tudom elérni a következő szintet. Megbénít a félelem. Hogyan juthatok el a következő szintre?

Válasz:

A félelem meg fog bénítani, lebénít, sőt, még attól is távol tart, hogy megértsd ezt a választ. Ez a hatása! Egyensúlyba kerülsz egy kijelentéssel. De mielőtt bármit is megértenél ebből, önbecsülést kell magadban teremtened és beszélned kell a benned élő gyermekhez (aki voltál, mielőtt függővé váltál azoktól a dolgoktól, amelyektől pillanatnyilag félsz). Megadtuk a módszereket ehhez (lásd: Az önbecsülésről).

És igen, nemcsak magasan fejlett lélek vagy, hanem nagyon is készen is állsz arra, hogy ettől megszabadulj. Ott állunk melletted és támogatunk, amikor elkezded.


Kérdés:

Kedves Kryon!

Mit tudnál mondani nekünk a jelenleg az országban tapasztalható idő előtti születésekről? A mágneses háló módosításával kapcsolatos? A gyermekeim pont 24 hétre születtek 2003. február 28-án.

Válasz:

Szóval észrevetted a trendet, ugye? Ez nemcsak a te országodban van így. Lényegében mindenhol ez történik. Nincs különösebb köze a háló módosításához. Teljes egészében az új paradigma miatt alakul így, amiben éppen vagytok.

A mostanában a Földre érkező lelkek sokkal inkább "készek" a feladatra, mint ti valaha is voltatok. Öreg lélekként érkeznek a bolygóra és ezt láthatjátok a szemükben, amikor megszületnek. Az idő előtti születés nagyrészt a jelenleg születő gyermekek új tudatossága miatt történik. Türelmetlenek az életben és a születésnél is. Sokuknak nincs is szüksége a teljes idő kitöltésére, mert már haladni szeretnének!

Bizonyságul arra kérlek, figyeld meg, hogy viselkednek későbbi fejlődésük során. Máris annyit tudnak! Ha úgy érzik, már birtokukban van a koncepció (ha nem a tények), nem türelmesek az iskolában és nagyon türelmetlenek egy olyan szülővel, aki ifjú lélekként bánik velük ahelyett, hogy öreg lélekként kezelné őket, aki egyszerűen csak áttekinti a dolgokat.

Ez mind annak a része, hogy a bolygón újfajta emberi lény van születőben. Ha tisztában vagy ezzel, már nem gondolod, hogy ostobán hangzik egy ilyen üzenet. Nézz a gyerekekre annak igazolására amit mondok.


Kérdés:

Kedves Kryon!

Mit tudnál mondani nekünk a születés folyamatáról, a fátyol túloldaláról szemlélve? Milyen lépéseket kell egy léleknek bejárni, hogy újra inkarnálódjon?

Válasz:

Ez egy olyan nagyszerű folyamat, amit el sem tudsz képzelni. Emlékezz, Embernek lenni nem a természetes állapotod! Amikor "otthon" vagy, a földre születés olyan utazás, mint amikor reggel "munkába mész". Néha nagyon rövidnek tűnnek a napjaid, mégis készségesen, szeretettel mész a legnagyobb rendben.

Még azok is, akiknél fennáll a lehetőség, hogy korán vagy tragikus körülmények között halnak meg, készségesen és örömmel mennek. A halált nem tekintjük többnek egy átmenetnél... kinyitni egy ajtót és becsukni egy másikat. Embernek születni lenyűgöző próbatétel és alig várjátok, hogy újra "beszálljatok a játékba."

Hát, mondtam, hogy nem értenéd meg. Meghaladja az érzékelésed kereteit. Vedd el az időt, a teret és a linearitást és megkapod, amit ti mennyországnak hívtok. Amikor eljöttök a Földre, minden megváltozik arról, amit valóságnak "gondoltok".

Ha tetszett, amit olvastál és honorálnád a munkámat,
akkor az alábbi logóra kattintva bármikor megteheted:

Jogi nyilatkozat | Kapcsolat